פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אני דווקא בעד.אם לא היו לי אנשים שיביאו לי את המכשיר הייתי עושה את זה גם.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר בדיוק בגלל זה אני מחפש חנויות סלולר, עדיפות לכמה שיותר קרוב לשדה התעופה
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אני כבר מתאר לי סיטואציה בה אתה מספר למישהי שעכשיו חזרת מבלגיה."וואי מגניב! איך היה?""לא רע.""ומה עשית שם?""קניתי אייפון""נו, ומה עוד?""זהו, טסטי, קניתי אייפון הכי קרוב לשדה התעופה וחזרתי""face palm"
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים גם באנגליה מוכרים איפון 4 בסים פרי, אבל ספק שתוכל למצוא לשם כרטיס טיסה זול. [/quot מה זה סים פרי??
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים בנאדם, למה להסתבך ?חכה חודש עד שיגיע לפה, תרכוש אותו מאחת המפעילות (ואז אתה לא צריך לדאוג על פריצה)ואחר כך רק תפרוץ אותו לתוכנות צד שלישי. (זה בכל אופן מה שאני מתכוון לעשות)ואני לא קונה את התירוץ הזה של "אני לא רוצה להיות מחוייב לשום חברה" כי בכל מקרה אתה צריך חשבון אצל אחת מהן.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים לי יש אייפון מסלקום ואין לי אחריות כלל (אין לי גם אפשרות כזאת).יש לך אחריות חשמלית למשך שנה כמו לכל מי שרוכש אייפון מהמפעילה בארץ.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים תפוס איזה חבר/קרוב משפחה שטס אבל אל תיפול על דודה או משהו כי הם לא מבינים כלום בטוח יש מישהו שטס
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים בדיוק בגלל זה אני מחפש חנויות סלולר, עדיפות לכמה שיותר קרוב לשדה התעופה שוב להזכיר לך שאתה לא יכול לקפוץ, לקנות, לחזור, אלא נתקע שם יומיים-3 או יותר?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים שוב להזכיר לך שאתה לא יכול לקפוץ, לקנות, לחזור, אלא נתקע שם יומיים-3 או יותר?לא ממשלא חסר יעדים שיש בהם מספר טיסות ביום לישראללפני כמה חודשים מישהו מהעבודה שלי טס לכמה שעות לקנדה!!!
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים אם כבר תחשוב יותר עסקי.תקנה כמה מכשירים ותמכור ביד 2.למען הפרוטוקול: אתה תיהיה חייב לעבור במסלול האדום, להצהיר על המכשירים ולשלם מס כנדרש
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים פני כמה חודשים מישהו מהעבודה שלי טס לכמה שעות לקנדה!!! :screwy: אתה יודע איזה בלגן טיסה כזאת תעשה לגוף שלך ?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים זה היה או לחזור באותו יום במחלקת עסקים או לחזור יומיים אחר כך (לבד בקנדה) במחלקת תיירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.