עבור לתוכן

עזרה בביצוע אובר קלוק

Featured Replies

פורסם

נכון להיום מה הקירור אויר הכי טוב שיש לe8500??

בנוסף רציתי לדעת אם למשהו פה יש מערכת דומה לשלי יכול לומר לי מה בערך האברקלוק המסימלי שאני יכל למשוך אותה כי משום מה אני בקושי מצליח להגיע ל3.8

מעבד e8500 לוח gigabyte x48d5 זכרונות corsair 2x2gb dhx מארז cm690 6fan ספק enermax mooodu 520

פורסם

חיפוש היה עונה לך על השאלה..הקירור אוויר הכי טוב נכון להיום הוא NH-D14 של NOCTUA..

לאן אפשר להגיע ? לאזור ה4-4.3 עם המעבד ולוח האם...אבל עד לשם הדרך ארוכה ;D

ומה המטרה שלך ? אתה רוצה לבצע OC ? קירור שכדי לך לקחת בחשבון הוא הMUGEN 2 של SCYTHE חצי מחיר מהNOCTUA וביצועים מעולים.

פורסם
  • מחבר

המטרה שלי היא להעמיד אותו יציב על 4 במעלות סבירות ואם אפשר לבחור את הגבולות זה מאד מעניין אותי...

אני אעלה בבית את האוברקלוק הנוכחי שהגעתי אליו עם כל הנתונים ואני אשמח לקבל הכוונות להמשך!

תודה לבנתיים.

אגב לגבי הקירור אתה ממליץ לחסוך את הכסף וללכת על ה scythe ? האם הוא גם שקט במהירות מקסימלית?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משתמש ב ocz vendeta אני לא סגוראם זה 1 או 2....

לדעתך בoc של עד 4ghz יש צורך בהחלפת קירור???

מעבר לזה צרפתי 2 תמונות של האובר קלוק הנוכחי נבדק 8 שעות בocct יציב לחלוטין!

אשמח לקבל הצעות איך להתקדםם מכאםן והלאה ולקבל מידע על האופציות המתקדמות יותר שבהן לא נגעתי כי אין לימושג מהן.....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

פורסם

למה להקפיץ ? קרא בבקשה את חוקי הפורום..

כמו כן אם אתה משתמש בקירור כרגע..אז תבצע OC ותראה לאן תגיע עם הקירור הנוכחי..

פורסם
  • מחבר

שמתי לב כאשר אני משתמש בocct במתחים הוא מראה שה12v מספק באזור ה4(קופץ באופן קבוע) ורק כאשר אני מפעיל בדיקת מאמץזה על לכיון ה12 וגם אז הוא לא יציב ונע בין 10 ל11.5.

האם זה הגיוני?

יש לציין שבhwmonitor זה יציב על 12.35

פורסם

איו להתייחס לקריאות המתחים בתוכנה..כמו שאתה רואה זה לא בדיוק הגיוני או מדד נכון אם בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים