עבור לתוכן

מידע על חנות מאתר alibaba

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba

שם החנות: http://www.bycfmarket.com/

מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים?

בתודהמראש לכל העוזרים.

פורסם

ראשית לא קניתי מהם אף פעם , אני רק תורם ההבנה שלי לגבי אתרים בכללי ומהרושם שהם עושים .

לא ראיתי אמצעי תשלום , תברר מה הם .מה שראיתי הוא רק קישורים לתשלומים במזומן כגון ווסטרן יוניון וכו' .

לפי הכתובת זה חברה שממוקמת בחדר כולשהו בביניין משרדים בהונג קונג ( כניראה השכרה לפי יום או משהו כזה )

כמובן כמובן שאני טועה ולא ראיתי ו/ או ניתחתי נכון , אבל אני בכלל לא הייתי מבזבז שם זמן באתר כזה .

פורסם

alibaba זה לא אתר נוכלות בכלל, זה פשוט אתר שמיועד למכירות סיטונאיות. בגלל זה יש רק אפשרות להעברת כספים בווסטרן יוניון, ואם תשים לב בדרך כלל גם הכמויות הן גדולות מאוד. בכל מקרה, ללקוח פרטי לא ימכרו בעליבאבה, וגם אין סיבה שתקנה שם. חפש בדיל אקסטרים בטוח תמצא משהו דומה.

פורסם

חבל שאתה סתם מטעה אנשים תמימים בדברים שיעלו להם סתם בכסף ועוגמת נפש.

אליבבה זה כן אתר נוכלות. האתר עצמו לא "אשם", אבל יש שם אחוז גבוה מאוד של נוכלים. זה אתר שורץ נוכלים וזה ידוע בכל העולם. תגגל ותראה.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני הולך לקנות שם 4 יחידות של מכשיר סלולארי, הם דורשים מינימום 3 להזמנה ככה שאני מסודר מהבחינה הזאת, אני גם זוכר משהו על זה שבהונג קונג אסור להם למכור זיוף ולהגיד שזה. מקורי, השאלה היא האם הם אמינים מספיק? כי אם כן זה ממש משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים