עבור לתוכן

התחדשתי ב HTC LEGEND . התרשמות ראשונית וכמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

אהלן לכל אוהבי הסלולר...

ביום חמישי האחרון 2.9.2010 קניתי לי HTC LEGEND חדש מסלקום. לאחר מחקרים רבים הבנתי שזה אחד המכשירים בטובים ולאחר מספר ימים הבנתי שהמכשיר באמת מעולה ועולה בכמה וכמה רמות על מכשרים אחרים.

ברצוני לשתף אתכם קצת בחוויה וכמובן לענות על שאלות.

למי שעדיין לא מכיר את המכשיר לינק לסקירה בעברית:

http://www.youtube.com/gadgetytv

לינק לאתר היצרן:

http://www.htc.com/www/product/legend/overview.html

כמה דברים שלמדתי בינתיים:

א. המסך שלו פשוט מדהים! AMOLED capacitive touch screen with pinch-to-zoom capability.רואים מצויין והוא מרגיש מאוד איכותי, כמו כן הוא עובד על טכנולוגיה מקבילה ל IPHONE ולכן ניתן לעבוד עליו רק במגע.

ב. הממשק שלו באמת מצויין! זהו המכשיר האנדרואיד הראשון שלי ואני מראה אותו לכולם והתגובות הם אותו דבר " זה יותר טוב מIPHONE" אני לא מדבר על החומרה שלו או הכמות האפליקציות אלה על היכולת להתאים אותו לצרכים שלך בצורה שעד היום לא חשבתי אפשרית בכלל!!! ממשק ה SENCE פשוט מצויין. הכל עובד חלק והWIDGETS של HTC פשוט מעולים.

ג. התמיכה שלו בעברית כרגע נראת טובה מאוד ולא נתקלתי בבעיות עם השפה.

ד.הוא מרגיש מאוד טוב ביד וקליל יחסית.

ה. הנעילה שלו ממש מגניבה - צריך לחבר בין נקודות בתצורה מסויימת שקובעים מראש על מנת לפתוח אותו.

ו. הוא מפסיק לצלצל אם הופכים אותו אחרי שראיתם מי מתקשר וגם ניתן לקבוע מראש בספר טלפונים אם להעביר מישהו מסויים (שאתם לא רוצים לדבר איתו) לתא קולי.

ז. הוא מנסה לחסוך בסוללה בכל הזדמנות אפשרית לכן בשנייה שאתם מקרבים אותו לאוזן הוא מכבה את המסך.

ח. האפליקציות שלו יודעות לדבר אחד עם השנייה! לדוגמה תוכנת מזג האוויר נותנת חיזוי ל 4 ימים הקרובים וכאשר אתם נכנסים ליומן לדוגמה כדי לרשום פגישה בעוד יומיים אתם רואים את התחזית.

עכשיו לדברים הפחות מדהימים:

א. המקלדת הווירטואלית קטנה יחסית ואני עדיין מפספס הרבה אבל יש T9 וגם רטט בלחיצה.

המצלמה שלו 5MP אבל איכות התמונות לא משהו :( למרות ווידאו נראה דווקה טוב.

אם תרצו לראות עליו סרטים עליכם להישתמש בDECODER והרזולוציה שהוא תומך בה היא 480X320

הנה מדריך מקוצר:

http://www.knowyourcell.com/htc/htc-legend/legend-guides/487464/how_to_convert_videos_and_transfer_them_to_the_htc_legend.html

ב. השעון המעורר שלו לא עובד כאשר המכשיר סגור יותר מזה אם אתם משתמשים ב ADVANCED TASK KILLER ו"הורגים" אותו אז בוא לא יעבוד למרות שהסמל שלו יופיע והוא ישדר עסקים כרגיל.

טוב על מנת לא לעשות את זה כבד מדי אני יוסיף כמה טיפים ואפליקציות מומלצות שממש משפרות לי את חביית המשתמש.

טיפ ראשון: תארגנו כמה שיותר תמונות של אנשי הקשר שלכם! יש המון אפליקציות שמנצלות את התמונות של שאנשים בצורה ממש טובה ומשדרגות את המכשיר.

טיפ שני: אל תפחדו למחוק ולשנות את שולחנות העבודה שלכם ולסדר את האייקונים והWIGETS כמו שאתם רוצים.

טיפ שלישי: תשתמשו יותר בOPTIC TRACK BALL הוא יכול למנוע הרבה לכלוך במסך.

טיפ רביעי: הטעינה משקע חשמלי הרבה יותר מהירה מהמחשב.

אפליקציות ומשחקים חובה לפי דעתי:

1. ADVANCE TASK KILLER - סוגר יישומים

2. APPBRAIN APP MARKET - הורדת תכנים בצורה מסודרת ונוחה.

3.ASTRO - תוכנה לניהול קבצים

4. BARCODE SCANNER - סורק מצויין של ברקודים מיוחדים ורגילים

5. CAR MOD - בטיחות בדרכים: גורמת לכל השיחות היוצעות והנכנסות לעבוד על רמקול

6. RECORD MY CALL - מקליט שיחות בלי שתרגיש. ממומלץ להישתמש ברמקול(SPEAKER) לתוצאות טובות יותר.

7. DOLPHIN BROWSER HD - דפדפן מעולה. יש לו המון ADDONS ויכולות מצויינות - חובה לנסות

8. FREEDI YOUTUBE DOWNLOADER - תוכנה פשוטה שנותנת את האפשרות להוריד מייד את הסרטון.

9.HANDCENT SMS - הממדק הודעות הכי יפה שראיתי!!! חובה!!!

10. WAZE - תוכנת ניווט חינמית אשר יודעת לעבוד אם DATA CONNECTION וניתן לקבל עדכונים (ולעדכן) בזמן אמת מנהגים אחרים!!! משטרות, פקקים או אפילו סתם לדבר. באמת מרשימה.

משחקים:

1. FRUIT PIRATE LITE - לא חשבתי שלחתוך פירות יכול להיות כזה כיף.

2. RAGING THUNDER 2 - משחק מכוניות שמדגים יפה את הגרפיקה ואת חיישני התנועה.

3. TANK RECON 3D LITE - לא חובה אבל נחמד.

4. SUPER K.O BOXING 2 - :)

טוב ולסוף השארתי את הבעיה הרצינית שלי :( :-[

היום הגעתי למצב שהזיכרון ROM שלי מלא מתוך 512 נשאר איזה 50 ...

הבעיה היא שכל מה שאני מוריד הוא לא שומר על כרטיס הזיכרון 16G שלי אלה על זיכרון הפנימי שלו!!! ועכשיו לאחר שיחת תמיכה טכנית של סלקום נאמר לי שאין מה לעשות ושככה מתוכנת המכשיר!!!

לי זה לא נראה הגיוני שתוך 5 ימים אני גמרתי את הזיכרון ועכשיו אני צריך למחוק דברים :(

אז אני מקווה שעזרתי פה למישהו ומקווה שגם מישהו יוכל לעזור לי.

תרגישו חופשי לשאול שאלות וערב טוב לכולם.

פורסם

בנוגע לבעיה שלך, תבדוק את Apps2SD.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אני בודק.[br]פורסם בתאריך: 6.09.2010 בשעה 18:57:25

התחלתי לבדוק ומדובר על פירמוט כרטיס הזיכרון ולעשות ROOT . אני עדיין לא בטוח מה זה עומר אבל אני אבדוק. השאלה היא האם זה פוגע באחריות או בביצועים של המכשיר? הכמה אתרים שראיתי כל הזמן "YOU AT YOUR OWN RISK"

Disclaimer: While root access is easily achieved, it can void your warranty and have negative effects on the operation of your phone. We recommend that you do the necessary research on root access before you attempt the above as you could cause damage to your handset.

פורסם

שאלת את סלקום (אם נציגי המכירות בכלל יודעים לענות על זה) אם יש כוונה לשדרג אותו לאנדרואיד 2.2 כשיצא?

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי, אבל יש מצב שב 2.2 זה יסתדר?

"ה-HTC Desire שיגיע לרוכשים מיופאן בקרוב יגיע כאמור עם אנדרואיד 2.2 מתורגמת במלואה, הכוללת מספר פיצ'רים חדשים ומעניינים. בראש ובראשונה, מכשירי הדיזייר עם אנדרואיד 2.2 יתמכו בצילום וידאו באיכות HD 720p, בדומה למכשירים מובילים אחרים בשוק דוגמאת ה-Galaxy S וה-iPhone 4. בנוסף, כוללת הגרסה החדשה מגוון תוספות כגון תמיכה מלאה בהצגת פלאש 10.1, שימוש במכשיר כ"נקודה חמה" לשיתוף אינטרנט סלולרי באמצעות WiFi, שמירת אפליקציות על גבי כרטיסי SD, שיתוף אפליקציות ועוד." :yelclap:

מה אתם אומרים גם LEGEND יהנה מזה במידע ויהיה לו שידרוג?

פורסם

2.2 יהיה, האם יהיה עברית? שאלה קשה

קהילת הXDA לא נותנת למכשירים ליפול בין הכיסאות

פורסם

אולי לא תיהיה עברית מובנית,

אבל זה עניין של 5 דקות להוסיף תמיכה + מקלדת, מניסיון.

פורסם

טעות כמובן, לפחות נכון לעכשיו.

והעברית זו לא בעיה בכלל, סה"כ מעתיקים כמה פונטים ל /system/fonts ע"י Update ב OpenRecovery (באמת עניין של דקה-שתיים).

וכבר יש תמיכה. עכשיו בשביל לכתוב בעברית מורידים את ה AnySoft Keyboard מה Market.

פורסם

כל הכבוד אם ככה (אם הוא באמת מגיע ככה במצב סטוק מניופאן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים