עבור לתוכן

סמסונג Wave יחל להיות משווק ברשת אורנג'

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך, אני לא היתי קונה את המכשיר הזה במחירו ואז מתחיל להתעסק בהחלפה של מערכת ההפעלה - דבר שאף פעם לא ישתווה לאנדרואיד במקור

פורסם

לא יודע מה איתך, אני לא היתי קונה את המכשיר הזה במחירו ואז מתחיל להתעסק בהחלפה של מערכת ההפעלה - דבר שאף פעם לא ישתווה לאנדרואיד במקור

::) לא יודע על מה אתה מדבר... עשיית פורטים של אנדרואיד למכשירים אחרים זה אחד הדברים היותר טובים שאפשר לעשות עם האנדרואיד

לHTC HD2 יש כבר אנדרואיד משלו שרץ בצורה מעולה רק מחכים ליציאה של גרסה סופית שתרוץ ישירות ולא תופעל דרך הWIN... לחבר שלי יש את המכשיר, מרוצה עד השמיים מהאנדרואיד עליו

הבנתי מביקורת שקראתי על הWAVE על ידי משתמש בפורום אחר שהחומרה שלו די מעולה במיוחד מסך הSAMOLED 3.3 שמתאים במיוחד לאנשים שמעדיפים מכשירים יותר קטנים

פורסם

Milford Cubicle אם מוציאים לו פורט מוצלח של אנדרואיד אתה קונה? :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא לא יקנה - נדמה לי שהוא לא רוצה להתעסק עם הדברים האלה

פורסם

הם הביאו מכשיר BADA... אלוהים ישמור את כולנו מהטמטום של אורנג', תביאו עוד מכשירי אנדרואיד!

בכל מקרה הWAVE הוא לא אסון מוחלט, קהילת האנדרואיד מנסה ליצור לו גרסה של המערכת הפעלה

מכשיר BADA הזה לא רואה ממטר 99.9% ממכשירי אנדרואיד. אז לא יהיו לו 50,000 אפליקציות בולשיט. אפשר לחשוב.

פורסם
  • מחבר

מכשיר BADA הזה לא רואה ממטר 99.9% ממכשירי אנדרואיד.

מאיזו בחינה?

פורסם

LEV...

כאמור, אני לא נגד הWAVE, אחלה מכשיר... אבל הBADA זה הטלת נכות למכשיר כזה

בשביל מה לקחת מכשיר טוב כשאי אפשר לנצל אותו כמו שצריך?

האפליקציות הן כל מה שחשוב, גם באיפון גם באנדרואיד, לקחת מכשיר מהסוג הזה בלי שיהיה לך מבחר גדול של תוכנות שאפשר להריץ עליו הוא מהלך די מטומטם

פורסם
  • מחבר

עכשיו שקניתי את המיילסטון תוך כלום זמן הורדתי אפליקציות מועילות בטרוף. אני לא מצליח להבין מה היתי עושה עם מכשיר כזה בהנחה ולא יכולתי להתקין עליו כלום - הוא היה מיותר לחלוטין. לא צריך מכשיר כזה בישביל GPS ו-WIFI - ה-E71 הישן שלי עשה את זה מספיק טוב. כנ"ל איפון - הוא סתם מכשיר נחמד עם מגע בלי האפליקציות

פורסם

מה שנכון נכון..האייפון 3GS הוא מכשיר נחות מבחינה חומרתית ואם לא המערכת הפעלה הוא לא היה נמכר כמו שהוא נמכר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים