עבור לתוכן

רעיון מטורף\דפוק(אתם תחליטו) בנוגע לאייפון 4

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מאד רוצה לקנות את האייפון 4 (כמובן סים פרי ואת הגרסא של ה32 ג'יגה בצבע לבן)

רק חבל שהוא עולה בארץ בסביבות ה 5.5 אלף שקל.

אני שם לב שהמחירים באירופה של האייפון הוא בסביבות ה 600-700 דולר.. שבחישוב קל יוצא 2500 שקל +\-

אז חשבתי פשוט, למה לא "לקפוץ" לאירופה, לקנות איזה כרטיס טיסה ליעד באירופה נגיד יעלה לי 300-400 דולר.. שזה במקסימום 1200 שקל.

אז ביחד יוצא לי 3700 שקל בחישוב גס.

ואז לחסוך בקירוב 2000 שקל.

מה שכן, אני צריך להכיר חנויות שמוכרות את המכשיר כמובן חשוב שהחנות תהיה אמינה, ושהיא תהיה ביעד כמה שיותר זול (מבחינת כרטיס טיסה)

כן זה אולי ישמע משוגע, אני רוצה לטוס ליום אחד ליעד באירופה שאני מקווה שתעזרו לי למצא אותו.

ולחזור יום למחרת עם האייפון.

התוכלו לעזור לי? :)

• תגובות 81
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלגיה...

בדיוק יש בחור אחר פה בפורום שטס לשם ולפי מה שהוא רושם הם מוכרים אייפון 4 סים פרי ב630 יורו

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473469.0

אני רק מוכרח להגיד לך שהרעיון עצמו די מגוחך , לטוס לחו"ל רק בשביל לקנות סלולרי??

אם כבר , טסים בחו"ל בשביל להיות בחו"ל ולהנות - על הדרך קונים גם סלולרי או כל דבר אחר אם זה אפשרי וזול יותר מלקנות בארץ...

פורסם

גם באנגליה מוכרים איפון 4 בסים פרי, אבל ספק שתוכל למצוא לשם כרטיס טיסה זול.

פורסם

הרעיון הוא לא מטורף , הוא רעיון ישראלי טיפוסי

שנית מה עם להזמין באיטרנט

שלישית מי יתן לך אחראיות בארץ - אם זה מעניין אותך

רביעית מה עם מכס ?

חמישית לא עדיף לך גם לחסוך את הכרטיס ולמצא מישהו שנוסע לשם ?

שישית למה לא למצא תוכנית עם חברה סלולרית כך שתקבל תמורת ההיתחיבות מחיר זול בהרבה ?

פורסם

למה רק ליום אחד?

אם אתה כבר טס, תהנה.

פורסם

השהות שם תייקר לו את האייפון :s05:

פורסם

אכן רעיון דפוק.

לא שמעת על דואר? גם אם תאלץ לשלם מכס (שאתה חייב לשלם בכל מקרה מבחינת החוק) , זה עדיין יצא זול יותר מאשר כרטיס טיסה... :screwy:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, לצערי המחירים בארץ הביאו אותי להחלטה הזאת, כמו שראיתם כרטיס טיסה + המכשיר עצמו יוצא יותר זול מלקנות את האייפון בארץ.

למה לא להזמין מחו"ל? כי דואר ישראל והמכס המזורגג שלנו לוקח 32 אחוז מעלות המכשיר..

שזה יוצא הממ 700 דולר מכשיר, 32 אחוז מזה זה - 224 דולר שעם כל הכבוד אני מעדיף להשקיע אותו בחוויה חד פעמית של כרטיס טיסה לאירופה ;)

חוץ מזה מפחיד להזמין מכשיר כזה מאיביי\לשלוח אותו בדואר.

וכן.. השהות שם תייקר לי את האייפון.

מזל שהיום העולם נהיה "קטן" וטיסה לאירופה זה רק 4-5 שעות ;D

ידוע לכם על חנויות פיזיות שמוכרות את המכשיר?

בבלגיה, או כל מדינה אחרת שנמצאת קרוב אלינו במרחק טיסה? :)

פורסם

את ה-224 דולר האלה אתה צריך לשלם בכל מקרה גם את אתה טס לחו"ל בעצמך בשביל לקנות אותו פיזית.

פורסם
  • מחבר

איך זה? אבל הוא כביכול שלי, אני מכניס את הסים שלי בפנים, זורק את הקרטון של המכשיר (גם ככה אני לא צריך את זה)

איך הם ידעו שקניתי את זה בחול אם זה אצלי בכיס?

פורסם
  • מחבר

אחי, זה אייפד זה בערך פי 5 בגודל מהאייפון, והם תפסו את האייפד בתוך המזוודה (דרך מכונת השיקוף)

עכשיו.. נראה לך באמת שאני אשים את האייפון בתוך מזוודה? אני שם אותו בכיס קרוב קרוב =)

פורסם

אתה כמובן תעשה מה שאתה חושב ורוצה

אני רק רציתי להביא לידעתך שהם בודקים

ובטח בטח סחורה שהיא "חמה" ( התכוונתי למכשיר , ברור שבר היא חמה - חח ) שהם רק מחכים לאנשים שהם יבריחו אותם

פורסם
  • מחבר

עכשיו רק צריך למצא חנות פיזית במרחק לא רב במיוחד..

מישהו מכיר חנויות?

פורסם

איך זה? אבל הוא כביכול שלי, אני מכניס את הסים שלי בפנים, זורק את הקרטון של המכשיר (גם ככה אני לא צריך את זה)

איך הם ידעו שקניתי את זה בחול אם זה אצלי בכיס?

הם לא. זה לא משנה את העובדה שמבחינת החוק אתה חייב לשלם מכס.

גם בדואר לא בטוח שהם יבדקו, וזה יוכל גם להגיע אליך בלי תשלום מכס ובלי תשלום מפגר על כרטיס טיסה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים