עבור לתוכן

Dell U2311H Vs. Samsung F2380

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שני המסכים האלה

לסמסונג יש פאנל Pva ולדל יש פאנל Ips

מה אתם ממליצים לי ?

פורסם

מחיפוש קצר בגוגל קראתי את הביקורת הזאת

http://samsungf2380.blogspot.com/

שמוציאה את הסמסונג דיי רע

פורסם
  • מחבר

חברה אני צריך עוד חוות דעת..

השימוש של המסך יהיה בעיקר למשחקים.

פורסם

משחקים ו PVA לא הולך טוב ביחד.

פורסם

אני חיפשתי די הרבה על מסכי 24 - 23' שיכולים להתאים גם למשחקים ווידיאו, וגם לעבודה רגילה על המחשב, בטווח של עד 1400 ש"ח, ומצאתי ביקורות טובות על 2 אלה:

Asus VH242H

LG W2453V

לפני זה מצאתי ביקורות טובות מאוד על Samsung F2380 אבל רק כשמדובר על כל מה שהוא לא וידאו או משחקים. במקרה של משחקים מהירים או וידאו, יש מעט מאוד שאומרים עליו משהו טוב.

פורסם
  • מחבר

אני חיפשתי די הרבה על מסכי 24 - 23' שיכולים להתאים גם למשחקים ווידיאו, וגם לעבודה רגילה על המחשב, בטווח של עד 1400 ש"ח, ומצאתי ביקורות טובות על 2 אלה:

Asus VH242H

LG W2453V

לפני זה מצאתי ביקורות טובות מאוד על Samsung F2380 אבל רק כשמדובר על כל מה שהוא לא וידאו או משחקים. במקרה של משחקים מהירים או וידאו, יש מעט מאוד שאומרים עליו משהו טוב.

לא עדיף כבר W2486L LED של LG ?

יש גם את ה - Samsung BX2450 LED.

אני מתלבט בין שני ה24 אינצ' האלה ל - Dell U2311H !

יש פה מישהו שיש לו את המסך של דל שיכול להגיד חוות דעת על איך הוא במשחקים פחות או יותר - מריחות, זמני תגובה..

פורסם
  • מחבר

צריך חוות דעת חברה..

פורסם

אני עוד לא לגמרי הבנתי מה ההתלהבות מהמסכי "LED" האלה ... הבנתי שמה ש-LED בהם זאת התאורה של המסך בלבד. יצא לי לראות את ה W2486L של LG בבאג, ואולי זה עניין של כיול, אבל ממה שראיתי הוא היה בוהק מידי, ובלבן הורגש בצורה די בולטת גוון כחלחל. הצבעים לא נראו מספיק חיים. לדעתי, ממש לא מצדיק את המחיר הגבוה שלו יחסית לדגמים שרשמתי עליהם, אלא אם כן חשוב לך לספר שיש לך "LED".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים