פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מעניין אותי אם הם יתנו על האייפון זיכוי מלא על המכשיר שנרכש אצלהם לתוכנית של 36 חודשים ,אני יודע שעל מכשירים אחרים הם נותנים זיכוי מלא על מכשיר אם זה תוכנית עיסקית ( תעודת עוסק מורשה ושם של העוסק על חשבון הטלפון ) , אני יודע שהם היו עושים זאת על התחיבות לשיחות מעל נניח מאתיים וחמשים שח' לחודש .
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מנסיון, ללקוחות עסקיים הם ברוב המקרים יתנו החזר מלא על המכשיר מ 200-250 ש"ח שיחות ומעלה
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים באנגליה האייפון 4 נמכר במחיר של כ-499 פאונד. (על זה יש החזר מס......) מה שהופך את כל עניין הטיסה להרבה יותר הגיוני
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים אין בעיה של מלאי פשוט צריך להמתין 3 שבועותhttp://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQשימו לב שאייפון 4 לבן מתעכב כבר 3 חודשים.טוענים שיש בעיה והתהליך ייצור שלו איטי מהשחורהקושי העיקרי לפי טענתם הוא ערבוב גוון הצבע, עובי שכבת הצבע, והצלילות (החלק האחורי של האייפון 4 מצופה זכוכית)
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים הקושי העיקרי לפי טענתם הוא ערבוב גוון הצבע, עובי שכבת הצבע, והצלילות (החלק האחורי של האייפון 4 מצופה זכוכית)אההה...כן , שמעתי על זה , זה נקרא בולשיט , לא?? ;Dנראה לי שהם פשוט מחפשים את הדרך לתקן את האנטנה הדפוקה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.