פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים ערכתי בדיקה בOCCT למעבד למשך 6 דקות כאשר RealTemp רץ ברקע ולתדהמתי ליבה אחת של המעבד הגיעה ל71 מעלות, כאשר שאר הליבות נמצאות על 65 לערך. באתר של אינטל נרשם כי אין לעבור 71.4 מעלות. שלי מאד גבולי... מצורף לינק : Uploaded with ImageShack.us מפרט בצד. יש להדגיש כי אינני משתמש בקירור סטוק אלא בTT V1. המאוורר של הV1 ישב במבחן על 2100RPM. המעבד לא הומהר. מאוורר אחורי במארז הוחלף לSFLEX 1200. בדקתי כי הקירור מהודק ומישחה טרמית הוחלפה לפני כחודש-חודשיים. מה ניתן לעשות ???
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים כמה מאווררים יש במארז?תנסה להרכיב את הקירור מחדש על המעבד. יכול להיות שלא הידקת כמו שצריך?
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר מאוורר 120 מקדימהמאורר 120 מאחורהמאוורר 23CM על הדלתושוב, "בדקתי כי הקירור מהודק " ככה שממש אין לי מושג מה הבעייה בייחוד שהקירור הוא לא סטוק. :-\
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים תיגע בצלעות הקירור של המעבד ותבדוק עד כמה הם חמים. אם הם חמים מאוד, סימן שהקירור יושב טוב.תאפס ביוס. אולי משהו במתחים השתבש.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר צלעות הקירור אכן חמים. מתחים בביוס מאופסים. אשמח לעוד רעיונות/עצות אני לא ממש בטוח שאייבורי(קניתי אצלם את המחשב) יטפלו בבעיה הזו...
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אני לא מבין מה רע בטמפ' שקיבלת..הם לא חורגת מכלום..אינטל אומנם ממליצה על 70+- אבל עם הקירור סטוק המעבד הנ"ל מגיע להרבה יותר..70-75 בMAX זה תקין..מה שכן מה הייתה טמפ' הסביבה? שכן להגיע למעלות האלה בMAX RPM עם הקירור שלך זה די פושר מבחינת ביצועים של הקירור..
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר הטמפ' חורגות מהטפ' המומלצות של אינטל בהתייחס לקירור סטוק. לי יש קירור מעבר לקירור סטוק - V1 ככה שאני לא אמור להגיע ל"תחום הלא מומלץ".טמפ' הסביבה עומדת על 27 מעלות.אני מתפלא שאלו הטמפ' עם הV1 ועוד על Max RPM...מה אתם ממליצים לעשות ???דרך אגב, הרצתי בדיקה חוזרת של OCCT +RealTemp הפעם למשך שעה והתוצאות היו מאכזבות שוב.ליבה 1: 72ליבה 2 :67ליבה 3: 68ליבה 4: 67
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אתה לא חורג מכלום.הטמפ' באתר של אינטל מתייחס לTcase ז"א אם תתקין HWMonitor ותראה שם את הCPU Sensor אז זה החיישן שעליו אינטל מדברים בעוד שאתה מדבר על הטמפ' של הליבות עצמן שתמיד יהיו יותר גבוהות מהחיישן של הTcase.הדרך הכי בסיסית לחשב את זה היא:1. טמפ' מצויינת - רק 10 מעלות מעל הTcase על הליבות.2. טמפ' בטוחה - 15 מעלות מעל הTcase.3. טמפ' לא בטוחה - 20 מעלות מעל הTcase.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר תודה רבה לכל העוזרים ובמיוחד לjclarkk ושאלה קטנה, האם יש פה מקום לOC ?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים ברוב המקרים אתה תוכל להגיע למתח נמוך יותר למעבד אם תגדיר ידנית מה שיעזור לך להוריד את הטמפ', במצב הזה יש סבירות מאוד גדולה גם כן שתוכל לבצע OC אבל רק אתה תוכל לדעת לאחר שתשחק עם המתחים.אני ממליץ לך ללכת לHWMonitor ולראות את המתח האוטומטי שיש לך בזמן מאמץ, זה יהיה המתח שאסור לך לעבור אלא רק לנסות להוריד ממנו, משם תעקוב אחרי ההוראות שיש בסטיקי בפורום אוברקלוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.