פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים שלום,האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ?על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ?תודה
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים לי יש כשבוע את זה:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914נחמד ביותר.מגיע עם igo ומפות של ארה"ב, קנדה ומקסיקו כבר עליו (אך לא של ישראל/ממשק בעברית. לזה אתה צריך לדאוג)
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים אם אתה מתכוון להשכיר רכב בגרמניה אז למרבית המכוניות יש בילט איןיש בילט אין אבל אתה לא יכול להפעיל אותו בלי דיסק שהם מספקים לך ושעולה כסף כמובן ,מניסיוני באיטליה.גובים תשלום פר יום.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים השכרתי פעמיים במינכן ופעמיים קיבלתי אוטו עם GPS מובנהאופל עם מערכת CD כפולה ובאחד יש דיסק והשני AUDI ללא צורך בדיסקבפעם השניה הייתי עם GPS של MIO בסוף נסעתי עם שניהם בגלל שה GPS של מיו היתה לו תכונה נהדרת הוא הציג בצד את המהירות המותרת אתה עולה על האוטובאן ופתאום התצוגה של המהירות נעלמת, מדהים נסעתי 220 עם אודי A4 טורבו דיזל
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר יש GPS שאני יכול לרכוש בארץ שמכסה גם את אירופה ללא רכישת תוכנה נוספת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.