פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמןבערך מאז שקניתי אותוהוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץהמעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELOאם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלותובמנוחה הוא מגיע ל70+אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכוואני מדבר מהכלאבל הטמפ' לא ירדוחשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארזThermaltake M5 שליאז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים קנית אותו ממשהו בסיגנון אייבורי או KSP?אם כן, יכול מאוד להיות שלא שמו לך משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור \ לא חיברו אותו כמו בני אדם.תבדוק אם הוא יושב שוב ויש משחה לפני שאתה מוציא כסף.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר אתמול אבא שלי הוצי את הקירור ושם קצת משחהמה שהיה לוזה הוריד אולי 3-4 מעלות אבל זהוגם כשאני משחק משחק ממש כבד כאילוהמחשב מתכבה ולא עולה
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים תראה אם המתחים שלו בסדר \ הוא לא באוברקלוק.תבדוק גם שאבא שלך שם לא יותר מדי \ מעט מדי משחה טרמית.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר הוא אמר שהוא שם קצת כי לא היה לו יותראבל בכל מקרהמאז שקניתי אותו הוא הגיע לכאלה מעלותאז שווה לקנות קירור לא?
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים זה לא הגיוני בעליל שמעבד חדש (בהנחה שהוא פעול כמו שצריך) יגיע לטמפרטורות כאלה.אולי ממש חם אצלך בחדר והמארז לא מאוורר כראוי?תנסה לפתוח את הדלת-צד של המארז, תראה שהמאוורר על המעבד מסתובב.וכמו שאמרתי קודם, כנס ל BIOS ותראה שהמתחים בסדר ושהמעבר לא באוברקלוק. אם אתה לא יודע מה זה פשוט תאפס הכל להגדרות ברירת המחדל.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר אצלי בחדר באמת חם אבל לא עד כדאי שהוא יגיע ל90 מעלותהמתחים הם בברירת מחדלוזה מעבד TRAY שיש עליו קירורוהמאוורר עובדלפי מה אני בודק אם הוא עובד טוב או לא?
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר חחחח אני כבר כמעט בטוח שאני קונה קירור מה אתה אומר עליו: COGAGE TRUE Spirit
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים פותח התרד לפני הכל בדוק טמפ' עם REAL TEMP ותעדכן..בדוק על כמה RPM המאוורר של הבאפלו מסתובב....כמו כן איך הסירקולציה במארז שלך ?
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים לא הגיוני לי שאתה מגיע לכאלה מעלות מבלי שהמחשב מכבה את עצמו כדי להגן על המעבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.