עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מערכת קירור מים חזקה פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא מבין למה לשנות את הלופ ולא פשוט לעשות לופ אחד למעבד עם כפול מאחורה.

כמו שאמרתי כרגע מבחינה אסטית אני מעדיף שיהיה לי תקוע רדיאטור משלוש בתוך המארז מאשר שהרדיאטור יהיה תקוע מאחורה כי גם אין לי מושג איך להרכיב מאחורה אז אני לא רוצה להתעסק בנתיים עם זה :S בעוד 3\4 חודש אני יקנה עוד רדיאטור ונראה כבר , כולה לשנות קצת את הטיובינג והלוסיף לא

או שבכלל אני יכול לתקוע גם רדיאטור של 2 מלמעלה אני לא יודע :S ?

• תגובות 70
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שבכלל אני יכול לתקוע גם רדיאטור של 2 מלמעלה אני לא יודע :S ?

בנוסף למשולש? לא, במקומו כן.

פורסם

אל תתיחסו לטבלה הראשונה בלינק שהוספתי, אני לא ממליץ לכם לגעת בכלל במתח של המשאבה... הקישור שהוספתי היה אך ורק בשביל הטבלה השנייה.

שנית,

להרכיב רדיאטור בחוץ יהיה לך יותר קל (בעזרת מתאם או Radbox של Swiftech) מאשר להרכיב בפנים.

השאלה תתעורר כשתרצה לבצע לולאה שנייה... אתה תצטרך להבין שהמקום היחיד שנותר לך הוא במקום הCages של הדיסקים הקשיחים מקדימה ולכן אתה תצטרך לחשוב איפה תמקם את הדיסקים הקשיחים.

לגבי הכשלים, הLaing DDC2 היה נוטה להרבה כשלים אך הLaing DDC3.2 הוא דגם משופר יותר, כרגע נראה כי הDDC 3.2 לא כושל כמו הDDC2 אך הוא לא מושלם. אגב, Petra מPetra's Tech Shop (אחד החנויות היותר מוכרות למוצרי קירור מים) אמר בפורומים של xtremesystems שהוא מקבל פחות או יותר אותם מספר כשלים גם מהDDC3.2 וגם מהD5 שמוחזרים אליו לחנות כמובן.

פורסם
  • מחבר

אל תתיחסו לטבלה הראשונה בלינק שהוספתי, אני לא ממליץ לכם לגעת בכלל במתח של המשאבה... הקישור שהוספתי היה אך ורק בשביל הטבלה השנייה.

שנית,

להרכיב רדיאטור בחוץ יהיה לך יותר קל (בעזרת מתאם או Radbox של Swiftech) מאשר להרכיב בפנים.

השאלה תתעורר כשתרצה לבצע לולאה שנייה... אתה תצטרך להבין שהמקום היחיד שנותר לך הוא במקום הCages של הדיסקים הקשיחים מקדימה ולכן אתה תצטרך לחשוב איפה תמקם את הדיסקים הקשיחים.

לגבי הכשלים, הLaing DDC2 היה נוטה להרבה כשלים אך הLaing DDC3.2 הוא דגם משופר יותר, כרגע נראה כי הDDC 3.2 לא כושל כמו הDDC2 אך הוא לא מושלם. אגב, Petra מPetra's Tech Shop (אחד החנויות היותר מוכרות למוצרי קירור מים) אמר בפורומים של xtremesystems שהוא מקבל פחות או יותר אותם מספר כשלים גם מהDDC3.2 וגם מהD5 שמוחזרים אליו לחנות כמובן.

אם שמת לב אני לוקח בכלל את ה 3.25 Laing ddc כפי שהבנתי הוא יותר חזק..

איך אני אוכל לבדוק אם המאשבה והכל תקין שלא תיהיה פאדיחה כשאני יחזור בשיראל

אין לי פה איזה מערכת חזקה או משו סתם שתדע אם צריך לחבר לספק או משו

פורסם

פעם ראשונה שיצא לי לראות את ה3.25, ממה שקראתי עכשיו הוא אותו דבר כמו ה 3.2 פשוט עם מתח יותר גבוה(והוא גם ידוע כKoolance PMP-400).

בכל מקרה, אם יש לך אפילו ספק כח מאוד בסיסי גם אז תוכל לבדוק... (בלי ספק כח לא תוכל לבדוק)

פורסם

זה בדיוק מה שהתכוונתי..בגלל השימוש בבלוק בודד בכל לופ..אין סיבה לא ללכת על הMCP655 שכן הזרימה לא תיפגע..

והוא ירוויח מזרימה טובה יותר (על חשבון לחץ ראש)..

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שהתכוונתי..בגלל השימוש בבלוק בודד בכל לופ..אין סיבה לא ללכת על הMCP655 שכן הזרימה לא תיפגע..

והוא ירוויח מזרימה טובה יותר (על חשבון לחץ ראש)..

טוב אתמול הזמנתי את החלקים שכללו את ה XSPC dual bay for dual DDCs + ה Dangerden DDC 3.25

הייתי בטוח ומבסוט על החלקים עד שהגעתי לפה:

http://67.90.82.13/forums/showthread.php?t=231415

עשיתי סקירה קטנה באינטרנט ומסתבר שהמיכל של ה xspc נוטה "להיסדק" ולנזול ..מאוד מהר התאכזבתי והתבאסתי על ההזמנה , שלא נדבר על המשאבה שיש לה מספר גבוהה של שביקת חיים עקב זה הרכבת הטופ עצמו..

למזלי עדיין לא שלחו את המשלוח והתקשרתי אליהם שיבטלו לי את שתי המוצרים הנלמדים והחלטתי ללכת על בטוח וקניתי במקום מיכל של

EK multioption x2 advacned

משאבה mcp 655 עם הטופ הזה שאני גם חושב שלא תיהיה לו בעיה להתמודד עם לופ בודד למעבד...

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_439_773&products_id=27699

וזהו פחות או יותר אני מחכה שכל החלקים יגיעו.. יצא לי קצת ביוקר בגלל שבזבזתי רק על פיטינג מסויים שרציתי 100 דולר אבל בסך הכל אני מרוצה =]

בכל מקרה תודה למי שעזר

פורסם

הטופ הזה לא נותן לך שום דבר חוץ משינוי המקום של הפיטינג אלא אם כן בשביל זה קנית אותו.

בכל מקרה תתחדש מחכה לראות תוצאות

פורסם
  • מחבר

למען האמת הזמנתי את הטופ הזה .. v2 EXTREME

http://www.sidewindercomputers.com/bid5modtopv21.html

התלבלבתי בלינק שהבאתי כי באותו רגע הייתי ב p-pc וחשבתי שזה אותו אחד .. בכל מקרה כיוון שזה g 3/8

קניתי פיט של 3/8 ל 1/4

http://www.sidewindercomputers.com/bimablg38tog.html

+

http://www.frozencpu.com/products/11110/ex-tub-703/Bitspower_Matte_Black_Ultimate_G_14_Thread_12_ID_x_34_OD_Rotary_Compression_Fitting_BP-MBRCPF-CC5.html?id=FDdFRMrH&mv_pc=131#blank

פורסם

למזלי עדיין לא שלחו את המשלוח והתקשרתי אליהם שיבטלו לי את שתי המוצרים הנלמדים והחלטתי ללכת על בטוח וקניתי במקום מיכל של

EK multioption x2 advacned

אמרתי לך :)

ואני אישית פשוט הייתי קונה מהארץ את החלקים... לי לקח חודש להינעל על מה שאני רוצה...

פורסם

איזה חלקים תרכוש בדיוק בארץ ? המלאי פה שואף לאפס..שלא נדבר על המחירים ולהשיג חנות שמביאה את זה..

בכל מקרה אחלה בחירה..תעדכן אותנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נעדכן נעדכן... יום רביעי בעזרת השם הכל יגיע אני יבדוק שהכל עובד .. וביום ראשון אני חוזר לארץ

אני ירכיב הכל עם חבריי הטוב גיא הידוע בכינויו כאן stingeR ..נברקלק קצת ונעלה תמונות ;D

פורסם

נעדכן נעדכן... יום רביעי בעזרת השם הכל יגיע אני יבדוק שהכל עובד .. וביום ראשון אני חוזר לארץ

אני ירכיב הכל עם חבריי הטוב גיא הידוע בכינויו כאן stingeR ..נברקלק קצת ונעלה תמונות ;D

תרכיב לבד זה יותר כיף - מניסיון

פורסם
עדכן נעדכן... יום רביעי בעזרת השם הכל יגיע אני יבדוק שהכל עובד .. וביום ראשון אני חוזר לארץ

אני ירכיב הכל עם חבריי הטוב גיא הידוע בכינויו כאן stingeR ..נברקלק קצת ונעלה תמונות

תהיה זהיר עם המשאבה ובחיים אל תתן לו לרוץ בלי מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים