עבור לתוכן

GALAXY S - יש המלצה לאתר מסקר של משחקים+תמונות שלהם ?

Featured Replies

פורסם

חדש במכשירי אנדרואיד

נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט !

הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט .

יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ?

תודה !

:xyxthumbs: ;D

נ.ב המכשיר כבר ב ROOT

אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .

פורסם

המשחקים הטובים נמצאים במרקט בתשלום, שכרגע לא זמין בארץ אלא אם אתה משתמש בתוכנה כמו market enabler או market access.

ועדיין אין הרבה כמו באייפון (לדעתי יש בערך עשירית מהכמות של המשחקים הטובים לאייפון כרגע)

תעשה ROOT למכשיר שלך (זה חוקי למהדרין) ותתקין market enabler/access.

לגלאקסי S יש APP בשם one click root. הוא קיים במרקט.

פורסם
  • מחבר

המכשיר כבר ב ROOT רשמתי גם את זה ...גם יש לי תוכנה כבר להתקנת APK במכשיר (ככה התקנתי גם את תוכנת הניווט NAVNGO )

השאלה זה רק איפה למצוא משחקים להורדה מהינטרנט לא מרקט או מינימום אתר מסקר שמראה גם תמונות מן המשחק

פורסם

יש לך את כל ה'קולקציה' של גיימלופט. 3D מאד איכותי ומושקע, רצים מעולה על הגלאקסי. הם לא במרקט, אפשר לרכוש אותם דרך האתר של גיימלופט - וגם יש דמו לכולם פחות או יותר.

ממה שראיתי אלה המשחקים הכי רציניים שיש היום לאנדרויד...

פורסם

אכן המגוון מול האייפון לא גדול במיוחד, אם קנית את הגאלאקסי כמכונת משחקים שתציע מגוון יותר גדול מהאייפון אז לא בחרת במכשיר הנכון.

מה שהוצע כאן הוא פחות או יותר המקסימום, כרגע האנדרואיד לא מציע יותר מדיי משחקים "כבדים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים