עבור לתוכן

OCCT - איזה מבחן להריץ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבדוק יציבות של אוברקלוק. פעם הייתי עושה את עם IntelBurnTest, היום אני לא בטוח איזה תוכנה מאמצת את המעבד הכי הרבה. בכל מקרה, אני עכשיו עם OCCT, ורוצה לדעת איזה מבחן להריץ: את ה-Linpack, שהוא גם 64 ביט, או את הסטנדרטי, שעליו ממליצים יותר בסטיקים פה. אני רוצה להריץ את הבדיקה ל-8 שעות, בשביל לדעת שהמעבד יציב ברמה גבוהה.

חוץ מזה, איך עובד עניין קריאת הטמפרטורה? היא מדויקת או שלהסתמך על תוכנה אחרת? ולאיזה קו אדום מומלץ לא להגיע? איפה לעצור?

פורסם

למעבדים האלה לא כדי לעבור את ה72 לפי מה שאני זוכר ,חוץ מזה הLinpack מאמץ יותר מהבדיקה הסטנדרית ,אפשר להגיד ברמה של IntelBurnTest

פורסם

יש מדריך בסטיקי :xyxthumbs:

והOCCT מספיק בהחלט...

ואל תסתמך על הקריאה שלה..תעלה את הרף לאזור ה80+- (לפי המעבד שלך)..

ותבדוק במקביל טמפ'..

פורסם
  • מחבר

עשיתי לארג', ואחרי שעתיים ושש דקות הוא אומר לי פתאום שה-CPU חם מדי. לא שגיאות, פשוט חם מדי. משהו פה מוזר לי, זה מארז מאוד מאוורר וזה מאוורר חזק על המעבד - מה הולך פה?

למדוד עם CoreTemp, עם TAT או עם תוכנה אחרת?

פורסם

כמו שציינתי כר..תקרא את המדריך..ותראה על כמה מוגדרת הטמפ' הMAX..

שכן בגלל שהתוכנה לא תמיד קוראת נכון את הטמפ'..וגם כי מוגדר כברירית מחדל 70 מעלות..

פורסם
  • מחבר

פספסתי את החלק השני בפעם הראשונה שקראתי את המדריך - לא נורא :smile1:

כתוב שם של-REV שלי זה 70 מעלות, מה שאומר שלא עוברים את זה עם Real Temp. אני אבדוק את הערב לעומק, נראה במה הוא עומד.

פורסם

אני ממליץ להשתמש ב- LinX (מבוססת על Linpack). תבשל טוב טוב את המעבד ואם יש חוסר יציבות יהיה ניתן לעלות עליו מהר.

תלחץ על "All" ותתן לתוכנה לרוץ לפחות 20 לופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים