עבור לתוכן

מישהו יודע אולי מתי הגלקסי אס מגיע לרשתות בארץ?

Featured Replies

פורסם

מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..

פורסם

בקרוב כנראה

פורסם
  • מחבר

קרוב זה עיניין יחסי...

פורסם

אף אחד לא יגיד לך. תתקשר לסלקום ולשאר החברות יגידו לך שעובדים על זה, בקרוב, אוטוטו ושאר זיבולים. נדמה לי שבהתחלה דיברו על ספטמ' אבל לך תדע. אני מאמין שבקרוב - חודש/חודשיים או גג עד סוף השנה

פורסם

אני מכיר אחד שברשותו SGS שמריץ את קושחת JG3 שככל הנראה תרוץ על מכשירי סלקום, אז סביר להניח שזה עניין של כמה שבועות עד שנראה אותם נמכרים.

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון עבר אולי בקניה פרטית , ברגע שהסמסונג הזה ינחת באורנג'/סלקום/פלאפון זה יוזיל אותו משמעותית דרך חנות פרטית או שלא שווה לחכות וללכת לקנות פשוט עכשיו וזהו?

פורסם

לדעתי יוזיל מאחר וכרגע האופציה היחידה שלך לקנות את ה-SGS זה דבר חברות פרטיות לכן אין סיבה שלא יגבו מחיר גבוה. ברגע שזה יהיה אצל המפעילות יהיו סבסודים למכשירים וכמובן גם סבסוד מלא בהתאם לתנאים שונים ומשונים וכמובן שהחנויות יצטרכו להוריד מחירים כדי להישאר רלוונטיות

פורסם

קשה לי להאמין שזה יוזיל, כי הרי סביר להניח שהמחיר דרך הספקיות יהיה מנופח מעבר לכל פרופורציה. ולא בדקתי, אבל אני מאמין שהמחיר היום בחנויות הוא יחסית סביר. לא?

פורסם

הכי זול 3520. הכל ניחושים והימורים אבל נדמה לי שהגיוני שירד עוד כמה מאות שקלים ויתקרב יותר לאזור ה-3K (שם יש את הדיזייר וה-N1)

פורסם
  • מחבר

קיצר יאללה שיצא כבר....

פורסם

אותי יותר מעניין איך הספקיות יתמודדו עם הבעיות של הGPS.

פורסם

מקורות יודעים אמרו שזה יהיה החודש.

אולי הם מחכים שהפרויו יצא באופן רשמי.

פורסם

פרויו לא אמורה לצאת לגלקסי בסוף שנה?

פורסם

אותי יותר מעניין איך הספקיות יתמודדו עם הבעיות של הGPS.

לדעתי הם פשוט לא יתמודדו. נדמה לי שבזמנו שמכשירי הסימביאן התחילו לצאת הם החתימו אנשים על טופס שהם מצהירים שהחברה הסלולרית פטורה מכל בעיה תוכנתית או שקר כלשהו - בטח יהיה פה משהו דומה

פורסם

כנראה שזה מה שיקרה, חברה שלא לוקחת אחריות על המכשירים שהיא מוכרת :lol: לאן הגענו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים