עבור לתוכן

בקשה קצת חצופה, אפשר זמנית שם משתמש וסיסמה לאינטרנט? בודק בעיות טורנט דרך בב"ל!

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה עם החסימות שמבצעת בזק בינלאומי ודומותיה לטורנטים, כל עוד הם מצליחים לאזן בצורה "הוגנת". הבעיה היא, שמשום מה החליטו שלא מגיע לי להוריד טורנטים בכלל, וכבר שבועיים ברציפות מהירות ההורדה לכל טורנט לא עולה על 10KB, מאתרים מפורסמים שלכל טורנט יש בערך 500 סידרים (ואין הרבה ליצ'רס).

שללתי כמובן בעיית תשתית, והורדות מ-HTTP דרך אתרים מסויימים מגיעים גם למקסימום של חבילת 8MB.

לפני שאני פונה לבזק בינלאומי, כמובן ביום ראשון, אני צריך הוכחות לטענה שלי או שהם יטענו שהבעיה היא בטורנטים.

אז אם מישהו יוכל לספק לי שם משתמש וסיסמה שלו לספקית אינטרנט שהיא לא בב"ל, אני אעשה את הבדיקות שלי במשך 20 דקות, אצלם תמונות להוכחה, ותוכלו ישר לשנות סיסמה אחרכך דרך אתר הספקית. אני יודע שמדובר בבקשה קצת מוגזמת, אבל בסופו של דבר הרבה מאיתנו סובלים מהבעיה הזו ויהיה מעניין לראות את התגובה של בב"ל.

מי שמסכים, תפנו אליי בקשה למסרים.

פורסם

כן, דקה. ::)

פורסם
  • מחבר

מה הטעם בתגובה שלך? אתה לא מוכן, אז אל תגיב וגמרנו. הייתה לי בקשה דומה לפני כשנתיים, בסופו של דבר בחור כן נתן לי זמנית שם משתמש וסיסמה, ואחרי 20 דקות שבהם סיימתי את הבדיקות שלי, הוא שינה אותם, אז מה הבעיה? גם תסתכל על הוותק שלי בפורום, זה לא שפתחתי עכשיו משתמש ואני רוצה לגנוב למישהו :-\

פורסם

פותח הדיון הנכבד: אין לך חברים? אין אף בנאדם שמכיר אותך וסומך עליך שיכול להשאיל לך את שם המשתמש? מה אתה מצפה שיגידו לך כאן?

פורסם
  • מחבר

די כבר לזיין בשכל!

מי שלא מעוניין לשתף פעולה, אז לא צריך, אני לא מכריח אף אחד! כל מפגר שני יוצא לי עם משפט "מחץ"...

פורסם

דרך מצויינת לבצע איזה שהיא הונאה דרך האינטרנט, בלי לדאוג שיגיעו דרך כתובת ה-IP לשם המשתמש שלך בספק האינטרנט... :yelclap:

Batnun

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים