עבור לתוכן

שאלה לגבי ניקוי מאוורר בנייד.

Featured Replies

פורסם

יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?

פורסם

תנסה להפוך את המחשב, המכסה של המקלדת לדעתי אמור ליפול. בכל מקרה, שואב אבק ליד פתח האיוורור יעשה את העבודה גם מצוין.

פורסם
  • מחבר

המכסה של המאוורר לא קשור לשום דבר אחר. אם אני מוציא את הברגים משם, שום מכסה אחר לא מושפע. מצרף תמונה של מכסה המאוורר. רואים שם את שני הברגים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

במרכז של הצלעות שמקבילות למקלדת יש פינים. תפעיל לחץ עדין כלפי חוץ במרכז הצלע שמימנה פירקת את הברגים. זה ישחרר את הלחץ מהפינים המדוברים ותוכל להוציא אותו בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי לגבי איזה צלעות אתה מתכוון ואיפה אני צריך להפעיל לחץ. ניסיתי ללחות ולמשוך בכל המקומות, שום דבר לא עוזר. תוכל לפרט קצת יותר?

פורסם

+-----~-------+

| |

| |

| |

{ __|

| |

| |

|___~___ |

לא היה לי כח לעלות תמונה.. ה "~" מסמלים את הפינים שיש במכסה שים את העצבעות על הפינים ותמשוך את ה "{" .

פורסם
  • מחבר

מצטער על הנדנוד, אבל אחד הפינים שציירת נמצא בכלל מתחת למקום שבו המכסה מורם. ז"א אין מה ללחוץ שם. בכלל המכסה כמעט ולא זז לשום כיוון. לפי ציור שלך,זה אומר שצריך למשוך הצידה. אבל המכסה זז רק בכיוון אחד שזה החוצה. כשאני מנסה ללחוץ איפשהו, אני לא מרגיש שזה תורם למשהו. הוא פשוט קבוע שם. אולי צריך להכניס לאיפשהו מברג או משהו חד בשביל למשוך את זה?

פורסם

אתה חופר בזה יותר מידי... הפינים הם מתחת למכסה מן הסתם. הרעיון הוא שברגע שאתה מרים את הפלאח הזה במרכזו הוא נהיה קעור, מה שמשחרר את הלחץ על הפיני פלסטיק האלה... זה לא כזה מסובך.

פורסם
  • מחבר

זהו, הצלחתי לפתוח. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים