עבור לתוכן

יש איזה שהוא מכשיר בחברת פלאפון ששווה קנייה?

Featured Replies

פורסם

רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון :nono:

אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0

צריך עזרה

פורסם

המיילסטון נמכר גם בחנות פרטית, רצוי שתיעזר ב-ZAP לפני שאתה פותח דיון נוסף במקום להמשיך בדיון המקורי שלך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748019

פורסם
  • מחבר

המיילסטון נמכר גם בחנות פרטית, רצוי שתיעזר ב-ZAP לפני שאתה פותח דיון נוסף במקום להמשיך בדיון המקורי שלך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748019

להה באמת לא ידעתי

כאילו יש לי שגיאות כתיב בגלל שנפצעתי ביד אבל כל אחד יכול לקרוא את מה שרשמתי הפעם אני רושם לאט כדאי שתבין:

אמא שלי לא רוצה לקנות לי את המיילסטון בגלל שחייבים לקנות אותו מחנות פרטית והיא רוצה לקנות רק מהרשת שלנו שהיא פלאפון

הבנתה?

יופי עכשיו תמליץ לי על מכשירים טובים שנמצאים אצל חברת פלאפון

פורסם

אמא שלי קיבלה ביום ראשון נוקיה N86 בחינם מרשת פלאפון וההתרשמות הראשונית שלי מהמכשיר היא טובה מאד!

מכשיר יפה ואלגנטי (לקחנו את הצבע הלבן), מצלמה פצצתית!

נגן המוזיקה הרגיל של ExpressMusic עם משדר FM שעובד נהדר, 2 רמקולים טובים,

WIFI, GPS, כל הפיצ'רים החדשים.... מערכת ההפעלה מהירה ונוחה, לא תקועה כמו בסימביאנים הישנים. בקיצור- מומלץ.

פורסם

שום דבר מרשת פלאפון לא יהיה קרוב ל-MS מבחינת מערכת הפעלה ומסך מגע. N86 ודומיו אחלה מכשירים אבל שונים לחלוטין מהמיילסטון.

אני היתי יושב ומסביר לאמא כמו ילד בוגר (אתה בכיתה ט' לא? זה מספיק גדול כדי לדבר עם אמא כמו בנאדם) ומפרט בפניה עלויות, מסביר לה על המכשיר וכמה שהוא טוב משמעותית מכל השאר, מסביר לה את היתרונות של חנות פרטית (אין התחיבות, מחיר זול בהרבה, המכשיר שלך לכן תוכל למכור אותו כיד2 כשתרצה חדש וכו' וכמובן שהוא פתוח לכל הרשתות במידה ותעברו רשת)

פורסם
  • מחבר

שום דבר מרשת פלאפון לא יהיה קרוב ל-MS מבחינת מערכת הפעלה ומסך מגע. N86 ודומיו אחלה מכשירים אבל שונים לחלוטין מהמיילסטון.

אני היתי יושב ומסביר לאמא כמו ילד בוגר (אתה בכיתה ט' לא? זה מספיק גדול כדי לדבר עם אמא כמו בנאדם) ומפרט בפניה עלויות, מסביר לה על המכשיר וכמה שהוא טוב משמעותית מכל השאר, מסביר לה את היתרונות של חנות פרטית (אין התחיבות, מחיר זול בהרבה, המכשיר שלך לכן תוכל למכור אותו כיד2 כשתרצה חדש וכו' וכמובן שהוא פתוח לכל הרשתות במידה ותעברו רשת)

הבעיה שהיא לא רוצה לשלם לחנות פרטית בכרטיס אשראי

אז אמרתי לה שאפשר גם במזומן אבל בכל זאת בגלל שחפרתי לה בשכל כבר אז היא אמרה לי לא לדבר על זה יותר וזהו

אבל אני ימשיך לחפור עד שאני יעבור את החומה הזאתי :s07: (פתאום הסמיילי הזה נראה כל כך מתאים לא?)

בכל מקרה המ אתה אומר על הבלאקברי של חברת פלאפון הוא מכשיר טוב?

פורסם

הוא טוב אבל הוא מכשיר עסקי ואתה לא תהנה ממנו רבע ממה שתהנה מהמיילסטון. מה גם שה-BB מהחברה עולה בערך פי 2 ממילסטון מחנות פרטית עד כמה שזכור לי.

לדעתי פשוט תנסה שוב להסביר לאמא שאלו חנויות גדולות! וכמו שהיא הולכת וקונה טלויזיה בחנויות חשמל המקרה פה לא שונה! יש חנויות ותיקות מאוד בתחום שקיימות כבר שנים רבות, חלקן עם כמה וכמה סניפים - אלו לא חנויות שנמצאות בבית של איזה מישהו בחדר עבודה. היא יכולה למסור פרטי כ.אשראי בטלפון, לשלם במזומן או פשוט ללכת לחנות, להתרשם, לדבר עם המנהל או המוכר ואפילו להסביר את ההתלבטויות שלה הן לגבי המכשיר והן לגבי התשלום וכו'

פורסם

אם אתה כבר חושב על לקנות מחנות פרטית אז אתה נעול על מיילסטון?

לא חשבת על מכשירי אנדרואיד יותר חדשים כמו galaxy S?

פורסם

פרה פרה..קודם כל שאמא שלו תסכים לרכישה של משהו מחנות פרטית, אחרי שהיא תסכים נוכל לדבר על סוג הפלאפון

פורסם

לדעתי תחכה קצת, החודש (כנראה) יגיע IPHONE 4 לחברות בארץ

פורסם
  • מחבר

לדעתי תחכה קצת, החודש (כנראה) יגיע IPHONE 4 לחברות בארץ

אני ממש לא הולך לקנות אייפון גם אם יצמידו לי אקדח לראש אני מעדיף למות מאשר לקנות מכשיר מחברת "rotten apple"

וגם אם מיצידי שימכר תמורת 0.000000000000000001 ש"ח לא מעניין אותי לא קונה

אלא אם כן זה בחינם וזה בא עם מגרסה שאני יוכל להרוס את המכשיר אחרי שאני יקבל אותו בחינם

אפשר להבין מהתגובה שלי שאני לא רוצה הצעות למכשירים מחברת rotten apple לא?

פורסם

כן, וגם אם היית רושם 10.0 זה עדיין אותו מחיר כמו 10.0000000000000 ולא משנה כמה אפסים תוסיף. בוא נחזור לנושא - הבנו שאתה לא רוצה אפל

פורסם
  • מחבר

כן, וגם אם היית רושם 10.0 זה עדיין אותו מחיר כמו 10.0000000000000 ולא משנה כמה אפסים תוסיף. בוא נחזור לנושא - הבנו שאתה לא רוצה אפל

האתר לוקח את ה1 שבסוף המספר ומוסיף אותו להתחלה

המספר אמור להיות

0.00000000000001

האתר יראה לך עכשיו את זה כ 10.0

אבל אני יעשה את זה ככה:

10.000000000000000000

ואני מקווה שה1 יעבור לסוף האפסים אחרי הנקודה אבל אם לא אז המחיר הוא

אפס נקודה אפס עשר פעמיים ואז אחד זה יוצא ממש טריליונית שזה המחיר שאני לא ישלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים