עבור לתוכן

בניית קירור אבטיפוס

Featured Replies

פורסם

חשבתי לבנות מערכת קירור מים למעבד (בלבד בשלב הראשון),

אני הולך להשתמש במים קרים. אני הולך לפרק מערכת של תמי4 מיני ומזה לבנות את המערכת...

נתקלתי בבעיה שלמעשה בגלל הפרשי הטמפ' של המים(15 מעלות) לבין הטמפ' של החדר והמעבד נוצר מצב של "הזעה" של הצינורות

והחלקים שבהם מועברים המים... אני פוחד שהסיפור ינזל לי על המעבד והכ.מסך והמחשב...

חשבתי לעשות ציפוי של חומר מבודד לצינורות אך אני לא בטוח שזה יספיק... למישהו יש ניסיון עם קירור מים קרים למחשב?

דבר נוסף - חשבתי לקחת את הגז קירור של אותו תמי4 מיני ופשוט לשחרר אותו לתוך המחשב אבל גם אז נתקלתי בבעיות הזעה כי הגז לח..

לסופו של החלטתי שאני אשאר עם הגז אבל יעביר אותו דרך צלעות חיצוניות אשר יספגו את הלחות - וכך אני אקבל אוויר קר מאוד ויבש לתוך המחשב..

כל החלקים כבר קיימים ואני רק מנסה לבנות תוכנית כלשהיא אשר תתן קירור אולטמטיבי למחשב...

אשמח לכל עצה

תודה

פורסם

נשמע מעניין , אין לי הצעות בשבילך אבל אני אשמח להתעדכן כאן במה שיציעו לך....

פורסם

הדבר הראשון שאתה חייב לברר זה אם המדחס שלהם מסוגל להתמודד מול חום מתמיד, תמי 4 ורוב המקררים שיש בעולם עובדים בצורה של להגיע לקור הרצוי ולכבות את המדחס עד שהטמפ' עולה ולא בצורה של התמודדות עם חום מאסיבי תמידי לכן המדחס יתקלקל. הרבה אנשים חושבים שאפשר להשתמש במקרר למשל ולשים שם את הרדיאטור או את המיכל וזה פשוט לא עובד.

פורסם

תסיר את סימני הפיסוק המיותרים בכותרת בבקשה..

כמו כן אתה לא הראשון שרוצה לפרק את התמי 4 שלו..תריץ חיפוש ותראה מה היו התשובות בעבר...

קל או פרקטי זה לא הולך להיות בטוח :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים