עבור לתוכן

האם אפשר להתנתק מ014 עקב בעיות טכניות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מבאס האנטרנט הזה חח..

אצלי אני בטוח עכשיו שזה נובע מהספקית,

אצלך זה בטוח לא נובע מהספקית.

שנינו נדפקנו :D

פורסם
  • מחבר

:facepalm:

אתה בטוח שזה מהספקית ?

אני כרגע עם 014 - יש ניתוקים כל 5 דקות.

בדקתי CCC במשך 45 דקות בערך - לא היה ניתוקים.

אני דיי בטוח...

אלא אם כן יש לך עוד רעיון

פורסם

100+ מילישניות לשרת בארץ :screwy: . אני קיבלתי פחות מ20 ב014 גיימר 10 מגה על ADSL .

היתה לי פעם תקלה כזאת בADSL (בתשתית )שהפינג היה בשמיים בקפיצה הראשונה אבל זה היה זמני(לכל השכונה היה את זה אז יש סיכוי שאנשים ישימו לב) .

לא מזמן מישהו שלח פינג לשרת בחוף המערבי של ארה"ב (san diego , ca ) וקיבל משהו כמו 30-50 מילי ב012. רק שתדע שבמהירות האור בווקום המרחק הפיזי הזה הוא 80 מילי שניות ובפיבר 120 מילי.

פורסם

אז זה כי אתה לא יודע למה 012 מסוגלים :lol:

קוראים לזה protocol spoofer וזה בדרך כלל יושב לפני לווין. אם באמת יש לווין באמצע הפינג בפועל הוא בסביבות ה450-500 במקרה הטוב (אם אתה גיימר תתרחק כמו מאש).

פורסם
  • מחבר

כיף לך,

אני עדיין סובל מאותו החרא.

התשתית מאשימה את הספקית, הספקית את התשתית או את הציוד.

פורסם

כשאני שידרגתי מ 4 ל10 היו לי צרות צרורות בשני הצדדים:

1. אמרו לי שהמודם שלי לא מתאים ושזה מתעדכן תוך 24 שעות אז יהיה לי זמן להחליפ אותו -> תוך שעה וחצי המודם איבד סינכרון

2. אחרי שהמודם הסתנכרן שהרודנו אותו ל4 מגה.... לא הצלחתי להתחבר ל014 -> התקשרתי מאוחר בלילה והשאירו אותי בלי אינטרנט עד הבוקר

3. התקשרתי בבוקר , סיפרתי להם מה הבעיה והתומך לא הבין ואז הוא שאל מישהו שמבין -> גילו שמחקו לי את החבילה בלי להוסיף חדשה ותיקנו את זה

4. הלכתי להחליף מודם בחנות בראשון והיא היתה סגורה לשיפוצים ויש חנות אחרת במרחק נסיעה והגעתי בלי אוטו -> וודתי שהחנות באשדוד פתוחה בשישי נסעתי לשם ולקח לי חצי שעה למצוא אותה ואז החליפו לי את המודם.

בסוף הכל עבד. אולי גם לך עשו איזה שינוי מוזר בחבילה והשרת של הספק חושב שאתה אמור להיות מוגבל ל4 ומתי שאתה מגיע ל8 הוא מעיף אותך. עדיף לך להתקשר בשעות שיש מישהו שעובד בשעות העבודה הרגילות. תומכי הלילה לא בהכרח ידעו לעזור לך. זאת לא הפעם הראשונה שהיו להם בעיות הגדרה פעם פשוט עברתי לחשבון אחר וויתרתי על הישן בגלל שהוא היה מקולקל. לא מזמן הם מחקו את החשבון הישן שהיה בהקפאה איזה 7 שנים. בעצם אני לא בטוח שמחקו אותו . רציתי להרשם להופ בשביל הבת שלי (אין לנו טלוזיה רב ערוצית) והראשון שדיברתי איתו סיפר סיפור שיש בעיה כשיש שני חשבונות.

פורסם

כרגע דרך מי אתה מחובר ? בזק או הוט?

איזו גרסא של חלונות יש לך?

יש לך עוד מחשבים בבית?

אתה מחובר עם נתב או מודם? איזה דגם+חברה?

פורסם
  • מחבר

יש חדש:

בזק שלחו טכנאי לפה שלא אמר הרבה.

הוא רק הוריד את המהירות ל5Mb וכששאמרתי לו שהבעיה התרחשה גם כשהייתי מנוי ל4Mb הוא כאילו התעלם ואמר איזה בולשיט על עוצמה גבוהה.

בנוסף הוא אמר שכל עוד נורת הDSL דולקת בזמן הניתוקים הבעיה בטוח לא אצל בזק ושהבעיה בספקית.

בזק בינלאומי, מצד שני, אומרים שהם בטוחים שהבעיה לא אצלם אלא אצל התשתית.

:facepalm:

עכשיו נשאר לי להחליט איזה חברה מעסיקה יותר אנשים חסרי יכולת,

ובאיזה מהן להתחיל בהליכי ניתוק.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

זה הקטע,

זה יכול להיות צירוף מקרים שבזמן שבדקתי את היוזר של CCC לא היו ניתוקים.

אני באמת צריך לנסות עוד יוזר אחר ולבדוק.

פורסם

קראתי רק את הדף הראשון אבל אני כמעט בטוח שאף אחד אחר לא התייחס למה שאני עכשיו יאמר.

014 כמו ספקי אינטרנט רבים אחרים, מנהלת את תשתית האינטרנט מול הלקוחות כאילו היה מדובר בBBS פרטי על קו טלפון.

לקוחות חדשים יקבלו פרופיל נקי בדרך כלל על השרתים.

הADMIN בחוכמתו האין סופית, שמקורב הוא למנכ"ל והסמנכ"ל, ואין עוד אחרים מעליו או תחתיו ששותפים לסוד מעלליו, עושה מה שצריך כדי לשמור על אינטרס החברה, באופן דורסני וללא פיקוח.

ללא צו שיאפשר גישה אל כל בסיסי הנתונים וההגדרות בשרתים של ספקי האינטרנט כל מה שהם עושים הוא סוד שמור במערכת.

אז לקוח חדש יקבל פרופיל חדש.

חשבון זמני יהיה חופשי מהגבלות.

חשבונות שמורידים מעל כמות מסוימת אוטומטית יסווגו כחשבונות שצריך לחנוק ויקבלו פרופיל שכזה מהשרתים.

מרגע שסומנתם החשבון שלכם יוחנק באופן שיטתי בשעות העומס, ואפילו 24/7 כי הADMIN והסמנכ"ל לא שמים עליכם זין, ומבחינתם תתנתקו ותשלמו קנס או תיגררו בזבל במשך שנה שנתיים ואז תתנתקו בכעס.

הם לא שמים עליהם זין, ואין אף אחד שיכול לעשות משהו בעניין.

רק אם תשדרגו למסלול אחר עם תשתית או סוג חיבור אחר אז אולי החשבון שלכם ישתחרר קצת.

חוץ מהעניין המכעיס הזה יש עוד דבר שספקי אינטרנט עושים מדי פעם.

יש הגדרות חנק כלליות לשעות עומס שתופסות לגבי רוב המשתמשים, ואפילו קבוצות שרירותיות שמקבלות עונש מדי פעם על זה שהחברה רוצה לחסוך.

כמו בחברת חשמל שמתנקת איזורים באופן זמני ושרירותי במצבי עומס קריטי, כך גם ספקיות האינטרנט יכולות לפעול באופן דומה.

ואף אחד לא ישים עליכם זין, ואף אחד לא יכול לעשות משהו בעניין.

חוץ מכמה יודעי סוד, ואנשים שחושדים או בעלי תיאוריות קונספירציה, אף אחד בחברות לא "יודע" מה בדיוק קורה בשרתי החברה ובהגדרות הסודיות של הADMIN.

וגם אם כן, הם לעולם לא יודו בזה כי זה לא קיים רשמית.

אז... שלא יעבדו עליהם.

אני חייב לשבח את חברת CCC שמלכתחילה ועד היום דוגלת בעיקרון אין התחיבות ואין קנסות.

כך שאם אתם לא מרוצים, אתם יכולים להתנתק.

רוב החברות האחרות יאלצו אתכם להיקשר באזיקים כדי שלא ידפקו אתכם, ואז כשאתם קשורים, הם ידפקו אתכם בכל זאת וישלחו אתכם ללימבו להתמודד עם מערכת שקרנית ללא ידיעתה.

פורסם

זה הקטע,

זה יכול להיות צירוף מקרים שבזמן שבדקתי את היוזר של CCC לא היו ניתוקים.

אני באמת צריך לנסות עוד יוזר אחר ולבדוק.

הבעיה בטוח בהגדרות 014

אז לקוח חדש יקבל פרופיל חדש.

חשבון זמני יהיה חופשי מהגבלות.

חשבונות שמורידים מעל כמות מסוימת אוטומטית יסווגו כחשבונות שצריך לחנוק ויקבלו פרופיל שכזה מהשרתים.

מרגע שסומנתם החשבון שלכם יוחנק באופן שיטתי בשעות העומס, ואפילו 24/7 כי הADMIN והסמנכ"ל לא שמים עליכם זין, ומבחינתם תתנתקו ותשלמו קנס או תיגררו בזבל במשך שנה שנתיים ואז תתנתקו בכעס.

הם לא שמים עליהם זין, ואין אף אחד שיכול לעשות משהו בעניין.

רק אם תשדרגו למסלול אחר עם תשתית או סוג חיבור אחר אז אולי החשבון שלכם ישתחרר קצת.

אני לא בטוח שזה בדיוק ככה אבל המודל העסקי של כל ספק אינטרנט זה לקנות 10 מגה לחול ולמכור אותו ל100 אנשים ולהתמודד עם העומס. וזה שאנשים תקועים בהתחיבות זה לא נותן להם לעשות הרבה בנידון זה דבר שמאוד משמח את הספקית. CCC מאוד אגרסיבים בשיווק וכנראה שהם מצאו את דרכם ללב של הצרכן הישראלי . עדיין הם על בטוח עושים traffic shaping בדומה לכל החברות והם לא מדברים על זה. בלי traffic shaping האינטרנט שמקבלים גרוע במיוחד.

לפי דעתי בזק בינלאומי לא עושה traffic shaping בחבילה הרגילה ואם היא עושה זה לא משהו מתוככם. הם אולי מגבילים הגבלות כלליות בקשר לאתרים ופרוטוקולים מסוימים בהתאם לעומס (בגדול זה דבר נכון לעשות). במקרה שאין traffic shaping הלקוחות יחנקו אחד את השני והתומכים הטכניים יגידו את האמת שהם לא מגבילים שום דבר. מי שמגביל אותך באמת זה השכן האינטרנטי שלך שגם מנוי לאותו הספק ומוריד הורדות גדולות בשעות העומס.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי ממהר לומר שזה בטוח.

שתיהן (הספקית והתשתית) מנסות להתנער מאחריות על התקלה.

אני מתכנן להקפיא את המנוי בבזב"ל לחודש ולהתחבר לאקספון לחודש בשביל נסיון ואז נראה אם יש או אין ניתוקים.

פורסם
  • מחבר

וRapidshare בדקת?

אגב, הסיבה שאני רוצה לנסות אקספון היא שהתחברתי זמנית לCCC ואמנם לא היו ניתוקים אך המהירות בRapidshare היו מזעזעות.

יותר גרועות מבזב"ל. הטורנט עבד מעולה (90-93%) אבל השאר פשוט לא.

לא נשארו יותר מדי ברירות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

הבעיה אצלי היא כן בתשתית,

והם שלחו כבר פעמיים את אותו הטכנאי.

mishax1, איך הם פתרו את הבעיה אצלך?

עריכה: לא משנה, אתה עברת להוט.

אני מחכה לטכנאי "בכיר" שלהם.

פורסם

ברוך הבא להוט, תדווח חזרה איך השינוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים