עבור לתוכן

ספקיות בארץ לעומת ספקיות בארה"ב

Featured Replies

פורסם

בארץ יש לנו 3 ספקיות עיקריות: אורנג',סלקום,פלאפון וגם מירס(שהיא ממש קטנה)

לעומת זה בארה"ב יש כ4 ספקיות(ממה שידוע לי): AT&T,Verzion,Sprint,T-mobile.

עכשיו הסתכלתי פחות או יותר על החוזים שם של המכשירים,וגליתי לתדהמתי שמשך ההתחייבות שם הוא שנתיים והסכום החודשי שמשלמים על סמרטפונים נע בין 69 דולר ל100+ דולר.

יש מצב שהמצב בארץ יותר טוב מבחינה זו מארה"ב? זה די מפתיע

אני שואל בתור אחד שלא התנסה ומעולם לא חי בארה"ב.

פורסם

קודם כל זה לא ממש קשור לגאדג'טים.

שנית המחיר שנתת אם אני לא טועה כבר כולל בתוכו חבילות של SMS, זמן אויר ואולי אף DATA.

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה לא ממש קשור לגאדג'טים.

שנית המחיר שנתת אם אני לא טועה כבר כולל בתוכו חבילות של SMS, זמן אויר ואולי אף DATA.

אמת,לא קשור לגאג'דטים,אבל קשור לשוק הסלולר,איפה אתה מצפה שאני אפתח את זה בפורום כללי?

פורסם

אפשר, למה לא? בכל מקרה אני לא המנהל ואני לא אחליט כלום.

פורסם

זה ידוע (לי לפחות) שהמחירים בארה"ב נמוכים משמעותית. נתחיל ממחירי הפלאפונים באופן כללי (500$ קונים שם וואחד מכשיר ללא התחיבות וכו') וכנ"ל לגבי DATA,שיחות ו-SMSים. הבנתי שבערך ב-100$ אפשר לקבל כמה אלפי SMSים (אולי אפילו ללא הגבלה), שיחות ללא הגבלה וחבילות SATA ענקיות/ללא הגבלה. אצלנו בארץ אין דבר כזה ללא הגבלה ולא משנה גם אם תשלמו 2500 ש"ח לחודש.

פורסם

זה ידוע (לי לפחות) שהמחירים בארה"ב נמוכים משמעותית. נתחיל ממחירי הפלאפונים באופן כללי (500$ קונים שם וואחד מכשיר ללא התחיבות וכו') וכנ"ל לגבי DATA,שיחות ו-SMSים. הבנתי שבערך ב-100$ אפשר לקבל כמה אלפי SMSים (אולי אפילו ללא הגבלה), שיחות ללא הגבלה וחבילות SATA ענקיות/ללא הגבלה. אצלנו בארץ אין דבר כזה ללא הגבלה ולא משנה גם אם תשלמו 2500 ש"ח לחודש.

יש ועוד איך, מחירי הסולואר בארץ הם בין הזולים בעולם, וכנ"ל מחירי האינטרנט.

בארצות הברית 500 דולר זה לא מעט כסף, האמת שזה המון כסף. בנוסף לזה אם אתה לא לוקח חבילה כמו ברוב העולם אתה משלם על שיחות נכנסות(עדיף מדמי קישוריות לטעמי אבל זה סיפור אחר). חבילה של רוב הסמארטפונים עולה בין 99 ל149 דולר לחודש(סטנאדרטית, 600SMS, ו90 דקות זמן דיבור וחבילת DATA באזורים נבחרים ללא הגבלה, ובשאר המקומות(קרי ברגע שאתה יוצא מהעיר למשל, אתה משלם לא מעט), אני לא יודע מה איתך, אבל אני בחבילת DATA ללא הגבלה בסלקום ב69 שקל לחודש, ומשלם 11 אגורות על SMS ו24 אגורות על זמן אוויר. מעולם לא עברתי את ה150 שקל בחשבון הטלפון ואני מדבר הרבה, כולל לחו"ל.

פורסם

69 שקל לחודש ל-SATA בלתי מוגבל? זה משהו מיוחד לך או שזה זמין לכולם? זה נשמע לי קצת לא הגיוני מאחר וזה המחיר בערך ל-0.5GB אצלהם במסלול חיילים!

פורסם

בארצות הברית 500 דולר זה לא מעט כסף, האמת שזה המון כסף. בנוסף לזה אם אתה לא לוקח חבילה כמו ברוב העולם אתה משלם על שיחות נכנסות(עדיף מדמי קישוריות לטעמי אבל זה סיפור אחר). חבילה של רוב הסמארטפונים עולה בין 99 ל149 דולר לחודש(סטנאדרטית, 600SMS, ו90 דקות זמן דיבור וחבילת DATA באזורים נבחרים ללא הגבלה, ובשאר המקומות(קרי ברגע שאתה יוצא מהעיר למשל, אתה משלם לא מעט), אני לא יודע מה איתך, אבל אני בחבילת DATA ללא הגבלה בסלקום ב69 שקל לחודש, ומשלם 11 אגורות על SMS ו24 אגורות על זמן אוויר. מעולם לא עברתי את ה150 שקל בחשבון הטלפון ואני מדבר הרבה, כולל לחו"ל.

תגיד איך משיגים מחירים כאלה ואני עובר לסלקום :kopfpatsch:

פורסם

בתור מי שחיי בארה"ב למשך חצי שנה,

אתם ניסחפתם עם המחירים לגמריי

היה לי מכשיר פשוט שקניתי לבד בחנות ועשיתי חבילה ב SPRINT

50$ שיחות וסמסים בלי הגבלה שלדעתי היה מאוד משתלם

פורסם
  • מחבר

, אני לא יודע מה איתך, אבל אני בחבילת DATA ללא הגבלה בסלקום ב69 שקל לחודש, ומשלם 11 אגורות על SMS ו24 אגורות על זמן אוויר. מעולם לא עברתי את ה150 שקל בחשבון הטלפון ואני מדבר הרבה, כולל לחו"ל.

זה שקר גס מאוד,אני משלם על האינטרנט 20 שקל ואני לא משתמש באינטרנט דור שלישי כי יש לי מכשיר דור שני.אני מדבר הרבה מאוד ולא מתקשר לחו"ל ואני בסלקום ובקלות אני עובר את ה-150 בקלות ובחבילת סטודנטים של 26 אגורות לדקת שיחה.

אתה רוצה להגיד לי שאתה מדבר הרבה ומשלם על זה רק 80 שקל בסלקום? בולשיט !

או שאתה לקוח עסקי או שאתה לא מדבר הרבה כמו שנראה לך.

פורסם

אני חושב שהמגוון של המכשירים בארה"ב גדול וחדשני הרבה יותר ולרוב זה מגיע עם מחירים מעט גבוהים יותר.

פורסם

אל תשכחו שמחירי הפלאפונים פה חייבים להיות גבוהים יותר

33 אחוז מכס ..

פורסם

69 שקל לחודש ל-SATA בלתי מוגבל? זה משהו מיוחד לך או שזה זמין לכולם? זה נשמע לי קצת לא הגיוני מאחר וזה המחיר בערך ל-0.5GB אצלהם במסלול חיילים!

זה עולה 89 או 99 ללקוח רגיל על קו קיים ו119 למודם סלולארי(ויש לי גם את המודם באופן פרטי מיום ההשקה של המסלול הזה לפני כמעט שנתיים), יש הנחה נוספת לש 20-30 שקל בגין מסלול עובדים.

פורסם

רוב תוכניות הללא הגבלה האמריקאיות עולות 89 דולר, שזה כולל שיחות והודעות טקסט. במחיר הזה שזה 300 ומשהו שקל לחודש, אי אפשר להשיג שום דבר אפילו דומה בישראל.

המכשירים נעים בין 0-300 דולר כאשר קונים אותם מחברת הסלולר. לגבי דילים מחוץ לחברה זה משהו אחר לגמרי.

חבילת DATA ללא הגבלה ב VERIZON לסמרטפון עולה 30 דולר. אלה המחירים.

פורסם

רוב תוכניות הללא הגבלה האמריקאיות עולות 89 דולר, שזה כולל שיחות והודעות טקסט. במחיר הזה שזה 300 ומשהו שקל לחודש, אי אפשר להשיג שום דבר אפילו דומה בישראל.

המכשירים נעים בין 0-300 דולר כאשר קונים אותם מחברת הסלולר. לגבי דילים מחוץ לחברה זה משהו אחר לגמרי.

חבילת DATA ללא הגבלה ב VERIZON לסמרטפון עולה 30 דולר. אלה המחירים.

אתה מזיין בשבל

א)

חבילה ללא הגבלה בארץ עולה 89 שקל על קו קיים בסלקום, או 129 שקל כולל מודם.

ב)

המסלולים של ללא הגבלה וזה לא "ללא הגבלה" בVERIZON, כלומר זה ללא הגבלה רק בתוך VERIZON, וללא שום חבילת DATA. בנוסף לזה בVERIZON אין חבילת DATA ללא הגבלה יש להם חבילות עד 5GB(סולולאר, והיא עולה 60 דולר ד"א), הללא הגבלה זה רק בHotspots WIFI של וורייזון, שפזורות רק במרכזים גדולים(לא אזורי מגורים, בעיקר מרכזי קניות ואזורי עסקים). בארצות הברית אין אינטרנט ביתי ללא הגבלה אז שיהיה סולולארי?

תעשה לי טובה, אני מכיר את שוק הסלולאר מספיק טוב בחו"ל, בארץ זה גן עדן.

האינטרנט ושרותי התוכן בחו"ל זה סיפור שונה לגמרי, מי שאיי פעם היה באירופה או ארצות הברית, יודע שלמצוא hotspot חינמי אפילו בנמל תעופה בין לאומי אי אפשר, כולם אבל כולם בתשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים