עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקיות בארץ לעומת ספקיות בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהמגוון של המכשירים בארה"ב גדול וחדשני הרבה יותר ולרוב זה מגיע עם מחירים מעט גבוהים יותר.

יש המון מכשירים פשוטים וזולים אבל עכשיו החברות הגדולות מתחילות להכנס לקטע של הסמארטפונים.

פורסם

לגמרי נסחפתם עם המחירים כשחייתי בארה"ב לפני בערך שנה הייתי משלפ 41$ פעם בחודש עבור שיחות וSMS חופשי לגמרי את המכשיר קיבלת עבור 10$ בחודש הראשון זה היה דיל של METRO PCS ... אומנם מכשיר ממש פשוט אבל לא היה לי צורך ביותר מלהוציא שיחות ולקבל ....בשביל 40 $ הכל חופשי תן לי דיל כזה בארץ עכשיו אני קונה

פורסם

לגמרי נסחפתם עם המחירים כשחייתי בארה"ב לפני בערך שנה הייתי משלפ 41$ פעם בחודש עבור שיחות וSMS חופשי לגמרי את המכשיר קיבלת עבור 10$ בחודש הראשון זה היה דיל של METRO PCS ... אומנם מכשיר ממש פשוט אבל לא היה לי צורך ביותר מלהוציא שיחות ולקבל ....בשביל 40 $ הכל חופשי תן לי דיל כזה בארץ עכשיו אני קונה

לאיזה רשתות ובאיזה טווח כיסוי? בארצות הברית long distance זה לא שיחות לחו"ל.

כי אם תסתכל על המחירים והחבילות, כל החבילות unlimited מתייחסות לרשת שממנה רכשת את המכשיר או למספר קטן של רשתות באזור מסויים.

פורסם

עלו כמה כתבות בימים האחרונים על כך שמחיר האייפון בארץ הוא הגבוהה בעולם (ולא בשני אחוזים). מכס, לא מכס, המצב עגום, ורק מכין קרקע יקרה מאד לכשיבואו סמארטפונים נוספים לשוק שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.