עבור לתוכן

הדפסה מרחוק

Featured Replies

פורסם

יש לנו משרד ששם יש רשת משרדית ולפעמים אחרי העבודה כשאני חוזר הביתה שזה בעיר אחרת אני נכנס למחשב במשרד דרך teamviewer וזה מגניב אני יכול להדפיס מהבית שלי בעבודה, אבל הדבר שאני הכי צריך זה להדפיס בבית מהמחשב של העבודה! בזמן שאני שולט על המחשב במשרד, אני צריך את הדרך הכי קלה. איך עושים את זה?

או אם יש אפשרות איך שהוא שבמחשב של המשרד אני יוכל להוסיף תמדפסת של הבית דרך איזה שהוא ip או קומבינה אחרת

בתודה מראש

david :yelclap:

פורסם

אתה יכול לשתף את המדפסת שלך לפי הרשאות לפתוח פורטים ולהתחבר למחשב שלך בעזרת כתובת האיפי בצורה הבאה:

התחל -> הפעלה לכתוב:

//xxx.xxx.xxx.xxx

ואז תראה את המדפסת המשותפת וכדי להתחבר עליה תיהיה צריך להזין שם משתמש וסיסמה

כמובן שאפשר להתקין teamviewer או VNC גם על המחשב שלך בבית יהיה לך שליטה מרחוק מהמשרד למחשב של הבית (בדיוק ההפך)

פורסם

אבל בשביל מה שאתה מתאר צריך IP קבוע בבית שלך ובחיבור ביתי בדרך כלל האפשרות הזאת לא קיימת.

תלוי גישה לאיזה נפח מידע מדובר. אתה יכול להשתמש למשל ב DROPBOX ואז תהיה לך את אותה התיקיה גם בבית וגם במשרד ותוכל לעבוד על הקבצים ולהדפיס אותם בלי בעיה. DROPBOX תחזיק לך עד 2 ג'יגה מסונכרנים.

אם אתה צריך גישה ליותר מידע ,או לא יכול לשים את המידע של המשרד בשירות אינטרנט חיצוני, הכי פשוט זה VPN, ואז אתה גם עובד בבית כאילו מהמשרד. יש פה כל מיני אפשרויות.

פורסם

יש לך הרשאות לשנות דברים במקום העבודה?

אם כן אז הכי הגיוני לשים VPN.

במידה וזה לא אפשרי, ניתן להשתמש בשולחן עבודה מרוחק, ולהפנות את הפורט הדרוש למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים