עבור לתוכן

הוכרזו צעצועי האנדרואיד החדשים של HTC - ה Desire HD וה Desire Z

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מבין את ההיגיון להוציא מכשיר שאמור להיות ספינת הדגל של החברה עם סוללה 1230MAH ומסך TFT .

אפשר להגיד שאין הבדל בין מכשיר זה לHD2 חוץ מהמערכת הפעלה. (ומצלמה אבל זה פחות קריטי ,בשבילי בכל אופן)

פורסם

צמע, אני יודע שה W880 ממש קטן קל ומדהים, אבל אתה צריך לשחרר. לא תקבל סמארטפון במימדים שאפילו קרובים אליו

פורסם

אבל זה לא נכון, אין בעיה לייצר מכשיר במימדים סבירים לחלוטין. הבעיה היא שאף חברה לא טורחת לעשות את זה משום מה, וכולן מעדיפות להוציא מכשירים בגדלים אבסורדיים, כמו המכשיר ההוא של דל עם מסך 5".. דפוקים בראש.

פורסם

גודל מסך + סוללה גדולה (מה לעשות, סמארטפונים אוכלים סוללה) = פלאפון גדול ולא במשקל נוצה

אישית? לא רואה בזה בעיה... אני סולד ממכשירים קטנים וקלים מדי

164 גרם... :lol: ::) אפשר לחשוב שזה מינימום קילו וחצי ביד... זה לא משקל כבד להחזקה

לגבי הDELL, הוא לא בדיוק פלאפון אלא משהו בין MID ל פלאפון

פורסם

לא נכון, הגלאקסי מצליח לשמור מצויין על משקל סביר ואפילו זמן סוללה לא רע בכלל. ה"בעיה" היא שיש לו מסך 4" מפלצתי. תקטינו אותו למסך 3.2" , אבל בלי לפגוע ברזולוציה, והנה קיבלתם יופי של מכשיר בגודל קומפקטי יותר ואפילו זמן סוללה ארוך יותר.

פורסם

milf, חלוקת משקל נכונה יכולה להפוך מכשיר של 160 גרם למשהו שאתה לא שם לב להבדל בינו לבין מכשיר של 80-90.

פורסם

אולי. בפועל החזקתי את הדיזייר למשך 2-3 שניות והוא פשוט היה לי כבד. הרגשתי שאני מחזיק משקולת.

פורסם

לא מבין את ההיגיון להוציא מכשיר שאמור להיות ספינת הדגל של החברה עם סוללה 1230MAH ומסך TFT .

אפשר להגיד שאין הבדל בין מכשיר זה לHD2 חוץ מהמערכת הפעלה. (ומצלמה אבל זה פחות קריטי ,בשבילי בכל אופן)

מה ההבדל ביין TFT ל AMOLED או superlcd ?

פורסם

לא נכון, הגלאקסי מצליח לשמור מצויין על משקל סביר ואפילו זמן סוללה לא רע בכלל. ה"בעיה" היא שיש לו מסך 4" מפלצתי. תקטינו אותו למסך 3.2" , אבל בלי לפגוע ברזולוציה, והנה קיבלתם יופי של מכשיר בגודל קומפקטי יותר ואפילו זמן סוללה ארוך יותר.

הגלקסי יוצא לאחרונה בהמון גרסאות

אני זוכר שראיתי אחת של 3.7 אינץ וכמובן הטאבלט גלקסי 7 אינץ

שווה לבדוק את הנושא

פורסם

milf, אני יכול להמליץ לך מנוי בחדר כושר? P:

פורסם

היה לי, לא חידשתי אותו אחרי שבמשך החצי שנה האחרונה שלו הייתי שם אולי פעמיים :P

פורסם

תשקול אז לקנות את הדיזייר הזה. מי צריך חדר כושר אם אתה יכול להרים 160 גרם כל יום.

FFS זה כל כך מגוחך, הסנדויץ שאכלתי היום שקל יותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים