עבור לתוכן

התייעצות לגבי E72

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות E72 בסוף החודש(משכורת) עכשיו ראיתי מחברות הטלפון שהוא יקר בטירוף אבל לעומת זאת מצאתי שהוא זול מאוד בחנויות פרטיות

והם מביאים אחריות לשנה

השאלה שלי אם הE72 אמין מבחינת תקלות תוכנה או חומרה כי אני לא רוצה למצוא את עצמי מבזבז שנה מאחריות על תקלות ואח"כ שיגמר האחריות אני יזרוק אותו

כי יותר עדיף לי לקנות בחנות פרטית המחירים נעים בין 1.5K ל 2K מקס ולעומת זאת בחברות הסללולריות זה 3K+

• תגובות 41
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

E72 לא עולה מעל 1500-1600 ש"ח בחנויות פרטיות - אל תשלם יותר (בטח שלא בישביל תוצרת פינלנד).

המכשיר אמין כמו כל המכשירים האחרים, מדי פעם יש בעיות תוכנה אבל שדרוג תוכנה פותר את זה ואתה עושה את זה בעצמך בקלות

פורסם

יש לי E71 מהעבודה, אבל אני מכיר גם את ה E72. (חיברתי המון כאלו לשרת הדואר ה EXCHANGE שלנו בחברה)

על ה E71... מדי פעם, פעם ביום יומיים יש צורך לכבותו ולהפעילו מחדש. פשוט מסרב להיכנס לתפריט הראשי בלעדי זה. עדיין אין עידכון שפותר זאת.

לגביי ה E72, שמעתי מהמשתמשים בחברה אצלנו, שגם שם הם צריכים לעשות זאת. בנוסף, לתוכנת הדואר עבור EXCHANGE, ששונתה ב E72, הכניסו כל מיני אפקטים גרפיים, שבמצבים מסוימים פשוט מאיטים מאוד את העבודה.

המכשיר היה מיועד בעיקר לכתיבת מיילים, והוא עושה עבודה טובה בסה"כ עם זה. למרות שהמקלדת קטנה, היא עדיין נוחה.

לא הייתי לוקח מכשיר כזה, אם מיילים ו/או המון SMS זה לא הדרישה העיקרית מהכמשיר.

פורסם

אני מתכנן לקנות E72 בסוף החודש(משכורת) עכשיו ראיתי מחברות הטלפון שהוא יקר בטירוף אבל לעומת זאת מצאתי שהוא זול מאוד בחנויות פרטיות

והם מביאים אחריות לשנה

השאלה שלי אם הE72 אמין מבחינת תקלות תוכנה או חומרה כי אני לא רוצה למצוא את עצמי מבזבז שנה מאחריות על תקלות ואח"כ שיגמר האחריות אני יזרוק אותו

כי יותר עדיף לי לקנות בחנות פרטית המחירים נעים בין 1.5K ל 2K מקס ולעומת זאת בחברות הסללולריות זה 3K+

קודם כל, לגבי תקלות תוכנה, פשוט תדאג לשדרג את הקושחה כל פעם שיוצא עדכון. 99% מהאנשים לא עושים את זה וחבל, כי נוקיה מאד מקפידים להוציא עדכוני קושחה ולכן המכשירים שלהם בד"כ הופכים להיות די נקיים מבאגים כשנה אחרי שהם יוצאים לשוק.

לגבי איפה לקנות - שמע לי, קנה רק מספקיות הסלולר. אני יודע, זה כואב בכיס, אבל מניסיון - זה שווה את זה. איך נגיד את זה בשפה יפה, חנויות הסלולר העצמאיות בארץ לא בדיוק מנוהלות על ידי צדיקים אמינים וישרים כסרגל. אכלתי אותה כל כך הרבה פעמים עם כל כך הרבה חנויות שבסוף פשוט למדתי - על אמינות צריך לשלם. You get what you pay for.

פורסם

זו בדיחה או משהו?

חברות הסלולר כן מנוהלות ע"י צדיקים שששים על כל תקלה לפצות אותך ולהחליף לך את המכשיר בחדש?! שטויות במיץ! חברות הסלולר סוחבות אנשים, מסרבות לתקן כמו שצריך, להחליף כשצריך וכו' וכו'

פורסם

1. תנסה לברר כמה עולה ביורוקום, או ביד 2. לקנות יד2 זה עסק שיכול להיות פתח לנוכלות, אבל הפטנט הוא פשוט אתה קובע עם המוכר בחברה הסלולרית ועושה העברת בעלות על המכשיר. ככה הוא לא יכול לנתק אותך אחר כך.

2. אין חשיבות למקום היצור של המכשיר. המכשיר מסין, ממלזיה או מפינלנד מיוצרים בדיוק עם אותה בקרת האיכות של כל המפעלים בעולם של נוקיה. הטריק הזה של "יוצר בפינלנד" תוסיף עוד 400 שקל הוא בדיוק הנוכלות של חנויות הסלולר הפרטיות שמנסות לסחוט ממך עוד 400 שקל ברגע האחרון. בדקתי את הנושא לעומק גם עם נוקיה העולמית. זה כמו שתגיד שהמחשבים של דל שמיוצרים בסין שונים מהמחשבים של דל שמיוצרים בארה"ב. אין שום הבדל.

3. המכשיר מצויין לדעתי, יש אותו לחבר שלי ואני גם רציתי לקנות .שיפרו המון דברים מה E71. בכל מקרה, אתה יכול לבדוק גם בפורום פוקט, שם מתעסקים עם זה יותר על איך מתקינים את הגרסה המקורית של נוקיה. חברות הסלולר בארץ לוקחות את הגרסה שמגיעה עם המכשיר, משנות אותה, ואז לא מאפשרות לך לעדכן אלא אם זה דרכן.

זה היה יכול להיות טוב במציאות אם בניגוד לנוקיה הן לא היו מוציאות את העדכונים פעם בשנה או בכלל לא. לכן מה שעושים זה מתקינים את גרסת התוכנה המקורית של נוקיה, ואז אתה יכול לשדרג את המכשיר ישירות מנוקיה דרך באינטרנט בקלות כל פעם שיוצא משהו חדש.

בכל מקרה, שים לב שהמחליף של ה E72 יוצא ממש עכשיו, ה E5. באירופה הוא כבר יצא ובטח בישראל יצא אחרי החגים. שווה לחכות כי אז בטח תהיה ירידה במחיר של ה E72 או הרבה משומשים בשוק. יכול להיות שגם הסלולריות ירצו לגמור את המלאי שלהן.

פורסם

האמת שאין יותר מדי שיפורים ב-E72 מה-E71. העיצוב מעט שונה, המצלמה עדיפה (5MP) וזהו פחות או ויתר

פורסם

יש לי E71 מהעבודה, אבל אני מכיר גם את ה E72. (חיברתי המון כאלו לשרת הדואר ה EXCHANGE שלנו בחברה)

על ה E71... מדי פעם, פעם ביום יומיים יש צורך לכבותו ולהפעילו מחדש. פשוט מסרב להיכנס לתפריט הראשי בלעדי זה. עדיין אין עידכון שפותר זאת.

לגביי ה E72, שמעתי מהמשתמשים בחברה אצלנו, שגם שם הם צריכים לעשות זאת. בנוסף, לתוכנת הדואר עבור EXCHANGE, ששונתה ב E72, הכניסו כל מיני אפקטים גרפיים, שבמצבים מסוימים פשוט מאיטים מאוד את העבודה.

המכשיר היה מיועד בעיקר לכתיבת מיילים, והוא עושה עבודה טובה בסה"כ עם זה. למרות שהמקלדת קטנה, היא עדיין נוחה.

חבוב, פתרו את זה ב E71 לפני מעל שנה, תעדכן לגרסאת תוכנה של נוקיה, לא של המפעילות.

לפותח הת'רד, יש ברשותי E71 ו E72. אני מעדיף בהרבה את ה 71. ה 72 איטי משמעותית ומוצף באגים עדיין. חכה למיילסטון 2.

פורסם

מעולם לא הייתי צריך לכבות ולהפעיל את המכשיר בגלל בעיה כלשהיא, אני משתמש ב- 2 תיבות דואר, אחת IMAP והשניה EXCHANGE.

האמת שאין יותר מדי שיפורים ב-E72 מה-E71. העיצוב מעט שונה, המצלמה עדיפה (5MP) וזהו פחות או ויתר

בלי להעליב, אבל אתה כותב שטויות, ה- E72 הוא שיפור ענק של ה- E71, מעבד כמעט במהירות כפולה, יותר זיכרון ועוד, המכשיר עובד מהר ובאופן חלק לחלוטין.

חבוב, פתרו את זה ב E71 לפני מעל שנה, תעדכן לגרסאת תוכנה של נוקיה, לא של המפעילות.

לפותח הת'רד, יש ברשותי E71 ו E72. אני מעדיף בהרבה את ה 71. ה 72 איטי משמעותית ומוצף באגים עדיין. חכה למיילסטון 2.

ידידי, משהו לא בסדר במכשיר שלך... אצלי ה- BT דלוק תמיד, דואר מסתנכרן כל הזמן, ברקע רצות מספר תוכנות (כמו מנהל משימות, הקלטת שיחות, ו- SMS CHAT ועוד) ועדיין הוא רץ חלק, ובטח מהיר יותר מ- E71.

פורסם

לא ניסחתי נכון. היתי צריך לרשום שבכל מקרה (חוץ מהמצלמה) שום שיפור שעשו לא מורגש - מניסיון. זה שהמעבד מהיר יותר ויש יותר זיכרון זה אחלה - אבל במה זה בא לידי ביטוי? בפתיחה של WAZE? בכתיבת SMS במקלדת? זו אומנם מערכת הפעלה פתוחה אבל זה לא אייפון/אנדרואיד שמתקינים משחקים וכו' - לפחות כך רוב המשתמשים אני מניח. לגבי פעולה חלקה ותקיעות - אני עם הגרסאת תוכנה החדשה ביותר ל-E71 כבר חודשים, בכל שימוש, בכל מצב מעולם לא נתקע/גימגם או לא עבד חלק לחלוטין!

פורסם

מעולם לא הייתי צריך לכבות ולהפעיל את המכשיר בגלל בעיה כלשהיא, אני משתמש ב- 2 תיבות דואר, אחת IMAP והשניה EXCHANGE.

בלי להעליב, אבל אתה כותב שטויות, ה- E72 הוא שיפור ענק של ה- E71, מעבד כמעט במהירות כפולה, יותר זיכרון ועוד, המכשיר עובד מהר ובאופן חלק לחלוטין.

ידידי, משהו לא בסדר במכשיר שלך... אצלי ה- BT דלוק תמיד, דואר מסתנכרן כל הזמן, ברקע רצות מספר תוכנות (כמו מנהל משימות, הקלטת שיחות, ו- SMS CHAT ועוד) ועדיין הוא רץ חלק, ובטח מהיר יותר מ- E71.

הוחלפו 3 מכירים חדשים ונסו בערך כל גרסאות התתתוכנה שהנחתי עליהן את הידיים. ועדיין הוא איטי מה 71 משמעותית.

בתור מישהו שמחזיק את 2 המשירים ביד ברגע זה, אין הבדל מורגש בביצועים למעט זמן הסוללה העדיף של ה 72.

פורסם

שוב, גם לי יש את שני המכשירים ואין שום הבדל במהירות בעבודה יום-יומית, לא בדקתי את עניין הסלולה (מוזר שיש עדיפות מורגשת מאחר ולשניהם אותה סוללה אם אני לא טועה. תוסיף לזה מעבד מהיר יותר ב-E72 והוא אמור להיות פחות טוב בתחום הזה)

פורסם

גם אני לעיתים קרובות עם 2 המכשירים ביד (לי יש את ה- E72, ולחברה את ה- E71) עד גרסת מכשיר 022.07 אתה צודק, ברגע שיצאה גרסה 031.023 זה השתנה, לא עוד באגים, לא עוד איטיות ועכשיו עם גרסה 051.018 המכשיר שופר עוד יותר. המכשיר הינו סוס עבודה.

אציין שברשותי גירסה ג'נרית ולא של המפעילות.

אני לא משווה אותו לאייפונים/אנדרואידים/WM היות ומבחינתי הוא מכשיר טלפון נייד לעבודה משרדית ולא מכשיר מדיה נייד... בשביל הפינה הזו יש לי בנוסף HD2..

פורסם

כנ"ל אצלי עם שני המכשירים. שמע, אני לא מתווכח וזו בעיה גם להשוות מבחינת מהירות אבל אני מדבר גם מהגיון - הרי אם אתה לא מתקין משחקים על המכשיר או משהו כבד אחר, אין סיבה שתרגיש הבדל במהירות. המכשיר בסה"כ עסקי, למרות שאיני עושה בו שימוש כזה אני מאמין שכך עוד הרבה אנשים שקונים אותו בגלל המקלדת הנוחה וכו'.לא הגיוני שיהיה הבדל מורגש במהירות בשימוש סטנדרטי של מעבר בין אפליקציות,SMS,כניסה לתפריט וכו'.

ובישביל להביא מקבילה מתחום המחשבים. אם תקנה מחשב עם מעבד I7 או מעבד Q9550 אתה הרי לא תרגיש הבדל בטעינה של הוינדוס או כניסה ל"מחשב שלי" או גלישה ב-FF וזאת למרות שהמעבדים שונים וה-I7 חזק משמעותית

פורסם

כשיש לך אלפי רשומות שונות של מידע במכשיר, אתה אכן תרגיש הבדל גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים