עבור לתוכן

סמסונג Wave יחל להיות משווק ברשת אורנג'

Featured Replies

פורסם

איך אתה יודע שהיא זבל? לא ניסית הרי, נכון שאין לה תמיכה של קהילת מפתחים, אבל זה הופך את המערכת הפעלה לזבל?

אני לא טוען שהיא לא, פשוט מנסה להבין למה.

פורסם

כי בשנת 2010 אין מקום לדעתי למערכות הפעלה סגורות לסלולרים שמשוייכות בלעדית לחברה ספציפית (שלא נאמר דגם ספציפי).

ותקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב הבנתי סמסונג לא מתכוונת להפיץ את מערכת ההפעלה הזאת לכל המתחרות שלה. אולי אני טועה.

המכשיר צריך להיות חומרתי בלבד. כל נושא התוכנה צריך להיות גלובלי. ממש כמו שאתה קונה מחשב ואתה יכול להתקין עליו איזו מערכת הפעלה שבא לך. זה כמובן עדיין לא אפשרי בסלולרי (להחליט איזו מערכת הפעלה בא לך להתקין על חומרה קיימת), אבל זאת השאיפה לדעתי.

ובכל מקרה העיקרון הוא שתוכל להחליף את ה"חומרה" בדגמים חדשים וטובים יותר (גם של חברות אחרות!) תוך שמירה מלאה על מערכת ההפעלה שלך. פשוט לגבות את כל הנתונים וכל ההגדרות המותאמות אישית מהמכשיר הקודם, ולהעתיק אותם למכשיר החדש. ברגע שיש לך מערכת הפעלה שהיא "רק של סמסונג", אתה כלוא.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך לחלוטין. אם היה אפשרות למכשיר הזה יחד עם אנדרואיד היתי קונה אותו

פורסם

יש אנשים שמערכת הפעלה סגורה זה מצויין בשבילם, לא כולם חולי אפליקציות.

לאחד זה זבל, לאחר זהב.

פורסם

מה קשור אפליקציות?

עם מערכת סגורה, אפילו העברה של ספר הטלפונים ממכשיר למכשיר הוא לא דבר מובן מאליו (תשאל אנשים שרצו לעבור ממירס לאורנג'/סלקום/פלאפון וגילו שזה פשוט בלתי אפשרי).

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה אני לא מכיר מישהו שלא ירצה אפליקצוית. אנשים מבוגרים/זקנים שלא בקטע גם ככה לא יקנו מכשירים כאלו. מי שכן בקטע של מכשירים חדישים עם GPS/WIFI ושאר ירקות רק יברך על האפליקציות. לא צריך להיות מדען טילים כדי לדעת להתעסק עם האפליקציה הנחמדה של דפי זהב למשל

פורסם

יש אנשים שלא צריכים יותר מזה.

אני משתמש במערכת הפעלה TOUCH UI שנחשבת למערכת הפעלה "סגורה", בעינכם זה נחשב זבל.

יש לי שם כל מה שאני צריך ואני מרוצה.

ויש לי אפשרות העברת ספר טלפונים ואנשי קשר, אני מתחבר ל-OUTLOOK ועם קבצי VCF יכול להעביר ללא שום בעיה.

פורסם

מה זה "TOUCH UI" ? לפי השם זאת בכלל לא מערכת הפעלה אלא סתם ממשק כמו הסנס של HTC..

פורסם
  • מחבר

זה ב-F480?

פורסם

לא, זה ב-PIXON12.

מה שיש ב-F480 כמה רמות מתחת, באמת על הפנים.

http://www.megaupload.com/?d=BQOGJN7R

פורסם

חוץ מזה אני לא מכיר מישהו שלא ירצה אפליקצוית.

היי, שמי לב. עכשיו אתה מכיר מישהו שלא רוצה אפליקציות.

פורסם

מצד שני אתה טיפוס שגם לא ממש רוצה בני אדם בעולם הזה, אז אתה לא דוגמה. אתה אנטי-יקום.

פורסם

הם הביאו מכשיר BADA... אלוהים ישמור את כולנו מהטמטום של אורנג', תביאו עוד מכשירי אנדרואיד!

בכל מקרה הWAVE הוא לא אסון מוחלט, קהילת האנדרואיד מנסה ליצור לו גרסה של המערכת הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים