עבור לתוכן

מתאם mini pci-e לכרטיס CF ללאפטופ, האם יעבוד?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את המוצר הבא:

http://cgi.ebay.com/CF-mini-PCI-e-SSD-Adapter-ASUS-EEEPC-701-900-900A-/370396125671?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563d5459e7

ולחבר לו כרטיס CF בגודל 32 ג'יגה שיהווה את המחיצה הראשית של המחשב עם מע' ההפעלה, בעיקר לצורך חיסכון בחשמל (נטבוק, סאמסונג NC10).

האם זה יעבוד בכלל? ולאיזה קצב העברה אני אמור לצפות? אני מניח שזה יהיה יותר איטי מההארדיסק. או שאני טועה?

פורסם
Please also be reminded that this adapter could only work as a secondary storage for ASUS EEEPC 701, not bootable

פורסם

אתה יכול לעשות בוט מ USB קטן ואז להמשיך לעלות מה CF

אתה יכול לעשות בוט מהכונן הקשיח ואז להמשיך לעלות מה CF. אחריי שמערכת ההפעלה עלתה מה CF תכבה את הכונן הקשיח דרך power management

פורסם
  • מחבר

בעע

הייתי שוקל שימוש בכונן USB מופשט מהפלסטיקים שיולחם פנימית, אבל לדעתי זה יהיה כ"כ איטי שזה לא יאפשר עבודה נורמלית.... :-\

רעיונות?[br]פורסם בתאריך: 7.09.2010 בשעה 22:19:41

Please also be reminded that this adapter could only work as a secondary storage for ASUS EEEPC 701, not bootable

אני מבולבל, כתוב שם גם שזה bootable...

פורסם

תעשה boot מהכונן usb ואז תמשיך לעלות מערכת הפעלה מה cf

לא בטוח אם כונן פלאש אבל יש לי usb hd חיצוני שמכיל מערכת הפעלה והוא דיי מהיר (כונן 2.5 SATA בתוך מארז usb חיצוני גנרי)

בכל מקרה תבדוק איך עושים את זה במערכת שאתה רוצה להתקין לפניי שאתה מתחיל להלחים בתוך המחשב

פורסם

כמה עולה כרטיס 32GB?

זה משתלם לשדרג מחשב כל כך ישן וחלש?

פורסם
  • מחבר

למה ישן? נקנה שנה שעברה ומתפקד מעולה.

חלש? תלוי למה.

וזה לא לצורך שדרוג, זה לצורך חיסכון בסוללה והפעלה במקביל להארדיסק רגיל.

פורסם

אה, סליחה. חשבתי שיש לך EEE 701...

:)

פורסם
  • מחבר

חלילה, אתה מעליב את סמי!

פורסם

יש לי נייד בגודל מלא (לא נטבוק) celeron m והוא לא איטי ולא חלש (אינטרנט + סרטים + גרפיקה וקטורית)

פורסם
  • מחבר

יש לי נייד בגודל מלא (לא נטבוק) celeron m והוא לא איטי ולא חלש (אינטרנט + סרטים + גרפיקה וקטורית)

בהקשר למה אתה אומר את זה?

פורסם

לזה שיש נטייה לאמר 'מחשב ישן' אל כל מחשב שלא חדש מהקרטון

פורסם

ראיתי את התיאור של החלק ושם היה כתוב שהוא מיועד ל-EEE 701, אז הנחתי בטעות שזה המחשב המדובר.

מכיוון שלי יש כזה מחשב, אני יודע שהוא באמת ישן ולא שווה להשקיע בו.

מה ההבדל בין קורא הכרטיסים הזה לבין רכישת כרטיס SD בנפח גדול? הרי בשני המקרים לא ניתן לאתחל מהכרטיס.

האם תוספת המהירות של CF שווה את זה?

פורסם

אני לא בטוח שלא ניתן לעשות בוט מ SD

פורסם

לא הבנתי, CF מהיר יותר מHD רגיל?

איפה החיסכון בחשמל אם הוא יופעל במקביל למה שקיים כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים