עבור לתוכן

רפידשר מאוד מאוד לא עובד בחודשים האחרונים

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית

פורסם
  • מחבר

מי הספקית שלך?

בינלאומי

פורסם

כן,

אתה לא היחיד.

זוהי בעיה גורפת ללקוחות בזק בינלאומי שאין להם משתמשים עם תעדוף מסוים (גיימר וכ"ו).

פורסם

גם אני בבזק בינלאומי ללא תיעדוף כלשהו, וסובל מאיטיות של רפידשר.

אם אתה לא בהתחייבות תעבור לספק אחר.

כדוגמת CCC או 018.

פורסם

ניסית חודש אחד לשלם לראפידשייר ואז לצעוק תוך כדי על בזק בין לאומי?

פורסם

ראפידשר זה כ"כ 2006. תעבור ל Usenet.

פורסם

מה הקשר 2006? יש לך בעיה עם דבר אחד אז אתה מתמקד במקור לבעיה ולא רץ למקום שהבעיה תצוף בו עוד חודש.

פורסם

רפידשר -> רוחב פס לחו"ל -> יקר פחד -> ספקית קונה קצת רוחב פס ומתמודדת עם העומס.

ועומס יש בשפע כשכולם מורידים.

פורסם

שלום לכולם,

אני מחובר לאינטרנט בחבילת 8 מגה ADSL. ספקית בזק בינלאומי + חבילת גיימר מלפני כמה ימים.

אני משתמש פרמיום ב RAPIDSHARE כבר 4 שנים כמעט.

החל מלפני חצי שנה בערך קצבי ההורדה נהיו איטיים להחריד.

בחודש האחרון מהירות ההורדה נעה בין 90 - 360 kbyte/s בניגוד למהירויות של 800-900 קיי בעבר.

מישהו יכול לעדכן אותנו איפה יותר טוב ? איפה לא?

תודה.

פורסם

המהירות עדיין איטית למרות שעידכנת לחבילת גיימר?

בדקת בתמיכה הטכנית שהם עדכנו לך את החשבון לחבילת גיימר?

עשית ריסט למודם ולנתב לאחר העדכון?

פורסם

המלצה לי אליכם תשתמשו בתוכנה שנקראית JDownloader שם אפשר להוריד דרך כל אתר שיתוף קבצים והעלאת קבצים כולם.

16מגה הוט + 014 גיימר

אפשר להגדיר שם מספר חיבורים ולמי שיש RAPIDSHARE פרימיום אפשרי לבחור שם בצורת תקשורת HTTPS-SSH שכל התעבורה תהיה מוצפנת ככה שלא יהיה הגבלה על ההורדה, אני מוריד מריפידשאר תמיד 2 קבצים בו זמנית וזה מוריד על המקסימום, קובץ אחד גם לפעמים מגיע למקסימום ואם לא אז אפשרי פשוט להעלאות את מספר החיבורים ל 3 וזה יגיע.

פורסם

אני עם פרימיום לרפיד, 5 מגה, לא גיימר, בבזק בינלאומי.

לפני חודשיים היה לי 10 מגה NGN ועבד מעולה. עברתי דירה, אין פה NGN, אז ירדתי ל-5 מגה. מאז עובד פשוט זוועה (לקבצים לוקח דקה רק להתחיל להוריד, ואז יורד על 1-2k, ולפעמים מגיע ל-20-30).

בעקרון ב-NGN יש תעדוף בילט-אין, קצת כמו בגיימר. בלי זה אוכלים חרא, וגם, כמובן בזב"ל חוסמים חלק מהשרתים של ראפידשר. אני עובד עם JDownloader וכשאני רואה שמשהו לא מוריד אני מפסיק את ההורדה ומחזיר, ככה כמה פעמים, עד בסוף אני תופס איזהשהו שרת שלהם שלא חסום, וזה מוריד במהירות מלאה.

זה מעפן אבל לפחות בסוף אני מצליח להוריד במהירות כמו שצריך.

ב-JDownaloder כשאתה מוריד אתה גם רואה מאיזה שרת של ראפיד זה ירד - אם תשים איזה 20 קבצים להוריד בסוף תראה מה ירד מאיזה שרת, וככה תדע איזה שרתים עובדים טוב ואיזה לא. לפחות אצלי, זה היה ממש קבוע. תלך להגדרות פרימיום באתר של ראפיד ותבחר את השרתים האלה בעדיפות ראשונה.

זה לא מבטיח שזה יוריד רק משם, אבל זה ישפר את המצב...

וכמובן, ברגע שאין התחייבות, ביי ביי בזב"ל...

פורסם

המלצה לי אליכם תשתמשו בתוכנה שנקראית JDownloader שם אפשר להוריד דרך כל אתר שיתוף קבצים והעלאת קבצים כולם.

16מגה הוט + 014 גיימר

אפשר להגדיר שם מספר חיבורים ולמי שיש RAPIDSHARE פרימיום אפשרי לבחור שם בצורת תקשורת HTTPS-SSH שכל התעבורה תהיה מוצפנת ככה שלא יהיה הגבלה על ההורדה, אני מוריד מריפידשאר תמיד 2 קבצים בו זמנית וזה מוריד על המקסימום, קובץ אחד גם לפעמים מגיע למקסימום ואם לא אז אפשרי פשוט להעלאות את מספר החיבורים ל 3 וזה יגיע.

איך אתה ב16 מגה?

לא ביטלו את החבילה?

פורסם

איך אתה ב16 מגה?

לא ביטלו את החבילה?

עוד בימים שהחבילה הייתה תודה לאל :B

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים