עבור לתוכן

רעיון מטורף\דפוק(אתם תחליטו) בנוגע לאייפון 4

Featured Replies

פורסם

הוא יכול לקחת איתו אוהל ולישון ברחוב -ואפילו להרוויח קצת מקיבוץ נדבות

מה לא עושים בשביל איפון 4 ? -נו טוב עד שיגיע איפון 5 ואז ה4 לא יהיה שווה כלום ... ;D

• תגובות 81
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החוק קובע שמגיע לך החזר ולא משנה על איזה מכשיר ואם החברה משווקת אותו או לא. אני התקשרתי לחברת פלאפון (שם אני נמצא) ואמרתי שקניתי מוטורולה מיילסטון וביקשתי לברר לגבי החזרים ולא היתה שום בעיה

פורסם

הרעיון פשוט לא ישים.

לפי תקנות התעופה שהיה של פחות משלושה לילות או סוף שבוע בחו"ל, מקפיצה את מחיר הכרטיס משמעותי ( עניין של היטל כלשהו ).

אמנם ניתן למצוא טיסות שכר עם שהיה של לילה אחד בחו"ל אבל זה נדיר ביותר, ועדיין מוסיף לעלות את השהיה של לילה אחד במלון.

לגבי הנוחות או חוסר הנוחות של הטיסה התכופה, זה עניין אישי, זה לא נוח אבל גם לא מזיק.

לגבי המכס, אף אחד לא יתעסק עם נוסע שיש לו אייפון אחד בכיס ( אני מדבר כמובן על מכשיר שיש בו סים מקומי )

בקיצור רעיון נחמד אם אתה בכל מקרה נוסע לחו"ל, לעומת זאת נסיעה ספיישל שכוללת בתוכה את העלויות האמיתיות ( טיסות, ימי חופש, לינה ואש"ל מונית הלוך וחזור לשדה התעופה וכו' ) לא נראית לי כלכלית.

פורסם

בקיצר זה רעיון באמת הזוי בהתחשב בעובדה שהאיפון נוחת בארץ בשבוע הבא אז לא צריך לטוס לשום מקום....

פורסם

דווקא כמה טוענים שלרכוש אייפון זה הדבר ההזוי ;)

פורסם

מה הזוי בלקנות מכשיר סלולרי?

פורסם

לקנות מכשיר סלולארי ברור שזה הזוי ( למרות שלא לזה בכלל התכוונתי - התכוונתי למכשיר האייפון שיש לו הרבה מתנגדים כמעט באותו מספר של חסידים - כאילו היה דודו טופז של המכשירים - ראה למשל באתר GSM )

החברות הסלולריות נותנות לך מכשיר ללא תשלום נוסף קרי זיכוי .

פורסם

אוי דויד איזו שטות אמרת עכשיו..לא מתאים לך. אף אחד לא נותן לך כלום, בטח שלא בחינם.

אני בתור אחד שמדבר בכ-50 ש"ח בחודש איך בדיוק אני יכול לקבל את האייפון חינם? אשמח אם תסביר לי. אני אקצר לך את העבודה ואגיד לך שאני לא יכול. אני אאלץ להגדיל את החשבון החודשי שלי בכ-200 ש"ח בכדי לקבל את הזיכוי הזה, איפה החינם פה?

נכון, יש מקרים בהם כן משתלם לקנות מהמפעילה. אם יש מישהו שמדבר בכ-500 ש""ח כל חודש אז אין לו בעיה ממש "לקבל" אייפון חינם כי הוא יזוכה במחיר המלא והוא לא צריך לעשות שום מאמץ מיוחד בישביל לעמוד בסכום הדיבור בו הוא יקבל את הזיכוי

פורסם

ללא תשלום נוסף קרי זיכוי .

אכן לא מתאים לי , כי כתבתי ללא תשלום נוסף , רק צרות החברות האלו נותנות בחינם .

ואכן אני אסייג את דבריי

בתוכניות שאתה צורך מעל 350 שח' בחודש , אתה תקבל זיכוי מלא על המכשיר ועד בונוסים .

פורסם

כיום, בשום מצב לא שווה לקנות את המכשיר מהמפעילה - מהסיבה הפשוטה שעל פי חוק היא מחוייבת לתת לך את אותם תנאים בדיוק של זיכוי עבור שימוש גם אם קנית את המכשיר באופן פרטי.

והסיבה שזה לא משתלם לקנות מהמפעילה, היא פשוט המחיר המופרז שהמכשירים עולים אצלה.

פורסם

שכחתי מזה לגמרי, האמת שאתה צודק לחלוטין. תוך זמן קצר אייפון 4 יעלה בחנויות פרטיות משמעותית פחות מאשר במפעילות הסלולר, עם הזיכויים המתאימים אפשרי אפילו להזדכות במשך 36 חודש על סכום גבוה ממחיר המכשיר

פורסם

זה לא אפשרי, יש סעיף מאוד ספציפי שמדבר בדיוק על זה. הזיכוי הוא עד 50 ש"ח (בד"כ) או עד עלות המכשיר בחשבונית, ולא יותר.

פורסם

זה לא אפשרי, יש סעיף מאוד ספציפי שמדבר בדיוק על זה. הזיכוי הוא עד 50 ש"ח (בד"כ) או עד עלות המכשיר בחשבונית, ולא יותר.

עד 50 שקל זה למכשיר שהמפעילה לא מוכרת.

אם זה מכשיר שהיא כן מוכרת היא מחויבת לעשות לך את אותם התנאים ותוכנית כאילו קנית אותו אצלה .

פורסם

ועדיין, עד העלות שבה קנית את המכשיר ולא יותר. תקרא את החוזה.

חוץ מזה, במילא אין אצל המפעילות שום מכשיר נורמלי :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים