עבור לתוכן

gps מחול

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה להביא GPS מחול, אבל אין לי מושג איך להתקין עליו מפות של ישראל והאם הוא תומך?

מה צריך לוודא כשאני קונה GPS ואיך לדעת אם אפשר לשים עליו מפות של ישראל?

איך אני משיג מפות של ישראל? יש דרך חינמית או שחובה לשלם על זה?

פורסם

אתה עם GPS של חברת GARMIN? אם כן, כנראה שתצטרך לשלם על זה והרבה לצערי.

גיסתי הביאה לאבא שלי מכשיר GPS של החברה הנ"ל, מארה"ב. לדבריה, המוכר בחנות הרים טלפון בונכחותה לחברת GARMIN, לשאול, ואחר כך אמר לה, שניתן להוריד את המפה של ישראל חינם מהאתר שלהם. כשבדקתי את העניין עם חברת אפיקים (יבואנית המכשירים הנ"ל לארץ) נאמר לי שיש מפה למכשיר, אבל היא לא חנים. דרכם היא עולה 599 ש"ח. בדיקה עם חברת GARMIN מעלה אותה תוצאה, רק שאצלם המחיר הוא 99.90 $. רק לידיעה, את המכשיר כולו היא קנתה ב-120 $.

חיפוש בגוגל הביא אותי להורדה של קבצי IMG שלא הצלחתי לפתוח ולא להתקין במכשיר, כך שהמכשיר יקבל אותם.

אם למישהו יש פיתרון לזה, אני אשמח לדעת.

תודה מראש ושנה טובה,

dr70 :D

פורסם

אני לא יודע לגבי מכשירים של GARMIN אבל חבר שלי הביא מכשיר מיו שהוא קנה בארה"ב והתקין עליו את המפות של IGO ישראל בלי בעיה. כולל עברית והכל. דרך אגב, פה אפשר לקבל את המפות של ישראל בעברית + ארה"ב באנגלית, מה שמאפשר לו להשתמש במכשיר גם בארה"ב עם ממשק עברי למשל.

פורסם

Mio זה מכשירי כף יד. זה משהו אחר לחלוטין. בזה אין ספק שניתן להתקין תוכנת ניווט. זה בדרך כלל מגיע בלי תוכנת ניווט. מכשירי GARMIN הם מכשירי GPS יעודיים. אם למישהו יש לזה מפה של ישראל שעובדת, אני אשמח לקבל.

תודה מראש ושנה טובה,

פורסם

לא עדיף GPS שעל הסלולר?

פורסם

לא. כי עבור הניווט באמצעות הסלולר, אתה צריך לשלם לחברת הסלולר. במכשיר GPS, אתה לא משלם כלום מעבר למכשיר. לחילופין במחשב כף יד שיש לו גם GPS, מספיק אפילו לשים לו תוכנת ניווט (שלא בעיה להשיג) ואתה לא משלם כלום מעבר לעלות המכשיר עצמו.

אשמח לפיתרון לגבי מכשירי ה-GARMIN, כמו זה שגיסתי הביאה לאחי.

תודה מראש ושנה טובה,

פורסם

אכן כן בחלק מהמכשירים אתה משלם עלות של בערך 22 שח'

מה עלות המכשיר שאתה אמור לקנות ? כמה זמן הוא יחזיק ? שלי בקושי החזיק שנה , עידכונים אתה צריך , נכון להיום אז רק איי גו עוד חיה , איתורן מתה ( יחד עם 800 שח' מכספי )

פורסם

Mio זה מכשירי כף יד. זה משהו אחר לחלוטין. בזה אין ספק שניתן להתקין תוכנת ניווט. זה בדרך כלל מגיע בלי תוכנת ניווט. מכשירי GARMIN הם מכשירי GPS יעודיים. אם למישהו יש לזה מפה של ישראל שעובדת, אני אשמח לקבל.

תודה מראש ושנה טובה,

למה סתם להגיד דברים? MIO היא חברה ל GPSים, אולי יש לה מחשבי כף יד אני חושב שכבר לא אבל מה הקשר?

http://www.amazon.com/Mio-MOOV-300-4-3-Inch-Widescreen/dp/B0015DQO56/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=automotive&qid=1284272885&sr=8-2

פשוט מוציאים את כרטיס הזכרון של המפות שמגיע עם המכשיר, מכניסים כרטיס שקונים בישראל או אפילו לוקחים את הכרטיס ממכשיר אחר, ויש לך מכשיר שמדבר עברית עם מפות של ישראל.

פורסם

אכן כן בחלק מהמכשירים אתה משלם עלות של בערך 22 שח'

מה עלות המכשיר שאתה אמור לקנות ? כמה זמן הוא יחזיק ? שלי בקושי החזיק שנה , עידכונים אתה צריך , נכון להיום אז רק איי גו עוד חיה , איתורן מתה ( יחד עם 800 שח' מכספי )

עם רוב מכשירי MIO אתה יכול לעדכן את מפת ישראל מהמכשיר דרך האתר אז חבל לדבר שטויות.

לשלם כל חודש לחברת הסלולר על משהו שתשתמש בו פעם ב?

פורסם

הכי פשוט לקנות מחשב כף יד ופשוט לשים בו תוכנת GPS, ולעדכן מפות ע"פ הצורך, אפשר גם בדרכים לא כל כך חוקיות אך כמובן שזה לא המקום לפרט. לקנות מפות במחיר עושק הקרוב למחיר של המכשיר עצמו זה פשוט מגוחך.

פורסם

בדיוק

היום מחשבי כף יד הם סמארטפונים

וכן זה גם מה שאני חשבתי לרכוש מכשיר חד פעמי , אמה מה , המידע כל הזמן מתחדש והחברה לא תמיד .

היתרון היחידי שיש למכשיר נפרד זה גודל המסך .

פורסם

אני הזמנתי מDX כבר 3 GPSים בשנתיים האחרונות הם כולם מגיעים עם windows mobile אז אין בעיה להתקין אליהם IGO (מקבלים כרטיס זיכרון עם IGO בכל מקרה ולדעתי אפשר לבקש מהם שיתקינו את הגירסה העיברית עם אין לך אותה, אני התקנתי לבד).

פורסם
  • מחבר

כל GPS (או מחשב כף יד לצורך העניין) עם winmo יעבוד?

אפשר להוריד את ה-IGO חינם? אם כן מאיפה?

פורסם
  • מחבר

יש למישהו אולי מידע נוסף בקשר לשאול ששאלתי?

פורסם

GPS יעודים מגיעים לרוב עם WIN CE , שזה גם לא כזה בעייה ,לא חסר דרכים לצאת למערכת ההפעת ולעשות מה שרוצים עם המכשיר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים