עבור לתוכן

מה הטעם ב-5 מגה? (בעיה בנזק בינלאומי)

Featured Replies

פורסם

לפני 4-5 חודשים שידרגתי ל NGN מ-2 מגה ל-5 מגה.

בחודשיים האחרונים אני חווה בעיות קשות של הורדה מכל מיני שרתים בחו"ל, שמתוכם חשבון פרימיום שיש לי בראפידשייר.

כל הורדה מראפידשייר נראית אצלי כיום כך:

מוסיף את ההורדה לפלאשגט, מחכה איזה 10 שניות עד שההורדה תתחיל, היא מתחילה וב-70 אחוז מהמקרים אני מוריד על 1-10 קילו בייט לשנייה.

אשכרה פיתחתי שיטה איך להעיף את הבאג הזה, שבשביל זה אני צריך לעצור ולהתחיל את ההורדה כמה פעמים עד שזה מסתדר, וגם כשזה מסתדר - אני מקבל במקרה הטוב שליש עד חצי מהירות ממה שאני אמור לקבל (בין 150-300, כשהמהירות המקסימלית שלי היא כמעט 700.)

קראתי בעבר שיש לנזק בינלאומי בעיות עם ראפידשייר.. מה הקטע? למה אני צריך להוריד עם מהירות של 2 מגה כאשר יש לי 5 מגה? למה הכל חייב להיות תמיד כל כך דפוק בחברה הזאת? (בעבר רחוק רחוק אני זוכר שהיו תקופות שישראלים היו משחקים עם 200-300 פינג בשרתי משחק ישראלים, לתקופה מאוד מאוד ארוכה).

מה עושים עם הבעיה הזו? אני מחוייב אליהם (כמובן, איך לא. תמיד מחייבים אותך בדיוק בגלל מצבים כאלה) אז לעבור זאת לא אופציה.

עוד מישהו חווה בעיות הורדה איתם?

תודה.

פורסם

אני בבזב"ל והוט וקורה לי בדיוק אותו דבר :pissed:

פורסם

תפנה לתמיכה?

פורסם
  • מחבר

תפנה לתמיכה?

לפי מה שהבנתי בתמיכה הם אומרים שצריך לשדרג לחבילת גיימר..

זה כאילו: "טוב שמע, אתה משלם לנו X ש"ח בחודש בשביל 5 מגה, אבל זה לא באמת 5 מגה. אם אתה רוצה ב-א-מ-ת 5 מגה, תוסיף עוד כסף."

פורסם

נשמע לי כמו עבודה בעיניים, כי אחרי שאתה מפעיל את פלאשגט האחרון על אתר שמאפשר ריבוי הורדות אתה אמור להגיע ל625 קילובייט בכל מקרה

זה כאילו שהם מונעים ממך גישה לכל המהירות

תמשיך לשבת להם על הראש עד שיפתרו את הבעיה הזאת

פורסם

כל הזמן אותם תלונות על אותם החברות

תתעופפו מהם ותלכו לכאלה שלא מגבילים ויש כאלה.

פורסם

להבא אני אלמד לא להתחייב לשום חברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים