עבור לתוכן

התייעצות לקראת שידרוג פלאפון.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים.

אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053.

ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD.

שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר.

מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו?

אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה.

יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)?

אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח.

תודה רבה מראש ושנה טובה,

dr70 :D

פורסם

אולי שווה לך לרכוש מחנות פרטית וזהו. המחירים זולים בהרבה ואפשרי לקנות איזה מכשיר שתרצה, להכניס אליו את ה-SIM שלך ולא להתחייב לשום חבילה כזו או אחרת

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אני קונה מחנות פרטית, עדיין אני יכול לקבל את הביטוח שיש לי על המכשיר? אגב, אני לא בטוח שאני יכול כי הפלאפון לא על שמי. הפלאפון הוא על שם קיבוץ סעד (אני במסלול עסקי).

בכל אופן אשמח לדעת בקשר למכשירים שציינתי.

תודה מראש ושנה טובה,

d70 :)

פורסם

אתה יכול לעשות ביטוח על מכשיר בלי קשר למוצאו

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון גם לביטוח אחריות (תיקונים) לא רק נגד גניבה וכו'.

בכל מקרה, כשאני קונה מחנות פרטית או בצורה אחרת (לא דרך החברה) להערכתי אני לא אקבל זיכוי בזמן אויר. אני צודק?

תודה על העזרה ושנה טובה,

dr70 :)

פורסם

אתה דווקא טועה. יצא חוק ניתוק זיקה שאומר שאתה יכול לעשות ביטוח (בדיוק מאיזה סוג אני לא יודע, תברר) וגם לקבל זיכוי בזמן אויר גם אם את המכשיר לא רכשת מהמפעילה. קח בחשבון שהם לא יהיו מאושרים לתת לך את הנ"ל וכנראה תצטרך קצת לצעוק ולהתאמץ - אבל בסוף תצליח. תתקשר למפעילה שלך אחרי החג, תצעק קצת ותברר

פורסם

חוק ניתוק זיקה אינו מתייחס בכלל לביטוח אלא אך ורק להחזרים כספיים על המכשיר. הרי אינך מצפה מחברת סלולר כלשהי לבטח Nexus One או HTC Desire כאשר לטכנאים שלה אין מושג קלוש במכשירים הללו, נכון?

פורסם

Xtract אתה מטעה אנשים, חברות הסלולר לא מחוייבות לתת לך ביטוח על מכשיר שלא נקנה מהם.

חוק ניתוק זיקה לא קובע שום דבר בנוגע לזה.

לכן תמיד מחייך צודק

פורסם

אם כך - התנצלותי. היתי בטוח ששמעתי שבין היתר ובנוסף לחוק ניתוק - זיקה, חייבו אותן לבטח כל מכשיר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. אז לפי מה שאני מבין לא כדאי לקנות מכשיר מחנות פרטית.

שנה טובה,

פורסם
  • מחבר

עדכון:

בירור עם חברת סלקום מעלה:

1) קנייה בחנות פרטית מזכה בהחזר בזמן אויר לפי עלות של מכשיר דומה.

2) אין אפשרות לבטח מכשיר שלא משווק ע"י בביטוח אחריות תיקונים. זאת משום שאין להם חלקי חילוף למכשירים הנ"ל.

לפיכך, אם אצליח למצוא אצל אחד ממשווקי סלקום המורשים, את ה-Nokia 5530, אקנה אותו. אם לא, אלך כנראה על ה-Nokia 7020 fold.

תודה רבה לכולם על העזרה ושנה טובה,

dr70 :D

פורסם
  • מחבר

עדכון נוסףף:

גם משווקי סלקום המורשים כנראה לא מוכרים את ה-Nokia 5530. לכן כנראה שאלך בסוף על ה-Nokia 7020 Fold.

תודה רבה לכולם על העזרה ושנה טובה,

פורסם

לא מבין את התעקשות הביטוח הזאת..

א. טלפון לא צריך ביטוח כי לבטח אותו עולה לך אותו המחיר שתשלם על טלפון חדש אם במקרה יגנב/יאבד.

ב. תיקונים אתה יכול לעשות בחנות הפרטית שבה אתה קונה את הטלפון בדיוק כמו אצל החברה הסלולרית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים