עבור לתוכן

מחפש המלצה למכשיר,תקציב עד 1500 שקלים

Featured Replies

פורסם

חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן!

קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה.

לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה.

התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע.

אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו :)

סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה

עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?

פורסם

קודם כל נאלץ לדעת מה השימושים והדרישות שלך. מצלמה טובה זה נחמד, מסך מגע זה גם נחמד אבל האם אתה זקוק לעוד דברים מהמכשיר? האם יש לך רצון להתעסק עם הפלאפון ולהתקין תוכנות/משחקים/אפליקציות או שזה לא מדבר אלייך כלל?

בכל מקרה לגבי ה-5800 :

מדובר במכשיר ענתיקה כבר, מסך מגע גרוע (כמו כל רזיסטיבי), מצלמה סבירה מינוס ומערכת הפעלה מתה. אין סיבה לרכוש.

פורסם

מדובר במכשיר ענתיקה כבר, מסך מגע גרוע (כמו כל רזיסטיבי), מצלמה סבירה מינוס ומערכת הפעלה מתה. אין סיבה לרכוש.

יפה שאתה מכליל.

ראיתי גם קפטיבים גרועים.

---

תריץ חיפוש בקשר ל-5800, הוא לא כזה גרוע כמו שהפכו אותו.

מציע לך ללכת לחנות ולבדוק את המכשיר בעצמך.

ב-1500 שקל תמצא מכשירים טובים יותר רק ביד שניה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל נאלץ לדעת מה השימושים והדרישות שלך. מצלמה טובה זה נחמד, מסך מגע זה גם נחמד אבל האם אתה זקוק לעוד דברים מהמכשיר? האם יש לך רצון להתעסק עם הפלאפון ולהתקין תוכנות/משחקים/אפליקציות או שזה לא מדבר אלייך כלל?

בכל מקרה לגבי ה-5800 :

כן אני ירצה להוריד ולשחק משחקים ברור,תוכנות ואפליקציות אני לא כל כך מבין אבל זה תמיד נחמד שיש אפשרות,שיהיה לי פלאפון שיתמוך בדברים האלו אני ישתמש בהם אני חושב.. מה זה אומר אפליקציות?

פורסם

G,

היה לי את המכשיר הזה במשך כמה חודשים כמכשיר ראשי שלי, אין לי צורך ללכת לחנות. המגע בלתי ניתן להשוואה למכשירים עם מסך קפסטיבי, המערכת הפעלה גם כן לא ברת השוואה בכלל לאנדרואיד למשל.

GTX500,

תריץ חיפוש בגוגל "אפליקציות" ותראה מה זה ותחזור עם שימושים ודרישות כמו שצריך. בנתיים אמרת שאתה צריך מסך מגע ומצלמה סבירה, ה-5800 עונה על הדרישות האלה אבל הוא עדיין יהיה גרוע. אם אתה רוצה מכשיר טוב תתאמץ קצת ותן לנו חומר לעבוד איתו

פורסם

הכוונה שלי, חשבתי שהכללת את כל הרזיסטיבים וזה לא נכון.

לאחי יש את המכשיר, נכון שהוא לא ברמה של מסכי מגע אחרים אבל,

ב-1500 שקל כמכשיר חדש שנותן המון הוא לא כזה רע.(בקריון אצל ההוא מקומה שניה הוא עולה 1250)

אם הוא ירצה מכשיר טוב יותר אין לו ברירה או יד שניה או להוסיף כמה שקלים.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי, חשבתי שהכללת את כל הרזיסטיבים וזה לא נכון.

לאחי יש את המכשיר, נכון שהוא לא ברמה של מסכי מגע אחרים אבל,

ב-1500 שקל כמכשיר חדש שנותן המון הוא לא כזה רע.(בקריון אצל ההוא מקומה שניה הוא עולה 1250)

אם הוא ירצה מכשיר טוב יותר אין לו ברירה או יד שניה או להוסיף כמה שקלים.

באלין יש אותו ב 1130

פורסם

שני דברים :

1. גם אם יש לו 1500 ש"ח אפשרי להציע מכשירים יד שניה. היום מיילסטון יד שניה+ערכה מלאה+קבלות ואחריות אפשר להשיג ב-1700.

2.יש את ה-X6 של נוקיה. נכון שהוא עם סימביאן אבל לפחות זה עדיף ממערכת סגורה. הוא מגיע עם GPS, מצלמה נורמאלית של 5MP ומסך קפסטיבי

http://tikcom.co.il/sg_product~nokX6~2~0.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים