עבור לתוכן

יש אנדרואיד משומש בפחות מ 1000 שקל ?

Featured Replies

פורסם

אפשר למצוא כזה דבר בארץ או בארה"ב? אם זה בארה"ב אז אשמח אם מדובר במחירים של חנויות או משהו נורמלי, ולא להזמין מאיביי ששם אי אפשר לדעת מה קונים.

התכונות היחידות שחשובות לי זה GPS ו WIFI.

פורסם

בארה"ב בקלות תוכל לעשות זאת. רק היום חיפשתי באיביי ומצאתי אנשים שמוגדרים כ-TOP RATED ולהם 94-97 אחוז פידבק חיובי (מאוד אמינים בקיצור) שמוכרים מיילסטון משומש במצב מעולה (לדברם, גם אפשר לראות זאת בתמונות בסה"כ) בכ-200 דולר בערך. גם אם תשלם מיסים בארץ זה יצא לך 260-270 דולר שזה ~1000 ש"ח.

עריכה:

כתבתי את זה מהזיכרון בלבד וממה שחיפשתי היום ב-6.30 בבוקר באיביי כאמור וטעיתי. מדובר על כ-300 דולר למכשיר ממה שראיתי אבל לא ביצעתי חיפוש מעמיק וגם לא התסכלתי על כל המכשירים שעליהם יש מכירה פומבית בעצם. מציע לך לבדוק שם ביתר רצינות ולראות מה קורה. אני חושב שגם 1200-1300 זה מחיר נהדר למכשיר כזה. בארץ נדיר למצוא אחד במצב טוב עם כל הערכה וכו' ב-1700 אפילו, אני מצאתי אחד כזה ואפילו עם עוד 10 חודשי אחריות ממוטורולה. אם תרצה את המס' של הבנאדם שמוכר צור איתי ק שר בה"פ.

פורסם

לא מצאתי אף מכשיר אנדרואיד שנמכר בארץ במחיר של 1000 ש"ח או אפילו קרוב לכך. לא ברור לי למה אתה פוסל את EBAY כאשר ברור לכל בר דעת שמדובר באופציה אמינה יותר ועדיפה בהרבה על פני מוכרים ישראלים, במיוחד כאשר ניתן לפנות ל-Ebay/Paypal במקרה שקיבלת מכשיר פגום או שעבדו עלייך ולקבל את הכסף בחזרה.

ב-Ebay ניתן למצוא HTC G1 בסביבות 200-250 דולר במצב טוב מאוד.

פורסם

נראה שכן

פורסם

תשים לב שהוא אמר "נראה" :smile1:

פורסם

זה חיקוי של המג'יק, באתר DEALEXTREME לא מוכרים מכשירים שהם המקור, רק חיקויים או יצרנים לא מוכרים, בכל מקרה אם זה עונה לך על הצרכים אז יש להם סחורה באיכות סבירה.

אני חושב שאם אתה מעוניין במכשיר אנדרואיד ואין לך יכולת להשקיע הרבה אז המכשירים שלהם נותנים מענה סביר לצרכים שלך. אגב, אתה תמיד יכול לעדכן גרסה למכשיר שאתה לוקח משם.

פורסם

המכשירים מבוסיי אנדרויד האלה ב DX אכן ניראים טוב. סה"כ מוצר סיני, אבל אתה מקבל מערכת הפעלה שידועה לכולם עם אפשרות לעדכן.

פורסם

מאיפה תמצא ROM למכשיר הזה?

פורסם

ניסוי וטעיה, וגם אני די בטוח שיהיה אפשר ללמוד הרבה מהתגובות באתר של DX.

אם מצליחים להעלות את OpenRecovery - הדרך כבר פתוחה.

פורסם

אם אין מישהו שיעשה רום למכשיר הזה, כמה ניסוי וטעיה שתעשה לא תצליח לשים עליו רום של מכשיר אחר

בדיוק כמו שבגלקסי שלי, לא משנה כמה אני אנסה, אני לא אצליח לשים רום של מוטורולה/SE/HTC

פורסם

קצת בדיקה לעומק פה ותמצא כבר פתרון: http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Page.1~Forum.39685~threadid.648019

חוץ מזה, עושה רושם שהמדריך הבא יעבוד: http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Magic_Root_Access

שים לב, ברגע שמצליחים להגיע ל Recovery Mode, זה בכלל לא בעיה. סה"כ מתקינים ROM שמתאים לחומרה זהה (Magic?).

פורסם

חבל שאתה מטעה, מישהו עוד עלול לקרוא את זה ולקנות את המכשיר בגללך

אתה לא יודע אם החומרה באמת זהה (היא אף פעם לא באמת זהה)

וכמו שלDESIRE אתה לא יכול לשים רום של נקסוס (למרות שהחומרה זהה)

גם במקרה הזה כנראה שלא תוכל לעשות את זה

אתה בקטע של ניסוי וטעיה, לא?

מתי ניסית לשים רום של DROID/HTC אצלך על המכשיר?

מה אתה חושב שיקרה אם תעשה את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים קודם כל.

לגבי איביי, זה אתר מצויין רק שפשוט אם אפשר לקנות משהו פה אפילו משומש, מאשר להתחיל להתעסק עם משלוח ומכס, אני מעדיף לעשות את זה כאן. יש לי אפשרות להביא מוצרים מארה"ב, רק שלפעמים עד שאתה קונה, עד שאתה מקבל את המכשיר, ועד שאתה רואה שהוא תקין והכל בסדר, עובר יותר מדי זמן לטעמי. אבל אם זאת אופציה טובה אז אני אבדוק אותה.

אם אני מבין נכון למעט המקשים, לא אמורה להיות בעייה של תמיכה בעברית בהודעות טקסט למשל, שמות אנשי קשר וכו'?

פורסם

במכשיר שמגיע עם מערכת הפעלה בגירסה נמוכה מ2.2,

אתה צריך להחליף את הפונטים במערכת לפונטים עם עברית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים