עבור לתוכן

נתב ומשחזר בבית גדול - רוצה להחליף אחד מהם בנתב אלחוטי. התייעצות כפולה.

Featured Replies

פורסם

ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף.

הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו:

MDKEB.jpg

נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם.

האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?

פורסם

בעיקרון ראוטרים אלחוטיים עובדים טוב יותר כשהם במקומות גבוהים, הכוונה שאם הוא בקומה ראשונה (מעל הקרקע) אז בקומה השניה בקושי תהיה קליטה. אם תשים אותו בקומה השניה אני מאמין שתהיה קליטה בכל הקומה השניה וברוב הקומה הראשונה, ובכל מקרה לא בקומה התת קרקעית..

אז אני ממליץ לך לשים ראוטר אלחוטי במקום 2, עכשיו יש לו גם יציאות חוטיות אז את שלושת המחשבים בקומה השניה אתה יכול לחבר ישירות אליו (כי תמיד עדיף חיבור חוטי מאל חוטי אם אפשר), וככה יהיה לך אינטרנט בשתי הקומות העליונות.

ואם אתה לא רוצה אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה ומעדיף יותר בקומות התחתונות, תחליף אותו ב-1..

פורסם
  • מחבר

אני שואל האם אפשרי בכלל להחליף על עיוור, ז"א? ובתקציב של עד 200 שקל, מה הכי מומלץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים