עבור לתוכן

במה כרוך הוספת חייגן לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

שלום.

שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט.

אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה.

בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט.

לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינלאומי?

תודה.

פורסם

כן, חייגן אומר שאתה צריך להפעיל חייגן כדי להתחבר לאינטרנט.

במקרה ויש לך ראוטר זה לא משנה כי אתה מגדיר את החייגן דרך הראוטר.

בכל מקרה נשמע די מוזר. אבל אם יהיה לך חיבור עם חייגן תוכל לבודד את מקור התקלה על ידי כך שתבצע בדיקת מהירות באתר של HOT לפני

שאתה מתחבר לאינטרנט, כך תוכל לדעת אם התקלה נובעת מהתשתית או מהספק (או שזה בכלל מהציוד שלך?).

האם יש לך ראוטר ואם כן איזה?

פורסם

בזק בינלאומי סידרו את המצב ככה שאם אתה מחובר ללא חייגן אתה מקבל מהירות עלובה

אם תתחבר עם חייגן תקבל מהירות מעולה,כנראה שזה הטריק שלהם לגרום לאנשים לזנוח את החיבור ללא חייגן

מניסיון שלי אין במצב הזה "תקלה",שאתה מחובר ללא חייגן תקבל מהירות מלאה באתר בדיקת המהירות של בזק \ הוט

אבל שתנסה להשתמש באינטרנט בטורנטים \ emule \ streaming וכו תקבל מהירות נמוכה מאוד עד מצב שאתה לא

מצליח להוריד כלום

שתעבור לחייגן אותם הורדות שלא ירדו לך בכלל בחיבור ללא חייגן ירדו בפול מהירות

חבל שהחברה הזאת מפעילה שיטה מכוערת כזו כדאי להכריח אנשים לעבור לחיבור פחות יציב מחיבור ללא חייגן שלא נתמך

באופן מלא על ידי כל הראוטרים שקיימים בשוק

פורסם
  • מחבר

האם יש לך ראוטר ואם כן איזה?

יש לי D-link DIR-655.

לא הבנתי במה שונה חיבור ללא חייגן לבין חיבור עם חייגן עבור הספקיות\התשתיות. במה זה תורם להם?

איך אני מגדיר חייגן בראוטר כך שלא אצטרך חייגן דרך הווינדוס?

פורסם

בזק בינלאומי סידרו את המצב ככה שאם אתה מחובר ללא חייגן אתה מקבל מהירות עלובה

אם תתחבר עם חייגן תקבל מהירות מעולה,כנראה שזה הטריק שלהם לגרום לאנשים לזנוח את החיבור ללא חייגן

מניסיון שלי אין במצב הזה "תקלה",שאתה מחובר ללא חייגן תקבל מהירות מלאה באתר בדיקת המהירות של בזק \ הוט

אבל שתנסה להשתמש באינטרנט בטורנטים \ emule \ streaming וכו תקבל מהירות נמוכה מאוד עד מצב שאתה לא

מצליח להוריד כלום

שתעבור לחייגן אותם הורדות שלא ירדו לך בכלל בחיבור ללא חייגן ירדו בפול מהירות

חבל שהחברה הזאת מפעילה שיטה מכוערת כזו כדאי להכריח אנשים לעבור לחיבור פחות יציב מחיבור ללא חייגן שלא נתמך

באופן מלא על ידי כל הראוטרים שקיימים בשוק

איזה קשקוש.

אני מחובר דרך בזק בינלאומי 12 מגה בלי חייגן. אין לי שום בעיות טורנטים/STREAMING או כל דבר אחר.

למעשה, ברוב המקרים אני מצליח להוריד טורנטים במהירות מקסימלית.

@sabosal

בעיקרון אתה מגדיר בראוטר חיבור L2TP במקום DYNAMIC שיש לך עכשיו.

אתה מכניס שם משתמש וסיסמה שלך בבזב"ל ואת השרת שלהם hot.bezeqint.net אם אני לא טועה.

אני לא יודע אם הראוטר שלך עובד טוב עם L2TP, אולי למישהו יש ניסיון עם זה פה.

דרך אגב, אתה יכול לנסות להגדיר את זה ככה עכשיו (אפילו שאתה מחובר MPLS) זה אמור להתחבר בL2TP.

תנסה לבדוק אם יש הבדל?

פורסם

הראוטר הזה עובד טוב גם עם 30 מגה בL2TP ...

פורסם
  • מחבר

איזה קשקוש.

אני מחובר דרך בזק בינלאומי 12 מגה בלי חייגן. אין לי שום בעיות טורנטים/STREAMING או כל דבר אחר.

למעשה, ברוב המקרים אני מצליח להוריד טורנטים במהירות מקסימלית.

אם ככה אני לא מבין מה הבעיה. למה אצלי זה לא עובד טוב.. במה זה תלוי?

עניין של מזל? תשתיות לקויות באזור שלי? בעיה בהגדרות של הראוטר?

בעיקרון אתה מגדיר בראוטר חיבור L2TP במקום DYNAMIC שיש לך עכשיו.

אתה מכניס שם משתמש וסיסמה שלך בבזב"ל ואת השרת שלהם hot.bezeqint.net אם אני לא טועה.

את האפשרות להכניס host name יש לי רק ב dynamic ip. הוא היה אצלי עד עכשיו gch.bezeqint.net

כשאני משנה את ההגדרות ל L2TP אין לי אפשרות להכניס שם שרת. הכל דרך כתובות IP.

כל הכתובות IP כבר מוכנסות שם (אולי אני הכנסתי אותם מתישהו..) בכל מקרה, אין שינוי במצב הגלישה.

צריך לצלצל ל HOT לשנות את ההגדרות גם אצלם?

פורסם

תיעדוף.

גם אותי הבני ***** חוסמים.

פורסם

קודם כל בDYNAMIC IP אתה לא אמור להכניס HOST NAME. פשוט תחבר DYNAMIC IP (DHCP) ואז SAVE SETTINGS.

בL2TP אתה מסמן את האפשרות DYNAMIC IP (לא STATIC), רושם שם משתמש וסיסמה ומכניס בL2TP Server IP Address :

hot.bezeqint.net או במספרים 212.25.127.15 (אתה יכול לעשות פינג לשרת ולראות את הכתובת).

תנסה להוריד את השרת gch מההגדרות DYNAMIC IP שלך.

איך הגלישה בחיבור ישיר למודם?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להכניס את hot.bezeqint.net להגדרות ב L2TP. השם ארוך מדיי, והוא לא כותב עד הסוף.

אני מצליח לעשות אליו פינג, אבל לכתובת 212.25.127.15 אני לא מצליח.

כשאני שם אותו בהגדרות של הראוטר אפשר לגלוש, אבל המהירות עדיין נמוכה לחול.

עריכה: צלצלתי להוט, בהמלצת בזק בינלאומי, וזה נתן הרגשה שהולכים לטרטר אותי בין החברות הללו.

הנציג של הוט שלח אותי חזרה לבזק בינלאומי בשביל שייתנו אישור לחייגן, והוא טען שהאישור מגיע רק אחרי 72 שעות ממועד הבקשה.

אז דרשתי שיעלה נציג של בזב"ל על הקו, ושיסגור את זה מיד, כי בינתיים אני לא גולש כמעט.

חסכתי לי ככה כמה ימים של עצבים. אחרי המעבר לחייגן פתאום התחלתי לגלוש מהר לחו"ל.

עדיין לא לגמרי הבנתי מה הסיבה שהגלישה שונה עד כדי כך. הנציגה טענה שזה מתחבר לשרתים שלהם במקום לשל הוט. נשמע לי הזוי, אבל אני מאמין שהיא לא מכירה תשובה אחרת.

מישהו בכל זאת יודע מה ההבדל? ואיזה אינטרס יש להם להעביר אותי לחייגן?

פורסם

שלום sabosal,

על מנת לעבור לחיבור ללא חייגן שלח את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה

אל כתובת המייל online@bezeqint.net או בהודעה פרטית.

נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים