פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים שלום .אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות :1. יכלול VPN server .2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי.3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G .4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב .הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים http://hwzone.co.il/reviews/general/vigor2110אומנם ממשקי הLAN הם לא GBE, אבל זה לא היה בעיה בלשרשר אליו סוויטצ' כזה במידת הצורך (הרי שום סיבה לצאת לWAN ברוחב פס כזה).
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר תודה - זה בדיוק מה שחיפשתי ( ה1 G באמת לא משמעותיכ ל כך )רק מה המחיר מעט גבוה .יש לי אפשרות לקנות ראוטר של check point עם 2 כניסות WAN ב 700 ש"ח (יד שניה אבל חדש בקופסה)הבעיה היא איך לחבר מודם סלולרי לכניסת ה WAN הנוספת? בדרך כלל המודמים הסלולרים באים בחיבור USB או ראוטר מלא עם יציאות LAN .תודה אהרון
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר בראוטר הזה של צ'ק-פוינט שני ערוצי WAN זהים על קונקטורים של Ethernet ולא USB.כלומר אני צריך מודם סלולרי עם יציאת Ethernet ולא USB .בכל מקרה נראה לי שאני הולך לכיוון הראוטר שהמלצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.