עבור לתוכן

חנויות בניו יורק

Featured Replies

פורסם

אהלן

ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש.

אני מכיר את החנות best buy

אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99

משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר.

תודה

פורסם

J and R

B and H

office depot

staple's

apple store

פורסם

אין בסט ביי בניו יורק סיטי

יש לך את adorama בנוסף לאלו שהוזכרו

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכים

ואתה בטוח לגבי זה? כי נכנסתי לאתר של בסט באי וראיתי שם שני סניפים בניו יורק, ניו יורק

בכל מקרה אם כבר פתחתי נושא

אני מתכנן לקנות את המחשב הזה

http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+18.4%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Omega+Black/1004877.p?skuId=1004877&id=1218207312944

זה אמור לשמש אותי ל4 שנים של לימודים

אני אצטרך תוכנות גרפיות כמו אילוסטרייטור פלאש וכאלה, ומשחקים בינוניים יהיה נחמד

מה אתם אומרים על המחשב הזה?

ויש לכם מושג מי מטפל באחריות של מחשבי טושיבה בארץ?

פורסם

זה לא מחשב שיתאים לך להיסחבות ללימודים, זה מחשב ענק וכבד, ובעל חיי סוללה של שעתיים.

נותן האחריות הוא מפעיל. היבואן של טושיבה. ממליץ לך להתקשר ולשאול אם הם יכבדו את האחריות של המחשב. לדעתי רק אחרי הרבה מאוד בלאגן יסכימו לתת לך שירות בארץ.

פורסם

ואתה בטוח לגבי זה? כי נכנסתי לאתר של בסט באי וראיתי שם שני סניפים בניו יורק, ניו יורק

בדקתי וכנראה שיש. מוזר, כי אני זכרתי שחפשתי שם סניף ולא היו סניפים בסיטי עצמה לפני שנה

פורסם
  • מחבר

בדקתי וכנראה שיש. מוזר, כי אני זכרתי שחפשתי שם סניף ולא היו סניפים בסיטי עצמה לפני שנה

הייתי מתפלא אם לא היה להם סניף בניו יורק :)

ותודה על התשובה המהירה לגבי המחשב. החיסרון שרשמת הוא דווקא מעלה מבחינתי, אני מעדיף מחשב עם מסך גדול

ואני לא מתכנן לקחת אותו ממש לכיתה.

הייתי בכלל קונה נייח אם לא הייתי חוזר בסופשים לבית של ההורים :)

חוץ מהבעיה הזאת של המשקל והגודל,

אתה חושב שיעשו לי בעיות עם האחריות? אני אצטרך לבדוק את זה. יש חברות שפחות בעייתי אצלן הקטע של האחריות אם קונים את המחשב מחו"ל?

פורסם

תביא לינק מתוקן, הקודם לא עובד. (הבנתי באיזה מחשב מדובר פחות או יותר מהקישור עצמו).

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא דרך להעתיק את הלינק כמו שצריך אז אעשה קופי פייסט, תודה על התגובות :)

Toshiba - Qosmio Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 18.4" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive - Omega Black

ProcessorIntel® Core™ i5

Processor Speed2.4GHz (with Turbo Boost up to 2.53GHz)

Battery Type12-cell lithium-ion

Display TypeHigh-definition plus widescreen TFT-LCD with TruBrite technology (1680 x 945)

Screen Size (Measured Diagonally)18.4"

Cache Memory3MB on die Level 3

System Memory (RAM)4GB

System Memory (RAM) Expandable To8GB

Type of Memory (RAM)DDR3

Hard Drive TypeSATA (7200 rpm)

Computer Hard Drive Size500GB

Optical DriveDouble-layer DVD±RW/CD-RW

Optical Drive Speeds6x DVD+R DL; 6x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x24x24 CD-RW

Direct-Disc LabelingYes

Digital Media Reader or SlotsYes, digital media card reader

GraphicsNVIDIA GeForce GTS 360M

Video Memory1GB GDDR5 (discrete); up to 1274MB (dynamically allocated shared graphics memory using NVIDIA TurboCache technology); 2298MB total

TV TunerNo

MPEGYe

Graphics CardNVIDIA GeForce GTS 360M

אני עדיין מתלבט אם לוותר על כל הבלאגן הזה של האחריות ולקנות פשוט מKSP או משהו. הבעיה שבסכום הזה אני אקנה אחלה מחשב, אבל לא ברמה של הטושיבה הזה. אני טועה, אולי אני מפספס משהו בישראל?

עריכה: שכחתי שאין לינק, המחשב עולה בבסט באי 1200$, והתקציב שלי נע באיזור ה5000 עם עדיפות לפחות.

פורסם
  • מחבר

ההורים טסים מחר בלילה, אשמח להצעות של הרגע האחרון :)

פורסם

לפני 3 חודשים הייתי בשניים

אחד מהם לדעתי נמצא בטיימס סקוור

פורסם

דרך אגב, adorama בניו-יורק סגורה בחג הסוכות ,כמו גם B&H

J&R גם כן יהודים והיו סגורים ביום כיפור, אבל לא ידוע לי שהם סגורים בסוכות.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, adorama בניו-יורק סגורה בחג הסוכות ,כמו גם B&H

J&R גם כן יהודים והיו סגורים ביום כיפור, אבל לא ידוע לי שהם סגורים בסוכות.

תודה :)

ולגבי הלפטופ, יש עוד משהו? כי אם הייתי מוצא דגם בישראל בתקציב הזה שהוא דומה לו, לפחות בכרטיס מסך, הייתי מעדיף את הדגם בישראל. ההארד דרייב לא חשוב לי כל כך (למרות שנחמד שהמהירות של ההארד דרייב בדגם של הטושיבה היא 7200), הזיכרון סביר כבר ברוב המחשבים, והמעבד i5 זה גם משהו שיש בדגמים הטובים היום של הלפטופים בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים