פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2809239,00.htmlעוד עצומה של טייסים, הפעם שבויים קוראים לא לשחרר את מוסטפא דיראני והלחם על רון ארד.הפעם אני תומך במכתב של טייסים כיוון שהמטרה הפעם היא מאוד הגיונית ומוצדקת לדעתי.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אני נגד לשחרר את דיראני רק בשביל לקבל חזרה סוחר סמים שהסתבך באמצע עסקה גם ככה מגיע לו לשבת בכלא אז שישב בחיזבאללהלעומת זאת רון ארד שיצא בשליחות של המדינה יושב כבר 17 שנה זה יותר ממה שרוב המשתמשים בפורום הזה קיימים בכללהאמת היא שאני מקווה בשביל רון שהוא מת כבר לפני שנים כי זה עדיף על להיות בשבי של האיראנים במשך כ"כ הרבה זמןאבל זה לא אומר שלא צריך לעשות הכל בשביל להחזיר את רון או את גופתו לישראל
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים אני נגד לשחרר את דיראני רק בשביל לקבל חזרה סוחר סמים שהסתבך באמצע עסקה גם ככה מגיע לו לשבת בכלא אז שישב בחיזבאללהאתה מדבר שטויות !
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים לא נראה לי שהוא דיבר על רון ארד אלא על הסגן אלוף ההוא, והוא סוחר נשק ולא סמים.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אתה מדבר שטויות ! שטויות?1. פורסם שלאלחנן טננבאום היו עסקים בלתי חוקיים בלבנון כשצה"ל היה שם יש רק דבר אחד שהבריחו מלבנון לארץ (סמים)2. פורסם שהוא נכנס לקשיים כספיים אחרי נסיגת צה"ל מלבנוון והוא סיפר למשפחה לפני שהוא טס לעשות עסקה ענקית שתוציא את המשפחה מהחובות מה יכול כבר להכניס כ"כ הרבה כסף? (סמים)3. פורסם שהוא נסע לאבו-דאבי בשביל לפגוש סוחר של מה? (סמים) לכתבה בYNET המסקנה המתבקשת היא מה? (שהוא סוחר סמים)איפה בדיוק דיברתי שטויות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.