פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים שלום לכולם.אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי.אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום.אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים?תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים שלום לך נבואה נתנה ל ובכל זאת, בעוד צורב רגיל עולה בסביבות 120 ש"ח, הבלו ריי עולה פי 10. אם אין לך צורך ממשי ומיידי לבלו ריי - ההמתנה תהיה משתלמת למדי. מה גם שקצב חדירת הבלו ריי בכלל ולמחשב בפרט לא מי יודע מה מזהיר, כי ישנן חלופות שגורמות לכל נושא המדיה האופטית להיות באוויר.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים ^^^^^^^^^^^וכל זאת בלי להזכיר את מחיר המדיה למריבה של BLU-RAYמחיר מדיה למריבה בנפח 50GB הוא 116 ש"ח !! - מחירו של צורב DVDמחיר מדיה למריבה בנפח 25GB הוא 82 ש"ח !!
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים רק קח בחשבון ש חצי טרה בהרד דיסק עולה כמו 2 מדיות של בלוריי ככה שזה ממש לא כדאי ויש לי כונן (בלוריי)כזה וראיתי בו סרט אולי פעם אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.