עבור לתוכן

מחפש מתאם BLUETOOTH המקבל אותות סטריאו ומתחבר לאוזניות רגילות

Featured Replies

פורסם

היי

אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH.

המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם).

אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות?

יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב)

מישהו נתקל בפתרון כזה?

תודה!

פורסם

אומנם לא קשור לבקשה שלך אבל לדעתי התאוריה שלך לגבי הבעיות במגעים קצת לא הגיונית.היו לי מספיק מכשירים אם 3.5mm וגם כששמעתי כמה פעמים ביום (ז"א חיברתי וניתקתי את האוזניות מס' פעמים ביום) במשך חודשים לא קרה כלום ואני לא רואה סיבה שיקרה משהו. אתה מחבר את האוזניות בצורה עדינה וכמו שצריך ולא בפראות (מן הסתם) ואני לא רואה בעיות גם אם תעשה את הפעולה הנ"ל גם 10 פעמים ביום

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

ולי היה יותר ממכשיר אחד שהיציאה האמורה בו נדפקה.

ואם זה קורה במכשיר של 2500+ ש"ח אז זו בעסה רצינית ולך תדע אם אפשר לתקן בכלל.

הבעיה לדעתי לא קשורה לחיבור/ניתוק כמו ללחץ ומכות שהפלאג יכול לקבל כאשר הוא מחובר ואז "לשחרר" את המגעים בתוך המכשיר.

לא תמיד המכשיר מונח על שולחן ונשאר כך למשך כל זמן השימוש.

ותרחיש שימוש הגיוני לגמרי הוא למשל כאשר המכשיר יושב בתוך פאוץ' צמוד ליד בזמן שעושים פעילות גופנית, למשל חדר כושר, אז לא 100% מהזמן חושבים עם כל תנועה איזה כוח יכול לפעול בטעות על המכשיר.

מבחינת בניה, ראיתי קונקטורים כאלה מבפנים ובדרך כלל מדובר ב3 פלאחים של מתכת שנצמדים לפלאג מכח האלסטיות שלהם, ומספיק עיקום קטן פנימה של אחד מהם על מנת שתפסיק לשמוע באחד או בשני הצדדים.

אגב אני אהבתי את הקונקטור של סוני אריקסון, מהסיבה הפשוטה שבצד המכשיר אין דבר שיכול להתעקם או להשבר ואז הנזק יכול ליהיות מקסימום בכבל שמשמש כתמאם לחיבור ה-PL (שהוא יחסית זול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים