עבור לתוכן

DELL VOSTRO3500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז יש לכם המלצה לגבי נייד במחיר הזה של הדל אולי קצת יותר- אני מעוניין אך ורק במחשב של דל(לא משהו אחר) עם מסך מט.

תודה לכל מי שהגיב עד כה.

פורסם

גם לי יש ניסיון טוב עם ה-3500.

עבדתי על גרסה מבוססת i3-430 עם כרטיס מסך מובנה של חבר כמה פעמים,

ולא קבלתי רושם שהוא מתחמם/מרעיש יותר מניידים אחרים.

הגרסה שמגיע עם כרטיס מסך g310m מתחממת יותר מהגרסאות האחרות - אבל היא לא רלבנטית אליך

אני מאמין שהתכוונת ל-i5-430 ולא לi3-430 (למרות שבמקור מדובר באותו המעבד רק ללא TB ל-i3-350m K0)

בנוגע לחום הבחור צודק,זאת הייתה אחת הסיבות שלא לקחתי את המחשב הנ"ל,גם הלייפבוק לא כזה קריר אבל אלו

הטמפרטורות של המעבדים הללו (המעבד של ה-ah530 מגיע עם TDP נמוך משמעותית ועדיין חם 25 במקום 35 במקור)

שמע זה דבר יפה שהצליחו להביא מעבד מסדרת ה-Core לניידים להכפיל ולשלש ביצועים ב+/- טמפרטורות של הדור הקודם.

פורסם

אני מאמין שהתכוונת ל-i5-430 ולא לi3-430 (למרות שבמקור מדובר באותו המעבד רק ללא TB ל-i3-350m K0)

צודק לגמרי, טעות הקלדה.

והאם מחשב VOSTRO 3500 מתאים לצרכים רגילים כמו אינטרנט אופיס סרטים לא משחקים

הטמפרטורות של המעבדים הללו (המעבד של ה-ah530 מגיע עם TDP נמוך משמעותית ועדיין חם 25 במקום 35 במקור)

שים לב שלדרישות של פותח הדיון - הדגם של הווסטרו עליו מדברים הוא 3500 מבוסס מעבד i3 (הכי זול) כי זה יספיק לאופי השימוש

במקרה הזה לשני המחשבים מעבדים זהים, ולכן לדעתי הטמפ' של הווסטרו יהיו סבירות.

פורסם

זה כבר לא נייד זה מחבת.

בכל מקרה את ה-40 מעלות לקחתי מפה:

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3500-Notebook.30323.0.html

Temperature

In terms of temperature, the Vostro 3500 only stays cool as long as it's not, or only just, put under load (Office mode). The device heats up to 45.8 degrees Celsius on the bottom and 41.6 degrees Celsius on the upper side when demand is increased. The Touchpad and the left keyboard area then also get notably warm.

החברה האלה יושבים להם באירופה - אתה חי בישראל , פה חם יותר משמעותית....

חוץ מזה כמו שאמרתי יש המון תלונות ברשת על הסדרה הזאת - כל הדגמים שלהם סובלים מבעיות חום.( אם מאיץ בלי מאיץ ושלא יספרו לך פה סיפורים)

זה פשוט ביזיון שחברה כמו דל מוכרת מוצר כזה ! ועוד כמה 'מוכרים' פה מספרים לכולם עד כמה הדגם הזה מוצלח - כן הוא מוצלח על הנייר.

אני מעדיף נייד חלש יותר וקריר מאשר מחשב שמוציא חום מטורף ופשוט אי אפשר לגעת בו.

לגבי - שימוש אני מעדיף שתשמע מאנשים שרכשו ומכירים את הנייד - כמוני ולא כאלה שראו אותו אצל חבר כמה דקות....

תאמין לי גם אני התלהבתי מהנייד הזה בהתחלה אבל לאט לאט הבנתי שאכלתי אותה....ונפלתי על מכונת ביצועים שפשוט אי אפשר לעבוד איתה.

ביצועים - מעולה

הנדסת אנוש - מקלדת גרועה (כן היא נוחה בהתחלה אבל לאט לאט לומדים שהיא שוקעת...במרכז תחת לחץ וזה מאוד מעצבן).

חום בלתי נסבל !!!!

ניידות - סוללה זוועתית ו 8 תאים גם לא מציאה גדולה ביחס למתחרים.

זהו ...אני במקומך הייתי בודק אפשרויות אחרות.

פורסם

אני יכול לומר שבזמן עבודה הנייד שלי מגיע ל-60c* שזה די נורמלי בתנאים שלנו בישראל למרות שסטפינג המעבד שלי הוא k0.

פורסם

מעבד על 60 זה משהו אחד אבל שהמקלדת חמה זה כבר שונה לגמרה, הנייד שלי עכשיו על 60 מעלות והמקלדת היא בטמפ של מקלדת של מחשב נייח (אין בכלל שום חום), גם הטצפד לא חם.

פורסם

מעבד על 60 זה משהו אחד אבל שהמקלדת חמה זה כבר שונה לגמרה, הנייד שלי עכשיו על 60 מעלות והמקלדת היא בטמפ של מקלדת של מחשב נייח (אין בכלל שום חום), גם הטצפד לא חם.

תקשיב, תחפש בגוגל VOSTRO OVERHEATING

ותראה כמה אנשים מתלוננים על חום בלתי נסבל.

זה דגם בעייתי - וזאת עובדה.

פורסם

תקשיב, תחפש בגוגל VOSTRO OVERHEATING

ותראה כמה אנשים מתלוננים על חום בלתי נסבל.

זה דגם בעייתי - וזאת עובדה.

אני יודע אחי, כבר בדקתי את זה וזאת הסיבה שירדתי מהדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים