עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מערכת קירור מים חזקה פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב החלק הראשון הגיע היום שזהו המשאבה ומשו מאוד לא מוצא חן בעיני

פתחתי את הקופסא ואני רואה את אותה משאבה אבל המאחורה שלו נראה שונה :

על המדבקה כתוב כמובן סוויפטק והכל אבל ב

Max fluid temp: 131f [55c]

max pressure : 29 psi [2.0bar]

volts 8-24 / watts 8-37 / amp 1.9

ומאחורה ישלי מסביב לקונטרולר ספיד מדבקה לבנה עם המהירויות :S

לפי התמונות אני רואה משו אחר לגמרי כאילו מה שיש לי זה זיוף ... יש למישו מושג אם זה אמור להיות ככה ?

• תגובות 70
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה המשאבה שלי ניראת:

dscn1067j.jpg

פורסם
  • מחבר

כן קיבלתי בדיוק את אותו אחד

אתה חושב שזה בסדר למרות שכתוב על המשאבה משו שגוי כביכול? או לדבר עם סוויפטק?..

כי לעומת התמונות באתר זה נראו כמו fake..

פורסם

המשאבה שלי עובדת מצויין כך שלי אין מה להתלונן.

עזוב אותך שטויות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיא עובדת טוב אבל השאלה אם היא נותנת זרימה ולחץ כמו שצריך

לפי מה שכתוב על הקופסא ב max pressure אמור להיות psi 50 3.5bar

ועל המשאבה כתוב 29psi 2.0bar

הממ :S

פורסם

שלח להם מייל

פורסם
  • מחבר

שלח להם מייל

התקשרתי אליהם אמרו לי האחראית של זה בארוחת צהריים ויחזרו אלי חח מחכה...

פורסם

תעדכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי איתם בטלפון ואמרו לי שיבדקו ויחזרו אלי באימייל שהבאתי להם , נראלי קיבלתי פחות או יותר את התשובה:

Dear Ofir,

Please be informed that the max pressure on the MCP655 label is wrong– it should be 50 like we have on the website http://www.swiftnets.com/products/mcp655.asp I will let our vendor know of this typo error. Our apologies for the confusion.

Regards,

Michelle

Swiftech

.. טוב כנראה שהכל תקין וזה רק טעות במדבקה כפי שהם טוענים..

עוד משו קטן אני מנסה לסובב את הראש לחץ של המשאבה כדי להרכיב לו את הטופ החדש ואני פשוט לא מצליח לסובב את זה ההפעלתי ממש כח

וכבר האצבעות שלי נהפכו לסגולות .. מה לעשות לקחת איזה כלי לפתוח את זה ..? אני לא רוצה להפעיל יותר מדי לחץ שלא ילך לי המשאבה אבל אני גם רוצה להתקין תטופ מן הסתם..

פורסם

לא צריכה להיות בעיה..זה הברגה..בדוק שאתה מסבוב לכיוון הנכון..ושאין משהו שמפריע..

פורסם
  • מחבר

לא צריכה להיות בעיה..זה הברגה..בדוק שאתה מסבוב לכיוון הנכון..ושאין משהו שמפריע..

אני אומר לך הדביקו את זהה חח היום בבוקר קמתי עם עמה תפוסה מרוב שניסיתי לפתוח את זה :S:S

אולי הם הבריגו את זה לא טוב וזה נתפס חזק??

עידכון: הצלחתי לפתוח את זה עם פלייר מסויים בגודל של הרגל שלי מזל שלאמריקאים יש הכל ב toolbox שלהם:]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עריכה\שאלה !

אם אני רוצה לבדוק תמשאבה בלי להרכיב את כל הלופ אני יכול פשוט לחבר תצנרת למשאבה כאשר הצינור של ה-"IN" יהיה מחובר לגיגית קטנה מלאה במים?

וב out שפשוט יצאו המים בלי צינור זה אפשרי ?

פורסם

אתה יכול לחבר את המשאבה כל עוד יש לך מיכל להזין אותה (שלא יכנס אליה אוויר) ומצד שני גיגית או סתם מקום שהמים יזרמו אליו..

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי איזה טסט קטן למשאבה לראות שהכל תקין.. לא ידעתי בדיוק כמה מים לשים במיכל אבל שמתי כמה שחשבתי בכל מקרה סירטון קטן של העניין בפעולה

ד.א איך אני יודע אם הזרימה טובה או הלחץ?

פורסם

:xyxthumbs:

מבחינת זרימה זה רק לחשב את זה..להשים מיכל של X ליטר בצד אחד..ולחשב כמה זמן לוקח למשאבה להעביר אותו..

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני רוצה לדעת אם אפשר לקבוע לפי הסרטון שהבאתי שהמשאבה פועלת כמו שצריך..

לפני שאני טס היום חזרה לארץ :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים