פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים היי חברים אני מתנצל שזה אשכול שני שלי בנושא דומה אך זוהי שאלה שונה. רציתי לדעת איך המחשב הזה של טושיבה ולמה לא דובר עליו פה בפורום . הדגם הוא TOSHIBA L655-121 וקישור לאתרי המכירה http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737745 עכשיו האם הוא טוב יותר מהדגם של L650-10D . אני מדבר בהיבט של שימוש גיימינג חמוד ושימוש כולל. תודה
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים היי מה המצב?יש לי את הדגם:L650-10hאני מאוד מרוצה,משחק כרגע במשחק:mafia 2הוא מריץ אותו סבבההדגם שלך ושלי הם כמעט דומים,רק שאצלי ההרד דיסק הוא 640 גיגה ואצלך 500 גיגהמצד שני המעבד שלנו הוא I5,אך שלך קצת יותר חזקלדעתי זהו לפטופ מעולה,הכרטיס מסך HD5650 הוא כרטיס סבבה ללפטופ,מריץ משחקים חדשיםשיחקתי עד לאחרונה את המשחק TRANSFORMERS החדשאני מאוד מרוצה וממליץיש אחריות לשנתיים וביטוח לשנה עבור הכלאם יש לך עוד שאלות אשמח לעזורערב טוב,ליאור
פורסם 2010 בספטמבר 1315 שנים היי חברים אני מתנצל שזה אשכול שני שלי בנושא דומה אך זוהי שאלה שונה.בפעם הבאה תשאל את כל השאלות באשכול אחד.אין סיבה לפתוח עוד אשכול נפרד, לשאלה שקשורה לדיון הראשון שלך.נא להמשיך את הדיון באשכול השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.