עבור לתוכן

שאלה לגבי Fujitsu Siemens Lifebook AH530/AH550

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו.

כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו.

השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע?

או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו

מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'?

אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה,

כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד...

ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות האלה יכול להתאים לי.

תודה לעוזרים!

פורסם

^^^^^

קבל חשיפה בלעדית - שמי ארנסט סימנס ועד לא מזמן עסקתי בשיווק המותג פוג'יטסו- סימנס,

בלה בלה בלה.... וכדאי לך מאוד לקנות אותו !

ועכשיו ברצינות - כל עוד לא ראית משהוא בסגנון שלמעלה - ומאופן הצגת השאלה שלך משתמע כאילו שכן,

אין סיבה לתהיות שלך לגבי המחשב ובייחוד לגבי יחס תועלת / מחיר שלו.

יש כאן לפחות דיון אחד בין למעלה מ - 6 עמודים שכולל גם ביקורות זוטא מאנשים שיש להם את

המחשב והם מציינים את מה שנראה להם חשוב לחלוק עם אחרים.

בטוחני שחיפוש קצר יביא אותך למחוז חפצך ויספק תשובות מספקות לכל / לרוב הסוגיות שהעלית.

:xyxthumbs:

פורסם

ביקורות על הנייד ברשת הראו שהאיכות שלו טובה מאוד, ולא נופלת מניידים כמו דל או לנובו מפלח השוק שלו (ניידים ביתיים)

זמן הסוללה של הנייד, כמות החיבורים וסוגם ושאר המאפיינים הטכניים של המחשב עומדים בשורה הראשונה גם הם

הסיבה אם כן להמלצה על נייד זה ולא לדוגמה על n5010 המקביל של דל, היא בעיקר מחיר זול בכ-700 שח שהם כ-30 אחוז הפרש במחיר.

נותן השירות - ניופאן, היא גם חברה גדולה ואמינה.

פורסם

נותן השירות לפוג'יטסו כמדומני זה אמטל בכלל, לא ניופאן.

עדיין, כל השאר נכון.

פורסם

טוב, זה כולם יכולים לקרוא ( אלה שרוצים, הכוונה ) אם המחשב והחברה טובים או לא,

ואני מסכים אתכם בקשר לאיכות המוצר ( מיוצר בגרמניה , כשאוטוטו גם

מרסדס תיוצר בסין :facepalm: , סתם הגזמה, כן ? ).

מה שלי לא נראה בשאלה של עידן זה התהיאה והמשתמע ממנה שכאילו התגלתה

איזו תופעת עדר, ורק בגלל שהמחשב זול משמעותית מהמקבילים לו, כל אחד

( נו , כמוני למשל ) מהלל אותו וממליץ עליו מבלי שראה אותו בכלל, כאשר המצב

הוא לא כזה בכלל , כידוע.

לפקפק במוצר -סביר ומקובל, באנשים - לא ולא.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התשובות!

KAKADU999 - השאלה שלי נשאלה בגלל שראיתי שבהרבה בקשות להמלצות על מחשבים בתקציב מסויים ובמפרט מסויים, ניתנו

הרבה קישורים לסדרות האלו של פוג'יטסו. לכן נשאלה השאלה האם כל אותם אלו שהפנו את האנשים אל המחשבים האלו עשו זאת מתוך היכרות עם המוצר

(חלקם כתבו שיש להם או לחברים שלהם כאלו וחלקם פשוט נתנו קישור אליו) או מתוך הסתכלות על מחיר ומפרט בלבד.

בסה"כ, אני מנסה להגיע לאיזו תובנה שתעזור לי בהחלטה על קנייה, בכל זאת מדובר בהוצאה כספית שכדאי ואף רצוי שתהיה משתלמת

ולא תחזור כבומרנג מלא תקלות.

שום דבר לא נאמר מתוך זילזול חלילה במשתתפי הפורום. ואם מישהוא נפגע מהשאלה שלי (שכנראה שלא הובנה נכון) - עמכם הסליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים