עבור לתוכן

Nokia X6 משהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

אחי ביקש המלצה למכשיר חדש, לקניה לא ברשת הסלולרית (חנות פרטית)

הוא שאל אותי אם אני מכיר את ה-X6 שנראה סלולרי סביר במחיר טוב

הדרישות הן - מסך מגע, וגלישה נוחה ב-wifi

אני לא מכיר את ה-X6 בכלל, ואני אשמח לדעה עליו.

בבדיקה מהירה, נתקלתי ב-HTC Wildfire שעולה כ-500 שח יותר. האם הוא שווה את תוספת המחיר?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=3397

תודה ושבוע טוב

פורסם

הדרישות שלו לא מוגזמות בסה"כ. שניהם בעלי מסכי מגע קפסטיבים טובים בסה"כ ולשניהם אותו גודל מסך (מה שחשוב לגלישה נוחה ברשת).

יש גם כמה הבדלים - הרזו' ב-HTC נמוכה ויש האמרו שזה מורגש ומפריע (לי עוד לא יצא לראות במציאות אבל אמליץ לו לראות, אולי זה לא מפריע לו כלל), ה-HTC מגיע עם ממשק ה-SENSE המוכר והטוב ועם תמיכה במולטיטאץ'. אולי הכי חשוב (לי לפחות, לא יודע מה עם אחיך) זה המערכת הפעלה ופה בכלל אין מקום להשוואה - הסימיבאן העלובה של נוקיה לעומת האנרואיד של גוגל (שיש ב-WildFire). אני מציע לו שילך לאיזו חנות וירגיש קצת את שניהם מבחינת מסך ורזו', ושיחליט (או שתעזור לו) אם יש לו עניין במערכת הפעלה כמו אנראודי או שחוץ מגלישה הוא לא מתכוון לעשות כלום ואז אפליקציות אולי לא חשובות לו

פורסם
  • מחבר

יש הצעות טובות יותר?

איך ה-mini hd של HTC? הוא עולה 200 שח פחות מה-wildfire

ראיתי שלמעט מ"ה מבוססת Win6.5 הוא עדיף פחות או יותר, לא?

פורסם

למעט WM6.5 ? זה חיסרון עצום !!

פורסם
  • מחבר

מה גרוע בו לגלישה נוחה?

הסמביאן של נוקיה עדיף עליו?

פורסם

אני דיברתי לעומת האנדרואיד שב-WildFire. האמת שאין לי דעה לגבי סימביאן VS ה-WM

פורסם

למעט WM6.5 ? זה חיסרון עצום !!

WM זו המערכת הכי פרקטית בשוק.

פורסם

תגדיר "פרקטית". היא זוחלת על כל מכשיר שמתיימר להיות זול וחסכוני.

פורסם

WM זו המערכת הכי פרקטית בשוק.

זאת מערכת שהגיעה לEOL

מכשירים עם WM כיום לא יקבלו שדרוג לWP7

אין שום סיבה לקנות מכשיר מבוסס מערכת כזאת היום

פורסם

תגדיר "פרקטית". היא זוחלת על כל מכשיר שמתיימר להיות זול וחסכוני.

תמיכה ב-Flash, תמיכה אמיתית ב-Multitasking, תמיכה בכל תוכנת ניווט על פני כדור הארץ, מאות אפליקציות שימושיות. מה עוד אתה צריך?

פורסם

אם אני לא טועה 2.2 מביא עימו פלאש, תמיכה אמיתית במולטי לא רלוונטית לדעתי לרוב הגדול של המשתמשים, מי צריך כ"כ הרבה תוכנות? לאנדרואיד יש IGO ויש Waze ועכשיו יש גם סיגי'ק. מאות אפליקציות? לאנדרואיד יש 100K

פורסם

בכמה אפליקציות אתה משתמש על בסיס יומיומי? 10? 20? אפילו לא. אתם מסתנוורים ממספרים חסרי משמעות.

פורסם

תמיכה ב-Flash, תמיכה אמיתית ב-Multitasking, תמיכה בכל תוכנת ניווט על פני כדור הארץ, מאות אפליקציות שימושיות. מה עוד אתה צריך?

כל זה קיים גם באנדרואיד (בוא לא ניכנס לויכוח לגבי מולטיטאסקינג. על הנייר אנדרואיד לא תומכת במולטיטאסקינג "אמיתי", אבל אני מתערב שלא תצליח להעלות דוגמה לדבר שאפשר לעשות ב WM ולא באנדרואיד.

ומה אני עוד צריך? שהמערכת תזוז.

על HD2 או omnia hd ושאר מכשירים עתירי מגהרצים היא רצה יפה.

על מכשירים בטווח הביניים של 400-667mhz? זוחלת כאילו אין מחר.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהוא קונה wildfire, הוא נראה הכי כדאי במחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים