עבור לתוכן

יש לי כרטיס מסך HD4870 OC Edition של skypc שה OC שלו בכלל לא יציב, מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס?

בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?

פורסם

תממש אחריות...

פורסם

יכול להיות שהבעיה טמונה בשאר המערכת שהכרטיס (מן הסתם) מייצר

יותר חום כאשר הוא ב-OC והקירור של המארז לא מצליח לקרר מספיק

את הכרטיס בשביל שכל העסק ירוץ בצורה יציבה.

אז מאוד יכול להיות שזאת לא אשמת הכרטיס, אלא הקירור במארז שלך דווקא.

פורסם

יכול להיות שהבעיה טמונה בשאר המערכת שהכרטיס (מן הסתם) מייצר

יותר חום כאשר הוא ב-OC והקירור של המארז לא מצליח לקרר מספיק

את הכרטיס בשביל שכל העסק ירוץ בצורה יציבה.

אז מאוד יכול להיות שזאת לא אשמת הכרטיס, אלא הקירור במארז שלך דווקא.

צודק.

מניסיון אני יכול להגיד לפותח השירשור שיש סיכויים שהבעיות נגרמות כתוצאה מכרטיס חם יתר על המידה.

על הדרך... אם אתה רוצה לעשות ניקיון יסודי במחשב מומלץ לקנות קומפרסור עם אקדח אוויר, זה עושה פלאים.

אם אין תקציב לזה אז לפחות פאן.

פורסם
  • מחבר

אני שולל את האפשרות של טמפרטורה גבוהה מדי. כרגע אמנם באמת לא ניקיתי אבק הרבה זמן כי הייתי בחו"ל, אבל עוד לפני חצי שנה+ כשהייתי משחק הכרטיס היה עושה לי מלא בעיות , ולא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מקסימום, הבעיות היו נפתרות רק לאחר underclock לתדר המקורי. בכל מקרה, ע"מ להיות בטוח ב 100% ולא ב 99%, יום רביעי אני אנקה אבק ונראה.

ולניקוי אבק אני פשוט משתמש בתרסיס "הרגיל", מספיק לי בהחלט.

פורסם

מבחינתך הכרטיס צריך לרוץ על תדרי השעון שהוא יצא מהם מהמפעל שבו הוא יוצר, מה הם עושים איתו שם זה לא סיפור שלך.

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד. עכשיו הבעיה היא שהם כבר לא מייצרים את ה OC Edition הזה אם אני לא טועה (אני מדבר על club 3d). אם באמת הכרטיס ימצא תקול, תהיה לי זכות לדרוש HD4890 או אפילו להוסיף איזה 100 ש"ח ולקבל HD5850?

פורסם

זאת כבר פרוצדורה אחרת, קודם כל תממש את האחריות ותראה מה קורה, חברות בסדר גודל כזאת נוהגות לפצות בעין יפה אם אכן יש בעיה בכרטיס.

פורסם

איך בדיוק הכרטיס מסך שלך קשור לפורום "כללי"?! מועבר לפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

הנושא הוא "האם סקייפיסי יסכימו X או Y" ולא "יש לי בעיה בכרטיס".

פורסם

לפני שאתה מאשים..בדוק את הגורם לזה..האם הטמפ' היא הגורם..אם כן נקה אבק ואז תראה אם באמת הכרטיס מסך תקול..

בדוק עם GPU-Z את הטמפ' ותעדכן..

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אבק, עדיין הבעיות קורות.

הטמפ' לפי הדרייבר היא משהו כמו 56-59 מעלות במנוחה, זה דיי גבוה ביחס לעובדה שלפני כשנה הטמפ' הייתה 50 במנוחה.

פורסם

הבדל של כמה מעלות במנוחה זה לא רלוונטי..במיוחד לאור העובדה שעכשיו חם הרבה יותר משנה שעברה..

בדוק את הטמפ' במאמץ..עם OCCT..ואז תראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים