עבור לתוכן

מתלבט בין 3 ניידים לסטודנט 13.3"

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש נייד בארה"ב ואני מתלבט בין 3 דגמים לסטודנט. אני רוצה מסך 13.3. אני צריך שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ כמה וורדים,PDF ודפדפן בו זמנית בלי שום בעיה. זמן סוללה פחות חשוב, מניסיון המחשב מחובר רוב הזמן לחשמל, אבל שלא ימות אחרי שעה.

ASUS UL30A-A2 13.3

Lenovo ThinkPad Edge 13.3

Dell Inspiron N3010

כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים

האם המעבדים של לנובו ואסוס חזקים מספיק?

פורסם

לי יש את הדל,אני מאוד מרוצה,אחלה מחשב.

מריץ את מה שאמרת בלי להתאמץ בכלל.. :hat:

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי המעבדים של אסוס ולנובו?

פורסם

רשמת בעצמך שזמן סוללה פחות קריטי לך, אז אין לך סיבה לבחור במעבד דל הספק כמו שיש באסוס למשל.

זו פשרה מיותרת מבחינתך.

פורסם

מה לגביי ASUS U30JC-B1 אני לא סגור אם הוא קיים בארץ, אבל מעניין אותי אם הוא טוב ממה שפורט כאן..

פורסם

במידה ואתה קונה בחול אתה יכול לקנות לאטטיוד 4310 בגרושים. גם מקלדת נוחה וגם מחשב מעולה. (עולה בסביבות ה 800 דולר)

פורסם

איך הגעת למסקנה שהוא לא רואה אותו ממטר ?

1. קודם לקנות I5 עם הארדיסק 5400 זה טימטום (צ'טער, אין לי מילים אחרות לזה)

2. אני מניח שנה אחריות במקום 3 לדל.

3. סאמסונג (יחסית) חדשים בתחום הניידים. אני מנחש שאיכות הבניה של המחשב הזה היא לא בשמיים.

פורסם

חחח מצטער אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

קודם כל סמסונג כבר הרבה שנים בתחום הניידים זה שהשיקו אותם בארץ ועשו יבוא מסודר זה משהו אחר. איכות הבנייה שלהם עולה על הרבה מאוד חברות.

הניידים של סמסונג מורכבים מ 75% מהרכיבים שהם מייצרים לבד - מה שלא קיים בשום חברה אחרת.

בקשר לאחריות לניידים של סמסונג שנתיים אחריות שהשנה הראשונה כוללת אחריות VIP בבית לקוח - וניתן להרחיב אחריות.

ועוד טעות שלך נייד קונים רק עם 5400RPM כי 7200RPM מקצר את אורך הסוללה ומגדיל באחוזים בודדים את מהירות הדיסק.

אחי אני באותו סרט איתך הפכתי בחודש וחצי האחרון כל דגם של 13.3 אינץ' שנימכר כרגע בשוק מדל ועד אפל.

פורסם

כמה זה הרבה שנים ? 3 ? 4 ? 7 ? החברות הגדולות הרבה יותר.

הניידים של סמסונג מורכבים מ 75 אחוז .... טוב לדעת. כי יש להם שם ממש טוב ביצור לוחות אם וכו' ... (סביר להניח שזה פוקסקון בפנים)

לגבי אחריות - לכל אחת ניתן להרחיב אחריות.

לגבי הדיסק - כאן אתה בכלל כותב שטויות, וחבל.

הנייד הכי טוב שאתה יכול למצוא ב 13 אינץ - זה הלאטיטיוד 4310 בהתחשב לאיכות הבניה, המקלדת וכו'. (בעיקר שאתה קונה אותו בחול ב 800 דולר)

פורסם

75% הכוונה למסך , זיכרונות , מקלדת , מארז וכו' - הכל חוץ ממעבד ולוח.

Q330 מתחרה של 3010 - הוא לא מחשב עיסקי , הלוטייטיוד גם יקר ממנו ב 30%.

אתה לא תמצא בשוק מחשב עם COREI5 520 , DVDR , HDMI , סוויצ'בל גרפיקס ( אם אתה לא יודע מזה חפש בגוגל) , 13.3 , עם סוללת 6 תאים שמחזיקה יותר מ 5 שעות. במחיר כזה ובאיכות בנייה כזאת - מארז עיצוב פנימי מאלומיניום מוברש.

בקיצור ילד לך לישון.

פורסם

וויתרתי. לילה טוב.

פורסם

במחיר של 5000 שח, כנראה שיש אופציות טובות ובעיקר משתלמות ממנו ::)

הוא בהחלט נראה מחשב מרשים, אבל נופל בתחום שלא מדבר להרבה אנשים

- למי שחושב על מחשב ללימודים/עבודה עדיף לרכוש מחשב עם מסך מט בגלל היתרונות בעבודה איתו

- בתוך מחשב למשחקים, הנייד הזה כלל לא מומלץ ויש טובים ממנו

נ.ב. אני לא בטוח שמחשב אם מעבד כמו i5 520m נחשב חסכוני מדי בסוללה, ולכן להחשיב אותו כמחשב אולטרה נייד זה קצת מוגזם

הערכה אופטימית שנראית לי הגיונית הוא זמן סוללה של כ-4 שעות בעבודה קלה (גלישה באינטרנט וכו) עם הכרטיס המובנה

פורסם

תראה מבחינת סוללה - סמסונג מצהירים על 7 שעות. במבחן התוצאה זה 5 שעות. - עדיין מרשים למפרט כזה.

במחשב הזה יש שתי כרטיסי מסך החיצוני נידלק רק כאשר למובנה אין מספיק כוח עיבוד - זה חסכוני בחשמל.

אני לוקח את המחשב הזה ללימודים ומולטימדיה - מעבדי ה ULS העלובים האלה לא באים בחשבון בכלל.

המפרט של המחשב הזה בערך מגביל לנייח שלי.

בקיצור נחכה לביקורת ישראלית שתצא אוטוטו ואז תבינו על מה שאני מדבר.

פורסם
  • מחבר

איזה אתר חומרה זרים יש עם ביקורות על לפטופים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים