עבור לתוכן

Traffing shapping ו Throttling של בזק בינלאומי בגישה לשרתי RAPIDSHARE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ:

1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה.

2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה.

אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי.

עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות:

1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים.

2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ.

3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא הקצב אבל רק לאחר מעבר על כול השרתים ברשימת ההורדה.

4. ברוב המקרים כאשר מהירות ההורדה תקינה - היא מתחילה תקין ויורדת לאט לאט עם הזמן.

5. בכל פעם שאני נתקל בתופעת האטיות אני מבצע בדיקות הורדת מאתרים בחו"ל:

*MICROSOFT

*NVIDIA

*UBUNTU

*ADOBE ACROBAT

בנוסף אני מבצע בדיקות הורדה מול אתרים בארץ - MIRS,OPENOFFICE,MICROSOFT IL,UBUNTO ISOC IL.

בכל הבדיקות (גם בארץ וגם בחול) אני מקבל קצבי הורדה גבוהים - מקס' לפי החבילה שלי.

6. מכאן ניתן להסיק מספר דברים - אין שום אמת ולא חצאי אמת בטענות של הספקיות כי יש האטה כללית ברשת האינטרנט בארץ ובחו"ל , אין לי שום בעיה בחומרה אצלי (לא במחשב , לא במודם , לא בראוטר - לא אצלי ולא אצל ההורים) , אין שום חשד או חשש לוירוסים או רוגלות כאלה ואחרות.

7. החשד שלי מתמקד בביצוע Traffing shapping ו Throttling של הספקית - אני מניח שזה מתבצע ע"מ למנוע צווארי בקבוק בקווים לחו"ל וזה נוגע למורידי קבצים כבדים כמוני ואחרים. מתוך היכרות עם חברים שסובלים מאותה הבעיה הפתרון היחיד שהוצע להם היה לרכוש מסלול GAMER של הספקית וכך לקבל את מלוא הקצב משרתי RAPIDSAHRE - שיטה יפה לעשות כסף על מה שכבר שילמתי מראש.

8. אף אדייק יותר ואוסיף - זה לא נראה כמו חסימת פורטים עליהם דובר בעבר. יש כאן ניטור רשת ברמת LAYER 7 או אחר (ברמת כתובות IP , DNS NAMES , או PACKET INSPECTION כזה או אחר).

על כן חברים אבקש מספר דברים אם אפשר:

א. מישהו יכול להתייחס לכתוב כאן - למי יש בעיות דומות? מאיזה סוג? ספקית? תשתית?

ב. מי מחובר דרך איזה ספקית מוריד בקצבים תקינים בשרתי RAPIDSHARE?

ג. מי כבר פנה אל השירות של בזק בינלאומי ומה התשובות שקיבל?

ד. איזה ספקית מומלצת עבור הורדה משרתי RAPIDSHARE?

במידה ויש כאן נציגי חברת בזק בינלאומי - אשמח לתגובה מקצועית ועניינית בנושא.

לפי המצב כיום ובקצבים שאני מקבל אני מתכוון לבטל את 2 המנויים שיש לנו בחברת בזק בינלאומי ולעבור לספקית אחרת.

השאלה לאיזו ספקית?

תודה לכולכם.

פורסם

כל הספקיות מבצעות שייפינג, מזה מספר שנים.

פורסם

בזב"ל+הוט וגם אני סובל מזה בתקופה האחרונה.

פורסם

תעשה מנוי באורנג' ותראה את ההורדות שלך עובדות על המקסימום חיבור 24/7

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות שלכם.

הספקתי כבר לקרוא כאן המון הודעות על הנושא הזה והרבה ממליצים על CCC או 018.

מישהו אכן בדק את הנושא ספציפית בהורדות מול שרתי RAPID או MEGAUPLOAD וכיוב'.....? בשעות הבוקר? צהריים ? לילה?

כפי שזה נראה כרגע אני בדרך לבטל את 2 היוזרים שלי בבזק בינלאומי ואזמין לעצמי יוזר ב 018 לנסיון.

אם יש מישהו שעבר את הבדיקה הזו ויש תוצאות תעדכנו.

תודה למגיבים!

פורסם

גם לי יש משתמש פרימיום ב RapidShare אבל אני תמיד מוריד על מקסימום המהירות שלי.

אני נמצא ב HOT וב 013 נטוויז'ן במהירות של 12Mb וקבוע מוריד ברפידשר על מהירות מקסימלית ועם מאיץ הורדות אני לפעמים גם מקבל קצת יותר.

ניסיתי להוריד בכל מיני שעות כולל בשעות העומס והכל יצא תקין.

אני בעיקר מוריד בלילה בגלל ה Happy Hours ואני מוריד מלא ממש מלא בערך 40 ג"ב בלילה והכל למחרת בבוקר יורד.

אבל אני ממליץ לך לנסות את TripleC או את 018 אקספון הם חדשים וזולים ושווה מאוד לנסות אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים