עבור לתוכן

עזרה בבחירת מכשיר חדש לחברה שלי

Featured Replies

פורסם

תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש.

הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה).

אלו בעצם הן הדרישות :).

כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ.

לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.)

תודה.

פורסם

המכשיר מגע היחיד ששווה להתקרב אליו עד הסכום הזה זה המיילסטון אבל אחד עם מקלדת עברית יעלה משהו כמו 2200-2300 חדש מחנויות פרטיות.

בכל אופן הדרישות של חברה שלך פשוטות ביותר ולדעתי הכי טוב שתלכו ותנסו את המכשירים הקיימים מבחינת הספיקר - כי גם אם אגיד לך לאיזה מכשיר יש ספיקר טוב, לא בטוח שאתה או חברה שלך תחשבו שזה מספיק טוב לכם. בכל מקרה בישביל ספיקר טוב אין צורך במכשיר ב-2000 ש"ח ואפילו לא קרוב לכך. מצלמה טובה אפשר למצוא גם ב-N85 למשל ועד כמה שזכור לי יש לו ספיקר לא רע (שוב, לדעתי)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין לה כ"כ זמן, משום שהיא בצבא כרגע.

היא ואבא שלה ביקשו ממני שאני אמצא לה מספר דגמים של מכשירים טובים- ואז היא תבחר כבר.

ד"א- עם המכשירים האחרונים של נוקיה אין בעיות מבחינת המערכת הפעלה?(הסימביאן- ראיתי מספר תגובות על כך שהיא מתה כבר, ושרבים לא רוכשים נוקיה בגלל הסיבה הזו).

בינתיים שמתי עין על ה סוני אריקסון W995...יש משהו עם נסיון איתו?

פורסם

הוא מכשיר פשוט מבחינת תוכנה אבל מגיע עם מצלמה באמת מעולה של 8MP. אם לחברה שלך אין דרישות מיוחדות מבחינת מצלמה לא היתי משלם כ"כ הרבה בישבילו (1450 ש"ח בחנות פרטית ממה שראיתי).

סימביאן לדעת רבים אכן מתה ולא ממש היתי מתקרב. מה גם שמניסיון ל-E71/72 וגם ל-5800 וכו' אין ספיקר טוב כלל. היתי שמח לעזור אבל באמת שמכשירים עם ספיקר טוב זה לא משהו שיצא לי לבדוק

פורסם

אני לא חושב שסוני אריקסון וספיקר טוב הולכים ביחד, למרות שספציפית על הדגם שהוצג כאן אין לי מושג...

פורסם

אני יכול להגיד שה-E71 מחריד מבחינת הספיקר שלו. האמת שה-N97 זכור לי כיחסית טוב מבחינת הנ"ל אבל בשום פנים ואופן לא היתי ממליץ לרכוש אותו

פורסם
  • מחבר

: (

דווקא לסוני אריקסון הישנים האלה, הדגמים הישנים, שהגיעו בצבעים אדום ולבן יש ספיקר חזק מאוד לדעתי.(K610 נראה לי)

אולי אני הגזמתי בקטע של הספיקר הנורא חזק, פשוט יש לה פלפאון כבר בסביבות ה3-4 שנים , מעפן מאוד של סמסונג שבקושי שומעים צלוצל ולפעמים הפלאפון אפילו מחליט שלא להשמיע צלוצל כשמתקשרים.

אשמח להמלצה למכשיר עם ספיקר בינוני עד חזק :).

קראתי על כך שךW995 יש רמקולים יחסית חזקים, בנוסף גם ל X6 היחסית חדש של נוקיה ישנם רמקולים חזקים- אבל מה שמפריע זה הסימביאן ( לגבי המסך מגע- אומרים שהוא יחסית טוב מאוד וכמעט ומשתווה לאייפון).

פורסם

זה מסך קפסטיבי ולא רזיסטיבי כמו בנוקיות עד עכשיו כך שהשיפור ענק ומורגש מאוד. אם הוא כמו האייפון אני לא יודע - אבל גם אם לא זה עדיין לא רע בכלל.

אם אכן יש להם את ספיקר חזק כמו שחברתך רוצה - היתי מעדיף את ה-X6 דווקא. נכון שהסימביאן מערכת "מתה" אבל היא עדיין פתוחה ועדיין אפשר להתקין עליה קצת אפליקציות ותוכנות - מה שאי אפשר לעשות כלל עם ה-W995

פורסם

אני ממליץ על Hazel של סוני אריקסון. סלולרי מצויין עם מיקרופון כפול לביטול רעשי רקע. ניתן להתקין אפליקציות מבוססות JAVA. אני בטוח שהיא לא תצטרך יותר.

פורסם

אני חושב שכ-1600 ש"ח עליו זה המון

פורסם

לא כולם מחפשים סמארטפון ואנשים רבים מוכנים לשלם כסף כדי לקבל טלפון פרימיום. הביקורות מדברות בעד עצמן.

פורסם
  • מחבר

אוקי, קראתי מספר ביקורות על ההאזל- דווקא נשמע לא רע.

אז בינתים X6 , W995, SE HAZEL הן אפשרויות- כשהיא תגיע ביום רביעי נחליט כבר ביחד עם אבא שלה.

תודה לכם :)

פורסם

בכל מקרה כשספיקר זה משהו חשוב כ"כ - לא היתי קונה אף אחד מהנ"ל בלי ללכת ולשמוע בפועל. אני מבין שחברה שלך בצבא, אולי גם אתה ואולי לאבא אין זמן/סבלנות/כוח. אבל תעשו את זה כשהיא חוזרת בשישי-שבת - אל תקנה בלי לשמוע

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה כשספיקר זה משהו חשוב כ"כ - לא היתי קונה אף אחד מהנ"ל בלי ללכת ולשמוע בפועל. אני מבין שחברה שלך בצבא, אולי גם אתה ואולי לאבא אין זמן/סבלנות/כוח. אבל תעשו את זה כשהיא חוזרת בשישי-שבת - אל תקנה בלי לשמוע

ממ את הקטע של השמיעה אנחנו יכולים גם לבד לבצע, אבל הבעיה היא שאצלינו בב"ש אין הרבה מקומות שמוכרים פלאפונים כאלה ושניתן לבדוק את איכות הקול.

פורסם

אני מבין, אבל שווה לכם לעשות מאמץ. בסוף תשקיעו 1500 ש"ח בפלאפון והחברה תהיה מאוכזבת מהספיקר ואז בסוף נשארת עם מכשיר מיותר שלא שווה את הכסף - כי לחברה אין שימושים אחרים מלבד ספיקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים